Έβαλα με clean instal την ελληνική ρομ,το antutu μια δείχνει 46κ μια 51κ οτι νάνε.
Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω την ρομ(σε developer η σε global) πως ακριβώς γίνετε τώρα?
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Έβαλα με clean instal την ελληνική ρομ,το antutu μια δείχνει 46κ μια 51κ οτι νάνε.
Σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω την ρομ(σε developer η σε global) πως ακριβώς γίνετε τώρα?
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
Ότι να'ναι λες εσύ και όχι το Antutu... Αυτό ΞΕΡΕΙ... εσύ δεν ξέρεις!
Για να μάθεις όμως πρέπει να διαβάσεις ΕΔΩ
Να μην αλλάξεις καμία ρομ... (σε βλέπω εγώ, ...έχεις "αυτοκτονικές" τάσεις!!!)
Αλλά εάν επιμένεις να ταλαιπωρηθείς, μπορείς μέσω του updater να φλασάρεις την αντίστοιχη "global" (ποιά είναι αυτή? Απο που κρατάει η "σκούφια" της? Υπάρχουν κάμποσες τέτοιες.. Μην πας να κάνεις αναβάθμιση με καμιά fastboot, από τον updater ). Πρόσεχε αυτή που θα αλλάξεις με τον updater πρέπει να είναι ανάλογη με αυτή που έχεις. Δηλαδή αν έχεις developer πρέπει να βάλεις developer. Αν έχεις stable πρέπει να βάλεις stable.
Εάν όμως θέλεις να πας από developer σε stable πρέπει να κάνεις factory defaults, που σημαίνει ότι θα τα χάσεις όλα και πρέπει να στήνεις τηλέφωνο από την αρχή!
Όταν και ΑΝ τα κάνεις αυτά, σε βλέπω μετά από καμιά βδομάδα να έρθεις εδώ και να λες, "παιδιά είμαι με τη τάδε Global και θέλω να βάλω την Ελληνική... πως θα το κάνω αυτό"? ...Τότε ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΩΣ... Απλά θα γελάω!
Μην αρπάζεσαι ρε:P.Απλά άλλαξα κινητό μετά απο πολύ καιρό και είμαι λίγο ψείρας.
Δεν είπα οτι θα αλλάξω την ρομ ντε και καλά,απλά να ξέρω τι μου γίνετε.
Όπως κ να έχει ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου.
Μην αρπάζεσαι ρε:P.Απλά άλλαξα κινητό μετά απο πολύ καιρό και είμαι λίγο ψείρας.
Δεν είπα οτι θα αλλάξω την ρομ ντε και καλά,απλά να ξέρω τι μου γίνετε.
Όπως κ να έχει ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σου.
Σιγά μην αρπάζομαι ρε... ΠΛΛΛΛΛΑΚΑ κάνω βρε!
Δεν είναι εμφανές?