Διαφήμιση

Προβλημα Αντιγραφης αρχειου στην συσκευη Xiaomi mi3

• Προβλημα Αντιγραφης αρχειου στην συσκευη Xiaomi mi3

Καλησπερα παιδια

Εχω το Xiaomi mi3 και προσπαθω να κανω αντιγραφη επικολληση στο κινιτο μου την τελευταια εκδοση miui 7.Οποτε το κανω μου πεταει μυνημα στον υπολογιστη σφαλμα οτι δεν μπορω να κανω αντιγραφη το αρχειο....Ξερει κανεις τι συμβαινει? συγνωμη αν η ερωτηση ειναι τελειως noob...

Ευχαριστω Γιωργος
    • Ο/H Polakis έγραψε:

Καλησπερα παιδια

Εχω το Xiaomi mi3 και προσπαθω να κανω αντιγραφη επικολληση στο κινιτο μου την τελευταια εκδοση miui 7.Οποτε το κανω μου πεταει μυνημα στον υπολογιστη σφαλμα οτι δεν μπορω να κανω αντιγραφη το αρχειο....Ξερει κανεις τι συμβαινει? συγνωμη αν η ερωτηση ειναι τελειως noob...

Ευχαριστω Γιωργος

Κάνε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου, άλλαξε και θύρα USB προληπτικά, ξανασύνδεσε το κινητό σου και εφ'όσον το βλέπει κανονικά ο υπολογιστής σου, προσπάθησε με drag & drop να βάλεις τη rom μέσα στο κινητό σου...
      Αν δεν το βλέπει ο υπολογιστής, ενεργοποίησε στο κινητό το USB debugging, στη διαδρομή Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Επιλ. για προγραμματιστές-->Εντοπισμός σφαλμάτων USB
    • Ευχάριστω πολύ φιλέ μου προς ώρας δοκιμαζω να το κατεβασω από το κινιτο και φαίνεται να μην έχει θέμα. Αν δεν λειτουργήσει έτσι θα κάνω τον τρόπο που μου ειπες. Κάτι άλλο....στην προηγούμενη έκδοση το κινιτο όταν τράβαγε βίντεο και μετά παταγα αναπαραγωγή έλεγε αδύνατη ή αναπαραγωγή. Εκτός και αν το εβαζα να ανοίξει με κάποιο άλλο ap.και το 2τςρο κακό είναι ότι αρκετές φορές μου έλεγε φορτώνει ο launcher.αντιμετώπισε κάποιος παρόμοιο θεμα.?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Polakis έγραψε:

Ευχάριστω πολύ φιλέ μου προς ώρας δοκιμαζω να το κατεβασω από το κινιτο και φαίνεται να μην έχει θέμα. Αν δεν λειτουργήσει έτσι θα κάνω τον τρόπο που μου ειπες. Κάτι άλλο....στην προηγούμενη έκδοση το κινιτο όταν τράβαγε βίντεο και μετά παταγα αναπαραγωγή έλεγε αδύνατη ή αναπαραγωγή. Εκτός και αν το εβαζα να ανοίξει με κάποιο άλλο ap.και το 2τςρο κακό είναι ότι αρκετές φορές μου έλεγε φορτώνει ο launcher.αντιμετώπισε κάποιος παρόμοιο θεμα.?
      Μια πρόχειρη και εύκολη λύση (εάν πιάσει) είναι να πας Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές--> Βίντεο και να κάνεις "καθαρισμό δεδομένων". Το ίδιο θα σου έλεγα να δοκίμαζες και με το Launcher (Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές--> Mi Home), αλλά θα σου χαλάσει την διάταξη που έχεις στην επιφάνεια εργασίας και θα πρέπει να την ξαναφτιάξεις...

Υ.Γ. Τι ρομ φοράς?
    • φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου και την αμεση απαντηση σου.Μολις εφτιαξε το κινιτο μου + τα μικροπροβληματα που σου ειπα πριν με την καινουργια εκδοση! τωρα εχω την 5.10.30 .Οπως και να εχει θα τα εχω υποψιν μην μου συμβει κατι στο μελλον να δοκιμασω τις λυσεις που μου εδωσες.

Σε ευχαριστω και καλο βραδυ! :) :) :) :D