λοιπόν το έβαλα σε φορτηστη 1,8 α .να δω αν θα γίνει κατι.ηρθα σε επαφή με [email protected] μου έστειλαν κλασικά να μπω σε boot menu.περιμένω την απάντηση τους τωρα που τους εστειλα οτι δεν και το bootmenu..Στο αγγλικό φόρουμ ένας φίλος που σταμάτησε να δουλεύει έτσι το mi3 του είπαν να το στείλει για service γιατι μαλον ειναι hardware.οτι νέα εχω θα τα μεταφέρω ....
ΚΙΝΗΤΟ MI4C ΤΕΛΟΣ
-
-
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
λοιπόν το έβαλα σε φορτηστη 1,8 α .να δω αν θα γίνει κατι.ηρθα σε επαφή με [email protected] μου έστειλαν κλασικά να μπω σε boot menu.περιμένω την απάντηση τους τωρα που τους εστειλα οτι δεν και το bootmenu..Στο αγγλικό φόρουμ ένας φίλος που σταμάτησε να δουλεύει έτσι το mi3 του είπαν να το στείλει για service γιατι μαλον ειναι hardware.οτι νέα εχω θα τα μεταφέρω ....
Βασίλης -
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
-
τιποτα.......οση ώρα και να κρατήσω το power....
-
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
τιποτα.......οση ώρα και να κρατήσω το power....
-
τιποτα.....η πλακετιτσα ςιναι μια χαρά....το κράτησα το power για πάνω από ένα λεπτό...και το συνδεσα....τιποτα....ερωτηση τόσες ώρες σήμερα στη φόρτιση δεν θα έπρεπε να είχε κάποια θερμοκρασία???
-
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
τιποτα.....η πλακετιτσα ςιναι μια χαρά....το κράτησα το power για πάνω από ένα λεπτό...και το συνδεσα....τιποτα....ερωτηση τόσες ώρες σήμερα στη φόρτιση δεν θα έπρεπε να είχε κάποια θερμοκρασία???
Βασίλης -
λοιπόν μετα από μια αναζήτηση στο ίντερνετ ένας φίλος με redmi 2pro είχε το ίδιο πρόβλημα και κράτησε πατημένο το power me to down πάνω από δυο λεπτά και του άνοιξε.εκανα λοιπόν το ίδιο ....και ναι ζωντάνεψε....βγήκε η ένδειξη fastboot....μετα η μπαταρία στα 67% και στα καπάκια εγινε 97%???????.ξαναπατησα το power και bootare κανονικά...τωρα δουλεύει.....λες να αναστήθηκε?????
-
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
λοιπόν μετα από μια αναζήτηση στο ίντερνετ ένας φίλος με redmi 2pro είχε το ίδιο πρόβλημα και κράτησε πατημένο το power me to down πάνω από δυο λεπτά και του άνοιξε.εκανα λοιπόν το ίδιο ....και ναι ζωντάνεψε....βγήκε η ένδειξη fastboot....μετα η μπαταρία στα 67% και στα καπάκια εγινε 97%???????.ξαναπατησα το power και bootare κανονικά...τωρα δουλεύει.....λες να αναστήθηκε?????
Μπράβο!!! Είδες; Δύσκολα πεθαίνουν τα Xiaomi -
απ ότι φαίνεται δύσκολα ...πήγα να σκασω....το ερώτημα είναι αν τρέχει κάτι με τη συσκευή μου????ή ήταν μια νιρναλ κατάσταση????. Πρέπει να τις σβήνουμε το βράδυ???
-
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
απ ότι φαίνεται δύσκολα ...πήγα να σκασω....το ερώτημα είναι αν τρέχει κάτι με τη συσκευή μου????ή ήταν μια νιρναλ κατάσταση????. Πρέπει να τις σβήνουμε το βράδυ???
Πάνω από 2 λεπτά εεεε;;;; Νόμιζα μόνο τα nexus βαράνε τέτοια σκαλώματα
Θεωρητικά δεν χρειάζεται να το σβήνεις ποτέ. Αυτό που υποπτεύομαι εγώ είναι ότι είχε κολλήσει η miui και δεν μπορούσες καν να το κλήσεις. Εάν το άφηνες να τελειώσει η μπαταρία ή εάν την έβγαζες (σε περίπτωση που ήταν αφαιρούμενη) θα είχες τα ίδια αποτελέσματα. Το έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς και άλλες συσκευές, λέγεται BSOD (Black screen of death). Δεν θα έλεγα πως είναι κάτι ανησυχητικό, πέρνα τελευταία developers, και παρακολούθησέ το.Βασίλης -
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Normal κατάσταση, όχι δεν είναι. Απλά έτυχε και μουλάρωσε. Αν το έχεις όμως με την ROM που σου ήρθε από το Κινεζομάγαζο, άλλαξέ την άμεσα με την Ελληνική, Ευρωπαϊκή ή ΑγγλοΚινέζικη και κάνε και factory reset. Και φυσικά δεν χρειάζεται να το σβύνεις το βράδυ εκτός και αν είσαι πολύ χαμηλά σε μπαταρία που ή το βάζεις στην φόρτιση ή το σβύνεις για να μην αδειάσει τελείως και το φορτίζεις το πρωί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0