Αν δεν κάνω λάθος η κινεζουλα μιλάει μόνο στα : on - off - pairing. Οπότε δεν είναι πρόβλημα. Είχα θελήσει κι εγώ να την αλλάξω αλλά.... στο τέλος την βρήκα διασκεδαστική!
Xiaomi Bluetooth Headset Earphone
- Review
-
-
Ναι μιλάει στα on - off, pairing και στην επανάκληση. Ωστόσο ακόμα και στα ελληνικά να μίλαγε δεν θα πρόσφερε κάτι περισσότερο, επειδή στην ουσία, όταν την ακούς να μιλάει, ακόμα και μην καταλαβαίνεις κινέζικα, καταλαβαίνεις ότι "επιβεβαιώνει" την ενέργεια που μόλις έχεις επιλέξει... και όλα μια χαρά!Ο/H periklik έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος η κινεζουλα μιλάει μόνο στα : on - off - pairing. Οπότε δεν είναι πρόβλημα. Είχα θελήσει κι εγώ να την αλλάξω αλλά.... στο τέλος την βρήκα διασκεδαστική!

-
Πλάκα έχει βρε παιδιά να ακούω αυτό το ιλία ντι α χανσιιιιιι...
-
Βρε "αμόρφωτε", αυτό λέει : 链接开罗。你可以谈论尽可能多的,因为他们喜欢Ο/H NasDriver έγραψε:

-
-
Η δική μου πάντως μου "λέει" και τον αριθμό του καλούντα
-
Σύνδεση με το Κάιρο. Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε....Ο/H caeser έγραψε:
Βρε "αμόρφωτε", αυτό λέει : 链接开罗。你可以谈论尽可能多的,因为他们喜欢Ο/H NasDriver έγραψε:

Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Χαχαχα!!! Γιατρέ εισαι άπαιχτος!!!

-
Δεν έτυχε...πέτυχε !!!!!!!!!!!!!!!Ο/H maddoctor έγραψε:
Σύνδεση με το Κάιρο. Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε....
Πολύ μπροστά η Xiaomi
-
-
παιδια στα αφτια καθεται καλα? το θελω για γυμναστικη αλλα με τα κουνηματα η και ισως ιδρωτα δε ξερω τι υα κανει
-
Για γυμναστική πάρε κάτι που να γυρνάει γύρω από το αυτί. Η Xiaomi είχα διαβάσει έχει βγάλει αυτά, αλλιώς έχω παρουσιάσει στο φόρουμ της syllable.Ο/H Panos Vgs έγραψε:
παιδια στα αφτια καθεται καλα? το θελω για γυμναστικη αλλα με τα κουνηματα η και ισως ιδρωτα δε ξερω τι υα κανει
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0