ναι εβαλα την 3.12.20 απο το site της miui κ το μαρκετ δουλευει κανονικα, αλλα το κινητο δεν στελνει sms ειναι καποιο bug της εκδοσης να υποθέσω; εχω το s2. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια
Καρφιτσωμένο [Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε την V5 MIUI Rom σε ένα καινούργιο SGS 2.
- Οδηγός
-
-
Ωχ, συγνώμη !
Εχουμε την ίδια συσκευή.
Εγώ όμως χρησιμοποιώ την ROM από τον Asrock => xiaomi-miui.gr/forums/download…p?page=Entry&entryID=3314
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτήν. Υποστηρίζει και τα Ελληνικά και δεν έχω δεί κάποιο BUG με τα SMS.
Μπορείς να την δοκιμάσεις, πιστεύω να σου αρέσει ! -
-
Ο/H fz1diko έγραψε:
Ξέρετε να μου πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο οδηγό για να περάσω το miui στο samsung galaxy note gt-N7000 ?
Το κινητό δεν είναι root οπότε θα ακολουθήσω όλα τα βήματα σωστά?
Ευχαριστώ.
Πρέπει να βρεθεί οδηγός για ROOT & CWM αποκλειστικά για την συσκευή σου, και μετά απλά φλασάρεις την MIUI ROM. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fz1diko έγραψε:
Ξέρετε να μου πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο οδηγό για να περάσω το miui στο samsung galaxy note gt-N7000 ?
Το κινητό δεν είναι root οπότε θα ακολουθήσω όλα τα βήματα σωστά?
Ευχαριστώ.
Πρέπει να βρεθεί οδηγός για ROOT & CWM αποκλειστικά για την συσκευή σου, και μετά απλά φλασάρεις την MIUI ROM. -
Φλάσαρες την MIUI μέσα από CWM ?
-
-
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Φλάσαρε και τα Gapps και είσαι οκ ! => goo.im/gapps/gapps-jb-20121011-signed.zipέψαξα και σε όλες τις εφαρμογές δεν υπάρχει τπτ για Playstore...
καμιά ιδέα... -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0