Εχω προσεξει οτι μετα το update σε 5.11.1 απο 5.10.8 (Redmi Note 2) η μπαταρια ενω δειχνει να φορτιζεται αντιθετως ι σταθμη παει συνεχως προς τα κατω. Ετυχε σε κανενα κατι τετοιο?
[GTV-5.11.1] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Παιδιά από μπαταρία πως πάμε? σε εμένα τρέχει σαν το νερό της βρύσης η κατανάλωση μπαταρίας. Πριν 6 εβδομάδες κάποιο παιδί από το forum έδωσε πως γίνεται το calibration μέσα από το μενού του κινητού. Μπορεί κάποιος να δώσει το ανάλογο οδηγό, ευχαριστώ.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Παιδιά από μπαταρία πως πάμε? σε εμένα τρέχει σαν το νερό της βρύσης η κατανάλωση μπαταρίας. Πριν 12 ή 10 εβδομάδες κάποιο παιδί από το forum έδωσε πως γίνεται το calibration μέσα από το μενού του κινητού. Μπορεί κάποιος να δώσει το ανάλογο οδηγό, ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο HM 1S σε πολύ καλά επίπεδα ή μπαταρία.Από τις 8 το πρωί με 3G και συνεχόμενο σκάλισμα και ή μπαταρία στο 20% τώρα...έχουμε κάβα και δεύτερη βεβαίως βεβαίως! Χαχαχα
Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φιλε @spiderman μπες στον τοίχο μου εκει το έχω αποθηκεύσει.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Παιδιά από μπαταρία πως πάμε? σε εμένα τρέχει σαν το νερό της βρύσης η κατανάλωση μπαταρίας. Πριν 12 ή 10 εβδομάδες κάποιο παιδί από το forum έδωσε πως γίνεται το calibration μέσα από το μενού του κινητού. Μπορεί κάποιος να δώσει το ανάλογο οδηγό, ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έγινε σε ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τωρα την κατεβαζω και εγω και θα γραψω,κατι ακομα,βρισκομα στην gtv 5.10.30 beta που ειχε βγει(χωρις να εχω καποιο θεμα).η ερωτηση μου ειναι η εξης,πως παω σε stable rom απο developer και ποια ειναι η τελευταια stable?
Xiaomi_Mi-3W -
Ο/H dirtyshadow έγραψε:
τωρα την κατεβαζω και εγω και θα γραψω,κατι ακομα,βρισκομα στην gtv 5.10.30 beta που ειχε βγει(χωρις να εχω καποιο θεμα).η ερωτηση μου ειναι η εξης,πως παω σε stable rom απο developer και ποια ειναι η τελευταια stable?
Xiaomi_Mi-3W
-
-
Τι διορθώσεις περιλαμβάνει η νέα rom
MIUI 7 China Developer ROM 5.11.5 Update Highlights
[File Explorer]
You can now sort starred files by 'date modified'
[Gallery]
Album sync will stop with less than 20% battery left
MIUI 7 China Developer ROM 5.11.5 Full Changelog
[System]
Optimization - Reduced LCD flickers (Mi 4c) (11-05)
[Phone]
Fix - Volume could not be adjusted while making VoIP calls (11-05)
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Optimization - Support setting lockscreen and floating notifications separately (11-02)
Optimization - App notifications page displays blocked apps first (11-02)
Optimization - Reduced status bar RAM usage (11-02)
Optimization - Support waking device with Volume buttons (Redmi Note 2) (11-03)
Fix - Pushing blank sides in a floating notification could not fold it in landscape mode (11-02)
Fix - Sometimes WiFi connection was recognized as portable hotspot (11-05)
[Home screen]
Optimization - Optimized background color of imperfect icons (incompletely ported icons) (10-31)
[Gallery]
Optimization - Album sync will stop when there is less than 20% power left (11-02)
[Music]
Optimization - It will not exit Select mode after batch operation (11-05)
Optimization - Unified sorting buttons' style in all categories under My music (11-05)
Optimization - The current playing music will be displayed in visible area when entering music list from playing now page (11-05)
Fix - Local music are not synced timely (11-05)
[File Explorer]
New - Support listing starred files by editing time (11-03)
Optimization - Optimized images display method (11-03)
Optimization - Progress status display method of compressing/decompressing etc. (11-03)
Optimization - Changed Mi Drop category page default ordering method to descending by time (11-03)
Fix - Thumbnails are not displayed in searching result (11-03)
[Downloads]
New - Support searching online resources (11-02)
[Calendar]
New - Added privacy policy/user agreement/Internet connection permission prompt (11-03)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0