Εμάς εκεί δεν υπάρχει
Πώς καθαρίζεται ένα κινητό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Εεεε... όταν αναβαθμιστείς σε Lollipop θα έχει...:-))Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Οντως εκεί δεν έχει κάτι τέτοιο.
(το είχα ξεχάσει ότι έχουμε διαφορετική έκδοση android)
Αν παρόλα αυτά εσύ θέλεις να κρυπτογραφήσεις το τηλέφωνό σου, σίγουρα θα βρείς κάποια εφαρμογή εκεί έξω να το κάνει...
-
Απλά μου έκανε εντύπωση που δε το είχα στο μενούΟ/H caeser έγραψε:
Εεεε... όταν αναβαθμιστείς σε Lollipop θα έχει...:-))(το είχα ξεχάσει ότι έχουμε διαφορετική έκδοση android)Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Οντως εκεί δεν έχει κάτι τέτοιο.
Αν παρόλα αυτά εσύ θέλεις να κρυπτογραφήσεις το τηλέφωνό σου, σίγουρα θα βρείς κάποια εφαρμογή εκεί έξω να το κάνει...
-
Ναι, λόγω διαφοράς έκδοσης Android... Kit-Kat το Mi4, Lollipop στο Note2..Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Απλά μου έκανε εντύπωση που δε το είχα στο μενού

-
Πλακα πλακα για κινητο που ειναι με custom recovery ποια χτυπαμε να κανει wipe για να εχουμε αποτελεσμα εφαμιλλο με factory defaults?
-
Wipe cache και Dalvik cache. Αλλά περίμενε απάντηση και από κάποιον πιο έμπειρο πχ @caeser... να μην τους παίρνω και τη δουλειά χαχαχα!!!Ο/H icy20 έγραψε:
Πλακα πλακα για κινητο που ειναι με custom recovery ποια χτυπαμε να κανει wipe για να εχουμε αποτελεσμα εφαμιλλο με factory defaults?
-
Εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι wipe cache & dalvik δεν κανει factory defaults? Απλα καθαριζει αυτες τις 2 μνημες. Τα δεδομενα στην internal sd και των εφαρμογων νομιζω παραμενουν με αυτα τα 2.Ο/H spoulk έγραψε:
Wipe cache και Dalvik cache. Αλλά περίμενε απάντηση και από κάποιον πιο έμπειρο πχ @caeser... να μην τους παίρνω και τη δουλειά χαχαχα!!!Ο/H icy20 έγραψε:
-
Λίγο υπομονή και θα απαντήσουν σίγουρα οι πιο έμπειροι!
-
-
-
Επειδή είναι μέρες του κινητού μου να έρθει λέω να κάνω σήμερα το φλασάρισμα.Ο/H Bodai έγραψε:
ΦΛάσαρε fastboot
Απορία τώρα... Μετά το φαστμπουτ, δικαιούμαι να βάλω ρομ ή πρέπει να συνεχίσω με ντιβέλοπερ ? Και αν ναι την βάζω κανονικά ? Όπως έβαζα τις ντιβέλοπερ ή να ακολουθήσω τον οδηγό από την αρχή????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0