Διαφήμιση

ΣΚΟΥΠΑ DYSON

• ΣΚΟΥΠΑ DYSON

Γεια σε όλους, σκεφτομαι την αγορά μιας σκούπας dyson ( λέτε να βγάλει η xiaomi; ) αλλά δεν έχω δει από κοντά ούτε και έχει κάποιος γνωστός μου για την δοκιμάσω, αν λοιπόν έχει κανείς σας θα ήθελα την γνώμη του,θετικά και αρνητικά και το μοντέλο. Εγώ δεν έχω αποφασίσει κάποιο μοντέλο απλά ξεκινάνε από 400Ε περίπου και δεν ξέρω αν τα αξίζουν γιατί στα χαρτιά τουλάχιστον έχουν απόδοση D στα χαλιά και άλλες μάρκες με 180-200 ευρώ απόδοση Β. Σας ευχαριστώ και θα περιμένω τις γνώμες σας. :thumbup:
    • Μόλις τη Googlάρισα να δω τι είναι... Δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό... Τουλάχιστον από design πάει καλά... Σαν να έρχεται απο το μέλλον... :D
      Υ.Γ. Μόνο μην την δει η γυναίκα μου και έχουμε άλλα... (όσο κοστίζει ένα Mi Note κοστίζει...)
    • Έχω δει την DYSON DC 37 ALLERGY σε φίλο.
      Να πω την αλήθεια πολλά λεφτά για το τίποτα.
      Πολύ φασαρία, αλλά όπως έγραφε και στα χαρακτηριστικά του είναι οικονομική.(λιγότερα watt)
      Το θετικό που είχε είναι τα φίλτρα κατά τις σκόνης και της αλλεργίας.
      Προσωπικά εγώ στα χρήματα που είχε δώσε κοντά στα 480€ δεν θα την έπαιρνα
      Επέλεξα πέρυσι μαζί με αυτόν την SIEMENS VSZ6XTRM11, έχει και αυτή φίλτρα Ultra hepa
      Λιγότερο ήχο ( στην δεύτερη από τις 4 σκάλες σκουπίζεις τα χαλιά και δίπλα κοιμάσαι!!!) και βέβαια περισσότερη απορροφητικότητα.
      Το σημαντικότερο όλων είναι στην μισή τιμή.. εάν υπάρχει βέβαια γιατί είναι και περσινό μοντέλο. Ζ6
      Ελπίζω να ήμουν χρήσιμος
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Τουλάχιστον από design πάει καλά... Σαν να έρχεται απο το μέλλον...
      Καλό το design αλλά χαλιά με κρόσσια και 2 μικρές μέσα στο σπίτι πρέπει να ρουφάει κιόλας. ;)
    • Ο/H panais1389 έγραψε:

Ελπίζω να ήμουν χρήσιμος
      Σε ευχαριστώ φίλε κάθε γνώμη είναι μια άλλη οπτική γωνία οπότε και χρήσιμη.
    • Για να καταλάβω το ερώτημα είναι ποια είναι η ποιο όμορφη ή ή ποιο αποδοτική!!!
      όπως προείπα πρέπει να το δείτε και το θέμα απόδοσης - τιμής και παρελκόμενα πχ φίλτρα..
    • Ο/H panais1389 έγραψε:

Για να καταλάβω το ερώτημα είναι ποια είναι η ποιο όμορφη ή ή ποιο αποδοτική!!!
      όπως προείπα πρέπει να το δείτε και το θέμα απόδοσης - τιμής και παρελκόμενα πχ φίλτρα.
      Όχι θέμα ομορφιάς γιατί νομίζω είναι πολύ όμορφες σε σχέση με τις κλασικές. Με ενδιαφέρει να μάθω αν την έχει δουλέψει κάποιος και έμεινε ευχαριστημένος ή όχι και γιατί. Επίσης στα χαρτιά αποδίδουν λιγότερο οι dyson από τις κλασικές αλλά είναι η πραγματικότητα;;;;;; Γιατί έχω διαβάσει σε ένα forum για μαμάδες καμιά σχέση με ότι σκούπα ξέρατε και τέτοια. Για τον θόρυβο πρέπει να κάνουν παραπάνω από τις άλλες γιατί έχουν διαφορετικό μοτέρ και δουλεύει σε πάρα πολλές στροφές. Για αυτό ρωτάω αν αξίζει να δώσει κανείς τα διπλά και παραπάνω λεφτά; Ένα σύν είναι ότι δεν έχει σακούλες και τα φίλτρα είναι όλα πλενόμενα και 5 χρόνια εγγύηση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jp7rgv έγραψε:

πάρε μια dirt devil και... Καθάρισες!
      Έχεις δοκιμάσει κάποιο μοντέλο; γιατί από το λινκ προτείνεις καμοιά 15αριά.
    • έχω αγοράσει ένα δεν θυμάμαι ποιο γύρω στα 80 ευρώ. Καμία σχέση με Siemens Bosch κτλ. Απόλυτο value for money. Απλά κοίταξε όσο καλύτερα χαρακτηριστικά ανάλογα το ποσό που διαθέτεις.
    • Ο/H jp7rgv έγραψε:

έχω αγοράσει ένα δεν θυμάμαι ποιο γύρω στα 80 ευρώ. Καμία σχέση με Siemens Bosch κτλ. Απόλυτο value for money. Απλά κοίταξε όσο καλύτερα χαρακτηριστικά ανάλογα το ποσό που διαθέτεις.
      Ξέρετε τι λένε. Τα "φτηνά" δεν τα τρώνε ούτε τα σκυλιά.

Σίγουρα το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο στην σημερινή εποχή, αλλά πρέπει να δεις και την ποιότητα. Στην επιλογή μου δεν χρειάστηκε να δώσω πάνω από 135€ αλλά δεν το μετανιώνω. Μπορεί να υπήρχε και ποιο οικονομική από αυτή που πήρα αλλά στον ήχο και στην απορροφητικότητα δεν ξέρω πόσο θα την έφτανε!!!
      Η επιλογή δική σου.!!!
    • Διαφήμιση