[GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
-
ΜΕΤΑ απο δυο μερες λειτουργιας μπορω να πω οτι ειναι μακραν η καλυτερη ρομ.
κανενα απολυτως προβλημα με μπαταρια,γρηγορο σερφαρισμα,γρηγορο ανοιγμα,κλεισιμο προγραμματων,και απολυτη smooth εμπειρια στα παιχνιδια -
Ο/H pavkarip έγραψε:
Καλησπερα, εχω στο redmi 2 την 5.10.15, για να παω στην τελευταια, την περναω κατευθειαν ή θελει να βαλω και τις προηγουμενες?
-
Καλησπέρα και από εμένα
Μόλις έβαλα την νέα ΡΟΜ και το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπαίνει στο wifi του σπιτιού.
Μου ζητάει συνέχεια τον κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Ξέρουμε κάτι;;
Ευχαριστώ πολύ -
Ο/H chalaido έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα
Μόλις έβαλα την νέα ΡΟΜ και το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπαίνει στο wifi του σπιτιού.
Ευχαριστώ πολύ
"Σας ενημερώνουμε πως η Xiaomi σήμερα προχώρησε στην ανάκληση της 5.11.5 ROM για το RedMi Note 2. Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του WiFi & της εφαρμογής FMRadio. Σε ότι αφορά εμάς, μόλις βγει η νέα διορθωμένη Version από την Xiaomi, θα προχωρήσουμε σε νέο Compile, και θα την ανεβάσουμε άμεσα στο φόρουμ" -
-
Και σε αυτήν την Ρομ έχω πρόβλημα με τις push εγώ!
-
Ο/H chalaido έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα
Ευχαριστώ πολύ
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H chalaido έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα
Ευχαριστώ πολύ
"Σας ενημερώνουμε πως η Xiaomi σήμερα προχώρησε στην ανάκληση της 5.11.5 ROM για το RedMi Note 2. Υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του WiFi & της εφαρμογής FMRadio. Σε ότι αφορά εμάς, μόλις βγει η νέα διορθωμένη Version από την Xiaomi, θα προχωρήσουμε σε νέο Compile, και θα την ανεβάσουμε άμεσα στο φόρουμ"
-
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω έδωσα το Xiaomi_Redmi_Note_4G δώρο στην ανιψιά μου να της αφήσω μέσα την προηγούμενη έκδοση η να της βάλω μια σταθερή θα έχει κανένα θέμα αν το αφήσω και έτσι? Η να της περασω αυτη εδω? γενικα δεν το σκαλίζει κοπέλες τα βασικά κάνει!!!!
Ευχαριστω! -
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλεια που γίνεται στο ελληνικό miui.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εγκαταστήσει κανείς την rom σε Redmi note 3g και αν τρέχουν όλα σωστα γιατί απο την τελευταία stable rom(v6) και στις τελευταίες developer εχω παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο wifi και γενικα στο συγχρονισμό εφαρμογών όπως whatsapp,messenger.Με το που κλειδώσει η οθόνη δεν λαμβανω ειδοποιήσεις,πρέπει να μπω στην εφαρμογη για δω τα μηνύματα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0