Είναι χαζό αλλα εγω θα το ρωτήσω, την ζελατίνα από τις επαφές της μπαταρίας την έβγαλες? Βγήκε ακέραιη? Μήπως έχει μείνει κανα κομματάκι μέσα και σου τα κάνει αυτά??
ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ
-
-
το κινητό έρχεται με την μπαταρία κουμπωμένη. έχει "θεωρητικά" μη αφαιρούμενο καπάκι.
-
Τελικά τα κατάφερα και το άνοιξα. Χρησιμοποίησα έναν άλλον 2 A φορτιστή της Apple ένος φίλου.
Συμπέρασμα: είτε ο φορτιστής ο εργοστασιακός της xiaomi είναι ελλατωματικός είτε δεν λειτουργεί σωστά με τον αντάπτορα που συνοδευέται καθότι έχει τις κινέζικες επαφές. Πάντως αφού το άνοιξα και το φότισα μέχρι το 75 % με τον apple φορτιστή Μετά συνέχισα τη φόρτιση με το δικό του όπου και είναι εξαιρετικά αργή! Καμία σχέση με fast charging.
Tώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε την ελληνική rom. Ελπίζω η ατυχία μου να τελείωσε εδώ και να μην επανέλθω με ένα μπρικαρισμένο τηλέφωνο και τα νεύρα κρόσια.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Mod! -
Ακουλούθησε κατα γράμμα τον οδηγό για την συσκευή σου και θα είσαι οκ. Οπως και να έχει εδω είμαστε..
Θα πρότεινα φόρτιση 100% και μετά φλασάρισμα, γιατί η μπαταρία ταλαιπωρήθηκε και δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει μετά την 1η της φόρτιση.. -
Χθες αφησα το τηλεφωνό μου να σβήσει απο μπαταρία.
Μετα απο 2-3 ώρες πήγα να το βάλω να φορτίσει αλλα αναβοσβήνει γαι λίγα λεπτά τι κόκκινο led και μετα
σταματα.
Τι μπορώ να κάνω? -
Καλημέρα,
έκανες ότι χειρότερο μπορούσε να γινει σε xiaomi. Το led σημαίνει βαθεία αποφόρτιση της συσκευής.
Αφησε το σε φορτιστή τοίχου τουλάχιστον για κανα 5ωρο και ας ελπίσουμε μετα να ανοίξει χωρίς άλλα θέματα. -
Το άφησα όλο το βράδυ αλλα τίποτα
Αν βγάλω την μπαταρία και την φορτίσω με lipo φορτιστή θα στρώσει? -
Προσπάθησε να βρείς φορτιστή με εξοδο > 2.0Α, ακόμα και αν είναι από άλλη μαρκα κινητού??
-
Μα και ο δικός του 2Α δεν είναι?
Μπορώ να βρω μπαταρία κάπου απο Ελλάδα?
Τι ζητάω -
παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το κινητο εχει 0% μπαταρια.Το βαζω για κανενα διωρο να φορτισει χωρις να αναβει κανενα λαμπακι.Μετα μπορεσα το συνδεσα στο pc σε fastboot μετα αναβει για λιγο το λαμπακι και μετα τιποτα.Μηπως πρεπει να το αφησω παραπανω ωρα να φορτισει?Ο φορτιστησ ειναι 2,1 Α απο tablet
-
-
@sifario δεν χρειάζεται να διπλο-ποστάρεις. Δεν κερδίζεις κάτι.
Η απάντηση σου εδώ => Προβλημα με φόρτιση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0