Διαφήμιση

Stable problem?

• Stable problem?

Η stable 7.0.5.0 θεωρειται απροβληματιστη? γιατι βαζοντας την σημερα
      διαπιστωσα την εξης δυσλειτουργια. Οταν παταω παρατεταμενα σε καποιο
      εικονιδιο για να το μεταφερω σε αλλη σελιδα,δεν "πιανει" και χρειαζεται
      κανω καποιες αλχημειες για μπορεσω να το παω σε αλλη σελιδα.Αυτο δεν συμβαινει
      παντα βεβαι. Με την developer που ειχα πριν, δεν ειχα αυτο το προβλημα.Ουτε
      στο Mi 3 που εχω ενα χρονο κ παντα ΜΕ developer ROM.Αν ξερει καποιος
      αν χρειαζεται καποια ρυθμιση.\
      Ευχαριστω
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Ευχαριστω

Αν θέλεις δες αυτό το βίντεο και κυρίως τι κάνει απο το 0:50'' και μετά:

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Ευχαριστω
      Αν θέλεις δες αυτό το βίντεο και κυρίως τι κάνει απο το 0:50'' και μετά:

Σε ευχαριστω ,θα το δοκιμασω αργοτερα.Δεν ξερω αν,οπως βλεπω στο video,μπορω πατωντας κ σερνοντας το εικονιδιο,
      οντως "δουλευει".,Θα το δω παντως.Νομιζεις ειναι καλυτερα να μεινω με την stable η να παω στην developer?.
      Εκανα και root,εχω βαλει custom recovery.Για λιγο που την εψαξα...αυτο το προβλημα βρηκα με το εικονιδιο μεχρι στιγμης.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Σε ευχαριστω ,θα το δοκιμασω αργοτερα.Δεν ξερω αν,οπως βλεπω στο video,μπορω πατωντας κ σερνοντας το εικονιδιο,
      οντως "δουλευει".,Θα το δω παντως.Νομιζεις ειναι καλυτερα να μεινω με την stable η να παω στην developer?.
      Εκανα και root,εχω βαλει custom recovery.Για λιγο που την εψαξα...αυτο το προβλημα βρηκα με το εικονιδιο μεχρι στιγμης.

Τα περί επιλογής stable ή developer είναι καθαρά προσωπικά σου γούστα!
      Αν ακολουθήσεις τα "κολπάκια" του βίντεο είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις! Θέλει λίγο εξοικείωση...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Τα περί επιλογής stable ή developer είναι καθαρά προσωπικά σου γούστα!
      Αν ακολουθήσεις τα "κολπάκια" του βίντεο είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις! Θέλει λίγο εξοικείωση...
      Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,καλα που εισαστε κ σεις,αλλιως θα χανομασταν στο ψαξιμο.Αο πλευρας σταθεροτητας
      θεωρεις την stable καλυτερη επιλογη?
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση,καλα που εισαστε κ σεις,αλλιως θα χανομασταν στο ψαξιμο.Αο πλευρας σταθεροτητας
      θεωρεις την stable καλυτερη επιλογη?
      Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ stable rom στη Miui σε καθημερινή βάση... Με developer πάντα ...σταθερός είμαι! Δεν "κουνάει" καθόλου!
      Δεν νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "καλύτερη ρομ" έχει κάποιο νόημα όταν μιλάμε για επιλογή developer ή stable... Η κάθε ρομ έχει τα δικά της χαρακτηριστικά από πλευράς "σταθερότητας" και ανάλογα τι σου αρέσει ή ακόμα και ανάλογα με τις ανάγκες σου, αποφασίζεις τι θα φορέσεις...
    • Εχω παρει το Mi 4 απο το Meribomiles και "τρεχοντας" σημερα το
      AnTuTu ειδα στο info οτι η CPU δεν ειναι ο Qualcom Snapdragon αλλα ο Quad Core ARMv7 Processor (VFPv4 NEON)
      ξερεις κατι για αυτον τον processor? ειναι κατωτερος του Snapdragon?.
      σαν score δεινει 46.500 units το AnTuTu.

Ευχαριστω πολυ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Εχω παρει το Mi 4 απο το Meribomiles και "τρεχοντας" σημερα το
      AnTuTu ειδα στο info οτι η CPU δεν ειναι ο Qualcom Snapdragon αλλα ο Quad Core ARMv7 Processor (VFPv4 NEON)
      ξερεις κατι για αυτον τον processor? ειναι κατωτερος του Snapdragon?.
      σαν score δεινει 46.500 units το AnTuTu.

Ευχαριστω πολυ.

Quad-Core ARMv7 (VFP v4 NEON) είναι η έκδοση του SOC.
      Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 είναι η ονομασία του chipset
      και Krait 400 είναι η αρχιτεκτονική της CPU
      Μια χαρά ΓΝΗΣΙΟ μοντέλο Xiaomi Mi-4 είναι η συσκευή σου!
      :thumbsup:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και αυτή την εφαρμογή και να κάνεις μια νέα ανάλυση
      Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ για τον χρονο σου,ησυχασα λιγο,νομισα οτι πηρα καποιο fake