Εγώ έχω το default θέμα!Ο/H softwareas έγραψε:
Μήπως βάζεις κάποιο θέμα διαφορετικό που το κάνει αυτό?
Fotos επαφών
-
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ
Αποδεδειγμένα κάνουν κάποια ζαβά και ανεξήγητα τα κινητά μας.
Οι νέες Rom όλο και διορθώνουν κάποια Bugs αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν οι Κινέζοι με όλες τις λεπτομέρειες . Η ΛΥΣΗ ???
Τα ξεχνάμε και πάμε να την βρούμε αλλού
Αν δοκιμάσετε κάποιο από τα παρακάτω , απενεργοποιείστε το συγχρονισμό , μην σας κατεβάσει ξανά τις επαφές σας και έχετε διπλές εγγραφές των επαφών.
play.google.com/store/apps/det…com.androminigsm.fscifree
ή
play.google.com/store/apps/details?id=tw.nicky.HDCallerID -
κάτι σα να παρατήρησα αλλα δεν έχω κάνει τεστ αρκετά μπορεί να είναι "άκυρο"
Παρατήρησα ότι στα SMS δε μου αναγνώριζε όνομα όταν το είχα καταχωρημένο με 69ΧΧΧΧΧΧΧ αντί +3069ΧΧΧΧΧ και μου το έβγαζε άγνωστο. Με το num fixer (που έχει μέσα η rom και μάλλον όχι τυχαία) το πρόβλημα διορθώθηκε και το όνομα εμφανίστηκε. Διόρθωσα όλες τις επαφές μου να έχουν +30 μπροστά.
ΟΜΩΣ έχω την εντύπωση (εδώ θέλει και άλλες δοκιμές) ότι τώρα βγάζει σωστά και την φωτογραφία του καλούντος. Ισως ήταν τυχαίο, αλλα το αναφέρω, όπως είπα θέλει δοκιμές. -
Καλημερα!
δεν ξερω αν το εχει αναφέρει αλλος,
διαπίστωσα οτι το κανει μονο στην sim2 .
με την ιδια επαφή να με καλη στην sim1 τουλάχιστον 20 φορες να φαίνεται κανονικα η φωτο σε ολες τις κλήσεις,
ενο οταν καλούσε στην sim2 καμια 20ρια φορες και εκει τις ποιο πολλες φορες δεν φαινόταν, 2-3 φορές ηταν πολύ θολη φωτο, και 1-2 φορες φαινόταν η φωτο κανονικά.
Να πω οτι και οι 2 σιμ ειναι cosmote συμβολαίου. -
Ο/H righaris έγραψε:
Καλημερα!
δεν ξερω αν το εχει αναφέρει αλλος,
διαπίστωσα οτι το κανει μονο στην sim2 .
με την ιδια επαφή να με καλη στην sim1 τουλάχιστον 20 φορες να φαίνεται κανονικα η φωτο σε ολες τις κλήσεις,
ενο οταν καλούσε στην sim2 καμια 20ρια φορες και εκει τις ποιο πολλες φορες δεν φαινόταν, 2-3 φορές ηταν πολύ θολη φωτο, και 1-2 φορες φαινόταν η φωτο κανονικά.
Να πω οτι και οι 2 σιμ ειναι cosmote συμβολαίου.
-
ισχύει και σε εμένα! ανάλογα σε πια sim με καλούν εμφανίζεται ή όχι η εικόνα χωρίς να έχω μελετήσει καλά την συμπεριφορά του φαινομένου. Νομίζω με την sim 2 έχει θέμα πιο έντονο..
Άσχετο! αν θέλω να πάρω backup εικόνων να τις πάω πχ σε άλλο κινητό μαζί με τις επαφές πως γίνεται; Το κλασσικό export σε vcf ή/και google sync κρατάει μικρή ανάλυση των εικόνων ίσα για thumbnail. -
Ο/H keysmith έγραψε:
Άσχετο! αν θέλω να πάρω backup εικόνων να τις πάω πχ σε άλλο κινητό μαζί με τις επαφές πως γίνεται; Το κλασσικό export σε vcf ή/και google sync κρατάει μικρή ανάλυση των εικόνων ίσα για thumbnail.
-
και
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H keysmith έγραψε:
Άσχετο! αν θέλω να πάρω backup εικόνων να τις πάω πχ σε άλλο κινητό μαζί με τις επαφές πως γίνεται; Το κλασσικό export σε vcf ή/και google sync κρατάει μικρή ανάλυση των εικόνων ίσα για thumbnail.
Πιθανων το προβλημα μας ειναι Hardware εκτος αν παιζει καμια περίεργη ρύθμιση στις sim η οπουδήποτε αλλου -
Ο/H righaris έγραψε:
Και εγω με PC κραταω!
Πιθανων το προβλημα μας ειναι Hardware εκτος αν παιζει καμια περίεργη ρύθμιση στις sim η οπουδήποτε αλλου
Αν εννοείται κρατάτε φωτογραφίες (αρχεία jpg) στο PC σας και χώρια τις επαφές (τηλέφωνα ονόματα σε vcf/vcard αρχεία) αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αμα είναι να τις περάσω σε άλλο κινητό (πχ samsung, LG) και να ξανα-συνδέσω φωτογραφίες με επαφές αυτό είναι μεγάλος κόπος. Πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο. Ερωτώ αν υπάρχει δυνατότητα μέσα στην επαφή (στο vcf/vcard αρχείο) που έχει όλες τις επαφές να φυλάσσεται και η φωτογραφία μεγάλης ανάλυσης. Το nokia 808 που είχα το έκανε για κάθε μια επαφή ξεχωριστά (φύλαγε μεγάλης ανάλυσης εικόνα στην κάθε επαφή που υπήρχε εικόνα).
Αν πατήσω backup στο τηλέφωνο (από το μενού) κρατάει τις φωτογραφίες; Εκανα restore όταν πέρασα την 5.12.24 από .16 και τις επαφές (επαφές προγράμματα αλλά όχι τις ρυθμίσεις) και οι φωτογραφίες ΔΕΝ επανήλθαν στις επαφές. Τις ξαναπέρασα με το χέρι.. -
Ο/H keysmith έγραψε:
αν θέλω να πάρω backup εικόνων
Ο/H keysmith έγραψε:
Ο/H righaris έγραψε:
Και εγω με PC κραταω!
Πιθανων το προβλημα μας ειναι Hardware εκτος αν παιζει καμια περίεργη ρύθμιση στις sim η οπουδήποτε αλλου
Αν εννοείται κρατάτε φωτογραφίες (αρχεία jpg) στο PC σας και χώρια τις επαφές (τηλέφωνα ονόματα σε vcf/vcard αρχεία) αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνω. Αμα είναι να τις περάσω σε άλλο κινητό (πχ samsung, LG) και να ξανα-συνδέσω φωτογραφίες με επαφές αυτό είναι μεγάλος κόπος. Πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο. Ερωτώ αν υπάρχει δυνατότητα μέσα στην επαφή (στο vcf/vcard αρχείο) που έχει όλες τις επαφές να φυλάσσεται και η φωτογραφία μεγάλης ανάλυσης. Το nokia 808 που είχα το έκανε για κάθε μια επαφή ξεχωριστά (φύλαγε μεγάλης ανάλυσης εικόνα στην κάθε επαφή που υπήρχε εικόνα).
Αν πατήσω backup στο τηλέφωνο (από το μενού) κρατάει τις φωτογραφίες; Εκανα restore όταν πέρασα την 5.12.24 από .16 και τις επαφές (επαφές προγράμματα αλλά όχι τις ρυθμίσεις) και οι φωτογραφίες ΔΕΝ επανήλθαν στις επαφές. Τις ξαναπέρασα με το χέρι..
-
Αν συγχρονίζεις τις επαφές με το google δεν νομίζω να θέλεις κάποιο backup, κρατάει κανονικά και τις φώτο επαφής.
Απλά πρέπει όταν καταχωρείς μια νέα επαφή να την βάζεις σαν επαφή google.
Ποίο παλιά χρησιμοποιούσα το phonecopy για την μεταφορά των επαφών όπου και με αυτό κρατούσε τις φώτο κανονικά. -
Ο/H roseman1986 έγραψε:
Αν συγχρονίζεις τις επαφές με το google δεν νομίζω να θέλεις κάποιο backup, κρατάει κανονικά και τις φώτο επαφής.
Απλά πρέπει όταν καταχωρείς μια νέα επαφή να την βάζεις σαν επαφή google.
Ποίο παλιά χρησιμοποιούσα το phonecopy για την μεταφορά των επαφών όπου και με αυτό κρατούσε τις φώτο κανονικά.
Αυτό που λες πρέπει να δηλώσω την επαφή ως google σαν να το έχω δει (και είπα ΟΧΙ), αλλα το θέμα είναι ότι οι επαφές μου μέχρι τώρα δεν είναι google. Με αυτές τι κάνω; Στο συγχρονισμό δεν είδαν να παίρνει ολόκληρη την φώτο. Ισχύει ότι δεν παίρνει όλη τη μεγάλη φωτογραφία ή κάτι γίνεται λάθος από την μεριά μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0