Για την ώρα με την μεταφορά των φωτογραφιών στην εσωτερική μνήμη και το album να έχει όλες τις ειδοποιήσεις δείχνει να πηγαίνει καλά. Θα προσπαθήσω για screenshoot αν δεν πάει καλά στη συνέχεια!Ο/H softwareas έγραψε:
Μπορείς να πάρεις ένα screenshoot την ώρα που καλεί κάποιος και σου βγάζει την φωτό με την "κουρτίνα" μπροστά να καταλάβω τι σου δίχνει?
Μου φαίνετε παράξενο με την ίδια GTV ROM, και το ίδιο κινητό να μην βλέπω το ίδιο πρόβλημα.
Fotos επαφών
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχεις βρει λύση . Θα σου παραθέσω τον τρόπο που το κάνω εγώ .
Redmi Note 2 με την GTV 5.11.2|Developer
1. Πατάω το εικονίδιο Επαφές
2. Στη λίστα με τις επαφές βρίσκω την επαφή που θέλω
3. Πατάω την επαφή και μετά Επεξεργασία (κάτω-κάτω)
4. Ανοίγει η επαφή μου και πατάω τη στρογγυλή εικόνα πάνω αριστερά , δίπλα στο όνομα της επαφής
5. Στο αναδυόμενο παράθυρο (κάτω) , επιλέγω το "Επιλέξτε νέα φωτογραφία από Γκαλερί"
6. Ανοίγει η "Επιλογή αντικειμένου" , Πατάω "Τοπικό" και ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες όπου κι' αν τις έχεις . Εγώ τις έχω όλες τις φωτογραφίες
των επαφών σε ένα φάκελος "επαφές" , στην SD card .
7. Βρίσκω την photo που θέλω . Κανονίσω τις διαστάσεις που θέλω να φαίνονται και πατάω "Εφαρμογή"
8. Βγαίνει η σελίδα με τις λεπτομέρειες της επαφής και επάνω αριστερά η στρογγυλή εικόνα παρουσιάζει την photo που επέλεξες .
9. Πατά ΟΚ (οπωσδήποτε) , επάνω δεξιά και ΤΕΛΟΣ .
Δοκίμασε και καλή επιτυχία ........... -
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχεις βρει λύση . Θα σου παραθέσω τον τρόπο που το κάνω εγώ .
4. Ανοίγει η επαφή μου και πατάω τη στρογγυλή εικόνα πάνω αριστερά , δίπλα στο όνομα της επαφής
5. Στο αναδυόμενο παράθυρο (κάτω) , επιλέγω το "Επιλέξτε νέα φωτογραφία από Γκαλερί"
6. Ανοίγει η "Επιλογή αντικειμένου" , Πατάω "Τοπικό" και ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες όπου κι' αν τις έχεις . Εγώ τις έχω όλες τις φωτογραφίες
7. Βρίσκω την photo που θέλω . Κανονίσω τις διαστάσεις που θέλω να φαίνονται και πατάω "Εφαρμογή"
8. Βγαίνει η σελίδα με τις λεπτομέρειες της επαφής και επάνω αριστερά η στρογγυλή εικόνα παρουσιάζει την photo που επέλεξες .
Δοκίμασε και καλή επιτυχία ...........
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Δοκίμασε και καλή επιτυχία ...........
-
Ο/H geobas έγραψε:
Το "εμφάνιση στοιχείων" και "Ορισμός φωτογραφίας επαφών" , τα έχει τικαρισμένα ?
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Το "εμφάνιση στοιχείων" και "Ορισμός φωτογραφίας επαφών" , τα έχει τικαρισμένα ?
-
Ο/H geobas έγραψε:
΄Μήπως είναι θέμα Ρομ ?
-
-
Ο/H geobas έγραψε:
-
Και εγώ που χθες έκανα καθαρή εγκατάσταση (wipe όλα) της 5.12.24 dev rom στο redmi 2 pro μου και ξαναπέρασα επαφές και φωτογραφίες με το χέρι πάλι "περίεργα" κάνει στο θέμα. Άλλοτε εμφανίζει φωτογραφία σε επαφή που έχει οριστεί φωτογραφία και άλλοτε όχι. Όλα αυτά όταν σε καλεί η επαφή. Θα το μελετήσω περισσότερο το φαινόμενο.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0