παιδια το κινητο σήμερα το πρωι δεν κάνει τιποτα απολυτος....ουτε ανεβι το Led όταν το συνδεω με ρευμα...κραταω πατημενω το power και το down τιποτα,παταω το power και το πανω .....τίποτα....καμια ΄.Το κινητο δεν ειχε καμια πτωση ηταν μονιμα μεσα στη θηκη...το βραδυ πριν κοιμηθώ μπηκα ιντερνετ κανονικα...το πρωι σήμερα νεκρο...
ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ
-
-
χμμμ τι να έγινε; Έχεις δυνατότερο φορτιστή να το βάλεις πάνω;; Έχεις άλλο καλώδιο να αλλάξεις;;
Είσαι και στην περίπτωση με usb-c που ακόμα είναι φρέσκο και αντε να βρείς εύκολα... -
δυνατότερο φορτιστη θα κοιτάξω,,,καλωδιο δεν εχω άλλο..
-
Το καλώδιο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Αλλά κοίτα έστω για το φορτιστή. Επίσης υπάρχει και ανταπτοράκι απο usb-c σε micro-usb γενικά να ξέρεις.
Αυτό που σκέφτομαι οτι μπορεί να συνέβει με τη συσκευή σου είναι οτι κάτι την κράτησε να δουλεύει φουλ το βράδυ με αποτέλεσμα να ρίξει πολύ χαμηλά την μπαταρία. Και τώρα να μη τη φορτίζει. Βάλτο πάνω στην πρίζα και άστο τουλάχιστον 2 ώρες! Και μετά βλέπεις εαν "ξυπνήσει". -
λοιπον οι φορτηστες είναι στα 0,2Α της xiαομι είναι στα 0,5Α.το αφησα στο δικό του φορτηστη για κανενα δίωρο...κσι βλέπουμε.
-
Το output να κοιτάς, λογικά εσύ ανέφερες το input τώρα.
Ποσο γράφουν οι 2 φορτιστές στο output; Λογικά ο δικός του 1.5 Α ή 2Α; Και ο άλλος στα 700mah η 1Α;
Στον "μαμά" άστο για κανα 2ωρο τουλάχιστον!
Πιθανολογώ οτι μετά το πρώτο μισάωρο θα ανάψει και το led φόρτισης. -
Εχεις δικιο το output είναι 1,5 και στους δυο.Το εχω αφησει στης μαμας....μακαρι να αναψει ....γιατι βαριέμαι επικοινωνια με Honorbuy για επσιτροφη και τετοια...
-
Κοντα μια ωρα στη μπριζα και τίποτα....ουτε led ...ουτε κιχ
-
Μια ώρα είναι λίγο .... κάνε υπομονή τουλάχιστον για 3ωρο.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Μια ώρα είναι λίγο .... κάνε υπομονή τουλάχιστον για 3ωρο.
-
Πολλές φορές, ειδικά καινόργια κινητά, μένουν απο μπαταρία. Θα το συνεφέρουμε, δεν τίθεται θέμα, αλλά στο μέλλον φορτίζουμε στην περιοχή 25% έως 90% και δεν θα έχεις ποτέ ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Πες μου κάτι, όμως το καλώδιο το type C βγαίνει απο το σώμα του φορτιστή? Αν ναι δοκίμασε και με άλλον φορτιστη και το ίδιο καλώδιο, αρκεί αυτός ο άλλος να γράφει στο output > 1.5A
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Πολλές φορές, ειδικά καινόργια κινητά, μένουν απο μπαταρία. Θα το συνεφέρουμε, δεν τίθεται θέμα, αλλά στο μέλλον φορτίζουμε στην περιοχή 25% έως 90% και δεν θα έχεις ποτέ ξανά παρόμοιο πρόβλημα. Πες μου κάτι, όμως το καλώδιο το type C βγαίνει απο το σώμα του φορτιστή? Αν ναι δοκίμασε και με άλλον φορτιστη και το ίδιο καλώδιο, αρκεί αυτός ο άλλος να γράφει στο output > 1.5A
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0