Διαφήμιση

[GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Καλησπέρα! Έχω ένα mi4c. Αυτό θα είναι το πρώτο μου update. Μπορώ να το κάνω απ τον updater κανονικά?

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H geo88 έγραψε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλεια που γίνεται στο ελληνικό miui.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εγκαταστήσει κανείς την rom σε Redmi note 3g και αν τρέχουν όλα σωστα γιατί απο την τελευταία stable rom(v6) και στις τελευταίες developer εχω παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο wifi και γενικα στο συγχρονισμό εφαρμογών όπως whatsapp,messenger.Με το που κλειδώσει η οθόνη δεν λαμβανω ειδοποιήσεις,πρέπει να μπω στην εφαρμογη για δω τα μηνύματα.
    Καλώς τον! Το team εργάζεται επάνω σε αυτό το θέμα και ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα μαζί με κάποιο fix...
  • Καλημέρα, εμείς που βάλαμε - πρώτοι μη χάσουμε πανάθεμά μας :) - την προβληματική 5.11.5, τι κάνουμε? Την βγάζουμε και περνάμε την προηγούμενη 5.10.29 ή αναμένουμε στο ακουστικό μας?
    Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H topmar έγραψε:

Καλημέρα, εμείς που βάλαμε - πρώτοι μη χάσουμε πανάθεμά μας :) - την προβληματική 5.11.5, τι κάνουμε? Την βγάζουμε και περνάμε την προηγούμενη 5.10.29 ή αναμένουμε στο ακουστικό μας?
    Γι'αυτό στον οδηγό λέει να πάρουμε backup τη συσκευή μας γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά! ;)

Έχω την εντύπωση πως για να γυρίσεις σε παλιότερη χρειάζεται Factory defaults.
    Βασίλης
  • Δεν χρειάζεται τίποτα από Wipes, απλά κάνεις FLash από επάνω την προηγούμενη Version και είσαι οκ.
    Το καλύτερο βέβαια είναι αμέσως μετά να κάνεις ένα Wipes τις Cache just in case...
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Βρε παιδιά στην οθόνη ξεκλειδώματος σε όλα τα μεγέθη κειμένου που δοκίμασα (εκτός το "s" και "xs" ) δεν φαίνονται κατά την πληκτρολόγηση του pin οι λέξεις ''κλήση έκτακτης ανάγκης" και "διαγραφή"
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H geo88 έγραψε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την δουλεια που γίνεται στο ελληνικό miui.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει εγκαταστήσει κανείς την rom σε Redmi note 3g και αν τρέχουν όλα σωστα γιατί απο την τελευταία stable rom(v6) και στις τελευταίες developer εχω παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα στο wifi και γενικα στο συγχρονισμό εφαρμογών όπως whatsapp,messenger.Με το που κλειδώσει η οθόνη δεν λαμβανω ειδοποιήσεις,πρέπει να μπω στην εφαρμογη για δω τα μηνύματα.
    Καλώς τον! Το team εργάζεται επάνω σε αυτό το θέμα και ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα μαζί με κάποιο fix...
    Βαγγέλη είναι σχεδόν έτοιμο. Κάποια τελευταία προβλήματα μένουν, γιατί αρνείται να δουλέψει σωστά σε stable ROM (ο ίππος "ελα αγόρι μου" δυστρόπησε που λένε και στον ιππόδρομο) :D Εγώ δεν έχω πρόβλημα στα push notification, αλλά έχω διαφορετικό router και provider από άλλους και μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Και από ότι υποψιάζομαι, μπορεί να ευθύνεται και για το πρόβλημα που έχετε με την τωρινή ROM στο Redmi Note 2 με το Wi-Fi (πέρα από ότι προβλήματα έχει και την αποσύρανε) ανάλογα με τι router συνδέεστε, όπως πχ ο @Bill00 Που ενώ συνδέεται άνετα σε public router, έχει πρόβλημα στο σπίτι. Οπότε θα το απενεργοποίησουμε και θα είσαι ο πρώτος beta tester μια που έχεις και τα δυο προβλήματα. Και όπως είπε και ο @kouskous τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτόν που το έψαξε και κατέληξε σε αυτή την λύση της απενεργοποίησης του IPv6. Όποιος και να είναι αυτός :)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Και από ότι υποψιάζομαι, μπορεί να ευθύνεται και για το πρόβλημα που έχετε με την τωρινή ROM στο Redmi Note 2 με το Wi-Fi (πέρα από ότι προβλήματα έχει και την αποσύρανε) ανάλογα με τι router συνδέεστε, όπως πχ ο @Bill00 Που ενώ συνδέεται άνετα σε public router, έχει πρόβλημα στο σπίτι.
    Just FYI, το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο σε σύνδεση με wi-fi, αλλά και με data...
    Τελευταίο παράδειγμα, χθες βράδυ, συνδεδεμένος με data, είχα εισερχόμενη κλήση viber, που ποτέ δεν έλαβα και η ειδοποίηση (για αναπάντητη κλήση) έφτασε περίπου 45' αργότερα...

Υ.Γ. Στείλε ότι ετοιμάσεις και θα το βάλω στο "χώμα" για δοκιμή... Τι "αλογομούρης" θα ήμουνα εάν ποντάριζα, χωρίς δοκιμή, σε ότι "ψωφάλογο" που πρότειναν? :D
  • Ο/H Antonis95gr έγραψε:

Ας μου πει κάποιος άμα υποστηρίζει xposed κάθε εβδομάδα περνάω την νέα ROM και τελικά γυρίζω πίσω στην 5.9.17 :P
    Copy these files:
    system/bin/app_process
    system/lib/libandroid_runtime.so
    from 5.9.17 installation (last working rom with xposed) and replace them in a newer version installation with a root explorer or recovery. Reboot. Xposed should work. Tested with Mi3, miui7, china develop rom 5.10.15.

μονο αυτο μπορεσα να βρω απο xda-developers.
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Και από ότι υποψιάζομαι, μπορεί να ευθύνεται και για το πρόβλημα που έχετε με την τωρινή ROM στο Redmi Note 2 με το Wi-Fi (πέρα από ότι προβλήματα έχει και την αποσύρανε) ανάλογα με τι router συνδέεστε, όπως πχ ο @Bill00 Που ενώ συνδέεται άνετα σε public router, έχει πρόβλημα στο σπίτι.
    Just FYI, το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο σε σύνδεση με wi-fi, αλλά και με data...Τελευταίο παράδειγμα, χθες βράδυ, συνδεδεμένος με data, είχα εισερχόμενη κλήση viber, που ποτέ δεν έλαβα και η ειδοποίηση (για αναπάντητη κλήση) έφτασε περίπου 45' αργότερα...

Υ.Γ. Στείλε ότι ετοιμάσεις και θα το βάλω στο "χώμα" για δοκιμή... Τι "αλογομούρης" θα ήμουνα εάν ποντάριζα, χωρίς δοκιμή, σε ότι "ψωφάλογο" που πρότειναν? :D

Και εγώ έχω θεματάκια με τα notifications τώρα τελευταία. Επίσης τρώω disconnect από το cisco της δουλειάς. Στο Asus που έχω σπίτι δεν έχω θέμα.
    Βασίλης
  • Ο/H Antonis95gr έγραψε:

Ας μου πει κάποιος άμα υποστηρίζει xposed κάθε εβδομάδα περνάω την νέα ROM και τελικά γυρίζω πίσω στην 5.9.17 :P
    μονο σε εκείνη την Ρομ πλέον...εάν την έχεις μην τιν αλλάξεις...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Το note 2 είναι στα χέρια της κυράς! Δεν μπορώ να δω εάν έχει bugs..... Δεν έχει παραπονεθεί ακόμα τουλάχιστον....
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...