Παιδιά, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό που λέμε σε κάθε ROM για την μπαταρία θεωρώ ότι είναι λάθος. Εγώ π.χ. με τη νέα rom έχω 3 μέρες μπαταρία !! Άλλος με το ίδιο κινητό με μένα έχει 1 μέρα και παραπονιέται. Οι παράμετροι είναι άπειρες !! Παίζει ρόλο πόσο χρησιμοποιείς το κινητό, τι χρήση κάνεις, αν έχεις βάλει apps να σου κλείνουν το Wifi όταν κλείνει η οθόνη και άλλα πολλά !! Δε νομίζω ότι έχει πλέον να κάνει μεγάλη διαφορά από rom release σε rom release εκτός αν μιλάμε για major releases όπως π.χ. από KitKat σε Lollipop ή σε Marshmallow...
[GTV-5.11.1] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H Stinger έγραψε:
Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια!
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Ο/H Stinger έγραψε:
Εγώ γύρισα στην 29 γιατί το βράδυ ανακάλυψα πως σταμάτησα να παίρνω push (whatsapp, viber κτλ). Με το που γύρισα, όλα κανονικά! Περίεργο! Δεν με καίει φυσικά, αύριο θα έχουμε καινούργια!
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Ο/H Stinger έγραψε:
Βασίλης -
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Ο/H Stinger έγραψε:
-
Ο/H Stinger έγραψε:
Ο/H Gk0ur0u έγραψε:
Ο/H Stinger έγραψε:
-
γειά σας παιδία καινούριος (newbie..) , ερώτηση έχω μείνει γενικά πίσω στις αναβαθμίσεις αυτήν την στιγμή φοράω MIUI 5.3.27 | DEVELOPER , για αρχή η GTV 5.11.1 που κυκλοφορεί τώρα είναι miuiv7 σωστά; επίσης αν κάνω τα απαραίτητα backup μπορώ αν κάνω reboot το κινητό και μπώ μέσω recovery να περάσω την GTV 5.11.1 και τέλος είδα οτι υπάρχουν θέματα και με το root ισχύει και για αυτήν την έκδοση; ευχαριστώ
-
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
ήταν μάλλον όταν βρισκόσουν στη διαδικασία εγκατάστασης και ήσουν μέσα στο TWRP
αλλά δεν ήξερα οτι θέλει ειδική διαδικασία... φαντάστηκα εφόσον έβγαλε το οκ όλα καλά
Ο/H caeser έγραψε:
αλλά αφού τελικά την έκανε ...τέλος καλό, όλα καλά..
Το μόνο περίεργο... ποιος "έφαγε" στο δρόμο το SwiftKey...
Επίσης να πω τη φωτο απο το screenshot τη βλέπω οτι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να την ανοίξω αλλά ούτε και να την στείλω μέσω mail σαν συνημμένο
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Graydath έγραψε:
Στην αρχή κόλαγε λίγο αλλά τώρα δουλεύει κανονικά... Υπάρχει λόγος ανησυχίας? Α!
Ο/H gesvts έγραψε:
δηλαδή την Παρασκευή θα βγει καινούρια ρομ ή μετράμε μια εβδομάδα απο την 1/11 πλέον??
Ο/H Babis Galanidis έγραψε:
Παιδιά γιατί μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα κατα την αναβάθμιση μεσω MI-RECOVERY ???
CAN'T FIND UPDATE.ZIP IN SDCARD
Please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of SD Card
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
για τις ειδοποιήσεις είναι υπεύθυνα και κάποια θέματα. Για παράδειγμα το iOS 10 concept που μου αρέσει πολύ δε βγάζει ειδοποιήσεις. Ενώ με το default η το ocean breeze βγάζει κανονικά
-
-
σε εμένα μια χαρά είναι είναι πάντως....θα έχει καινούργια απόψε???????ωχ...τώρα το είδα.....
-
τελικα η 5.11.1 είναι dev???? twrp εχουμε ή πέσαμε στον κουβά;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0