Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Έχω το bluetooth εδώ και 2 βδομάδες περίπου. Όλα καλά, μόνο που δεν θέλει να γίνει trusted devise στο smart lock της Google. Το έχεις δοκιμάσει;
Δεν το χρησιμοποιώ, το Google Smart Lock, αλλά θα το δοκιμάσω και θα σου πω...οκ?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H vaggelis83 έγραψε:
Έχω το bluetooth εδώ και 2 βδομάδες περίπου. Όλα καλά, μόνο που δεν θέλει να γίνει trusted devise στο smart lock της Google. Το έχεις δοκιμάσει;

Οκ. Ευχαριστώ!Ο/H caeser έγραψε:
Δεν το χρησιμοποιώ, το Google Smart Lock, αλλά θα το δοκιμάσω και θα σου πω...οκ?Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:

Έχω σκοπό ούτως ή άλλως να το πάρωΟ/H Bodai έγραψε:
Αν το πιάσεις στα χέρια σου δεν είναι καθόλου χοντρό. Στρογγυλό ναι αλλά στυλατο.
Sent from my HM 1SW using Tapatalk
Και που να δεις τώρα που έρχονται Χριστούγεννα..:-) Ετοιμάσου για απογείωση...Ο/H Stinger έγραψε:
Καλά τι αρρώστια είστε εσείς, τι θα γίνει όλα τα λευτά θα μας τα φάει η xiaomi??Είπαμε να πάρουμε πολύμπριζο, μετά μας μπρίζωσες και με τα πιστόνια, τώρα και το BT τι θα γίνει Βαγγέλη;;