Κατι που παρατηρησα εδω και καιρο ειναι πως οταν κανω επανεκινηση το κινητο μου τα χρωματα ειναι πολυ ζωντανα,πολυχρωμα.οταν το κλειδωσω ομως και τ ξεκλειδωσω τα χρωματα χανουν τη ζωντανια τους και εινακ καπως μουντα.μεχρι να ξανακανω την επανεκινηση δηλαδη.εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλο αυτο?
Μουντα χρωματα
-
-
Ο/H Sigou έγραψε:
Κατι που παρατηρησα εδω και καιρο ειναι πως οταν κανω επανεκινηση το κινητο μου τα χρωματα ειναι πολυ ζωντανα,πολυχρωμα.οταν το κλειδωσω ομως και τ ξεκλειδωσω τα χρωματα χανουν τη ζωντανια τους και εινακ καπως μουντα.μεχρι να ξανακανω την επανεκινηση δηλαδη.εχει παρουσιαστει σε κανεναν αλλο αυτο?
-
ox σορρυ δε ξερω γιατι και ποτε ειχα βαλει το μοτορολα απο κατω..θα το διορθωσω καλα που μου το πες΄. οχι χιαομι μι4
-
Ο/H Sigou έγραψε:
ox σορρυ δε ξερω γιατι και ποτε ειχα βαλει το μοτορολα απο κατω..θα το διορθωσω καλα που μου το πες΄. οχι χιαομι μι4
-
το βγαλα απο αυτοματο εκανα επανεκινηση ειχε οπως παντα ζωντανα και πολυχρωμα χρωματα.και οταν το κλειδωσα και το ξεκλειδωσα εγιναν παλι λιγο πιο μουντα.
-
αν το δεις απο πρωτη οψη θα πεις μια χαρα ειναι.αν το συγκρινεις ομως με τα χρωματα που εχει μετα την επανεκινηση θα πεις οχ κατι δε παει καλα.απλα ευχομαι να μην ειναι hardware το προβλημα
-
Μήπως μετά το κλείδωμα σου μπαίνει σε αυτοματο? Περίεργο πάντως...
-
οχι δε μπαινει.εχω την τελευταια dev.καποια στιγμη θα βαλω την stable να δω αν υπαρχει ακομα το προβλημα..αλλιως κατι μου λεει πως θα ναι hardware.και εχω χασει την εγγυηση γιατι χθες ανοιξα το κινητο επειδη ειχα ενα θεμα με την καμερα.μαυρη βουλα στις φοτο.αν δεις στο απο κατω θεμα που εχω δημοσιευση εχω επισυναψει και φοτο για το προβλημα της καμερας.(ναι δευτερο προβλημα) δε ξερω τι εγινε μου ματιασανε το κινητο..
-
να παθαινω ακριβως αυτο που παθαινει και ο τυπος εδω.δειτε σας παρακαλω. Color losses in Redmi 2 Prime - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
-
-
μπα τα ιδια...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0