Διαφήμιση

Προβλημα με MiFlash

• Προβλημα με MiFlash

Παιδια καλημερα,το παρελαβα κι εγω και αρχισα το σκαλισμα.Εχω προβλημα με τους usb drivers στο pc με 7αρια ειμαι.Ακολουθω τον οδηγο για καθαρη εγκατασταση της ελληνικης,αλλα βγαζει fail και μαλλον ειναι λογω drivers,απο την πρωτη σελιδα βρηκα τους drivers τησ xiaomi αλλα μετα την αποσυμπιεση δεν υπαρχει κατι για εγκατασταση.τι κανω?κανοντας τις κινησεις με το MiFlash οταν συνδεω το κινητο,κατω δεξια μου γραφει fail to conect,μια βοηθεια please
    • Για το miflash χρειάζεται να απενεργοποίησεις και το antivirus για να δούλεψει...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • ναι τα εχω εκτος και antivirus και τειχος.Τελικα το καταφερα περνωντας χειροκινητα το driver,αλλα εχω αλλο προβλημα,στο τελευταιο βημα για να φλασαρω απο τον updater την ελλεηνικη,μου λεει καποια στιγμη :no MD5 found και μενει στο λογοτυπο και δεν κανει τιποτα
    • Διαφήμιση
    • απο τον updater δεν κάνουμε ακόμα την ελληνική... Κανείς restart μπαίνει recovery και κάνεις install rom (update.zip) και όχι update.zip.zip

• Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

μα απο εδω ο οδηγος στην τελευταια φαση μετα την αγγλοκινεζικη,λεει βαζουμε την ελλεηνικη χυμα στη μνημη και απο τον updater κανουμε εγκατασταση
    • Εχεις δίκιο εσύ που κόλλας;;

• Κατεβασε την τελευταία GTV-5.11.1

• Διαφήμιση
    • Ξεκιναει το φλασαρισμα της ρομ και καποια στιγμη λεει:no MD5 found και τελος,κολλαει εκει.Να φταιει το zip που κατεβασα?θα δοκιμασω την 5.11 που λες και βλεπω,σ'ευχαριστω
    • Ο/H ioannis66 έγραψε:

Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

μα απο εδω ο οδηγος στην τελευταια φαση μετα την αγγλοκινεζικη,λεει βαζουμε την ελλεηνικη χυμα στη μνημη και απο τον updater κανουμε εγκατασταση

Ιωάννη... καλώς ήρθες στο φόρουμ!
      Να σου εξηγήσω λοιπόν... ΑΝ ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό δεν θα έχεις πρόβλημα. Αυτό που εννοώ είναι ότι εάν ακολουθήσεις τον οδηγό πρέπει να κατεβάσεις και να φλασάρεις την fastboot που σου δίνει ο οδηγός (και η οποία είναι "πειραγμένη", έτσι ώστε να σου κάνει αυτόματη εγκατάσταση του TWRP RECOVERY). Αυτό σημαίνει, ότι μετά την εγκατάσταση της fastboot rom, θα μπορείς ΑΝΕΤΑ και χωρίς καμία άλλη διαδικασία να φλασάρεις την ελληνική μέσω του Updater (που με την σειρά του, θα σε βάλει αυτόματα μέσα στη TWRP και θα κάνει όλη τη διαδικασία μόνο του, ενώ εσύ απλά θα ...παρακολουθείς!).
      Εάν όμως κατεβάσεις οποιαδήποτε άλλη fastboot (π.χ. από τους κινέζικους servers της Xiaomi) θα βρεις κλειδωμένο του Mi-recovery και στην ουσία "αχρηστεύεις" τον οδηγό, αφού δεν θα σου φλασάρει τίποτα από εκεί και κάτω, είτε είναι "update.zip" είτε με άλλη ονομασία! :D
    • Ευχαριστω και καλως σας βρηκα παιδια.Ολα τα εκανα κατα γραμμα που λεει ο οδηγος.Μολις τωρα τελειωσα ενταξει την πηρε αλλα παλι με προβλημα απο τον updater,απλα εβγαλα μπαταρια,μετα vol up και power,και μεσω recovery την εγκατεστησα απο κει,που παλι μου ειπε:MD5 file not found αλλα το αφησα και συνεχισε και bootαρισε κανονικα.Βλεπω λιγοτερη φωτεινοτητα απο οτι ειχε πριν με τη ρομ που μου το εστειλαν,ετσι ειναι?και root πως μπορω να κανω τωρα?ευχαριστω
    • Ο/H ioannis66 έγραψε:

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα παιδια.Ολα τα εκανα κατα γραμμα που λεει ο οδηγος.Μολις τωρα τελειωσα ενταξει την πηρε αλλα παλι με προβλημα απο τον updater,απλα εβγαλα μπαταρια,μετα vol up και power,και μεσω recovery την εγκατεστησα απο κει,που παλι μου ειπε:MD5 file not found αλλα το αφησα και συνεχισε και bootαρισε κανονικα.Βλεπω λιγοτερη φωτεινοτητα απο οτι ειχε πριν με τη ρομ που μου το εστειλαν,ετσι ειναι?και root πως μπορω να κανω τωρα?ευχαριστω
      Κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος το να βλέπεις το "MD5 file not found" δεν είναι καθόλου κακό, αφού η ρομ δεν έχει ακόμα MD5 file (απο τον επόμενη εβδομάδα θα έχει για τους συνδρομητές, τουλάχιστον, σύμφωνα με ανακοίνωση του @MIUI_ART).
      Αν έχεις βάλει την Developer rom, είσαι ΗΔΗ rooted... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον... (μόνο δίνεις δικαιώματα root στις εφαρμογές που το χρειάζονται)
      Όσο για τη φωτεινότητα...παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος το να βλέπεις το "MD5 file not found" δεν είναι καθόλου κακό, αφού η ρομ δεν έχει ακόμα MD5 file (απο τον επόμενη εβδομάδα θα έχει για τους συνδρομητές, τουλάχιστον, σύμφωνα με ανακοίνωση του @MIUI_ART).
      Ακόμα και έτσι το επειδή το .md5 είναι ξεχωριστό αρχείο θα πρέπει κάποιος να προσέξει να το κατεβάσει μαζί με το αρχείο της rom για να το χρησιμοποιήσει.