Δεν πείραξα κάτι απλά έβαλα την νέα ROMΟ/H dnomikos έγραψε:
Ο/H foyla έγραψε:
Μπράβο πολύ ωραία δουλειά. Ένα προβληματάκι που διαπίστωσα στο RedMi 1S 3G είναι στην οθόνη ξεκλειδώματος δεν φαάνονται οι λέξεις <<έκτακτης ανάγκης>> και <διαγραφή > από το μέγεθος κειμένου Μ και πάνω.
Λοιπόν από έλεγχο στο Hongmi που είναι παρόμοιο με το δικό σου σε ανάλυση και μέγεθος οθόνης, με το προεπιλεγμένο θέμα και την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στην 5.11.5 και μέχρι και L φαίνονται όλα κανονικά. Απο εκεί και πάνω χαλάει αλλά να χάλαγε μόνο αυτό, καλά θα ήτανΟ/H dnomikos έγραψε:
Δεν το ξεχάσαμε. Το έχουμε δει από το προηγούμενο μήνυμά σου. Όλα καταγράφονταιΟ/H foyla έγραψε:
Βρε παιδιά στην οθόνη ξεκλειδώματος σε όλα τα μεγέθη κειμένου που δοκίμασα (εκτός το "s" και "xs" ) δεν φαίνονται κατά την πληκτρολόγηση του pin οι λέξεις ''κλήση έκτακτης ανάγκης" και "διαγραφή"
![]()
![]()
Αυτά τα δύο κινητά έχουν ακριβώς τον ίδιο κώδικα και ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Κάτι άλλο συμβαίνει... Είτε έχεις αλλάξει ανάλυση, είτε έχεις αλλάξει θέμα είτε μόνο γραμματοσειρά. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει κάτι.
[GTV-5.11.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
παιδια έκρυψαν κάποιες φωτό από εδώ και δεν τις βρίσκω......που ψάχνω?????
Επίσης πειραξα το FTP και έκανα reboot για να ξανά συνδεθεί στο ίντερνετ........μου έδειχνε σήμα αλλά δεν συνδεόταν...... Τι ήταν τούτο πάλι????
Το βλέπω βραδιατικα δεν κάθομαι φρόνιμα.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Επίσης πειραξα το FTP και έκανα reboot για να ξανά συνδεθεί στο ίντερνετ........μου έδειχνε σήμα αλλά δεν συνδεόταν...... Τι ήταν τούτο πάλι????
Στην οθόνη που βρίσκεσαι, τράβα προς τα κάτω με το δάκτυλο και θα δεις πάνω ένα κύκλο με λουκέτο. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
Νασαι καλά σε ευχαριστώ παρά πολύ.
Τι γνώμη έχεις για το FTP?????
Πάτησα σύνδεση και και το σταματησα αμεσως γιαυτό μου έκοψε το wifi?????τώρα όλα καλά μετά από επανεκκίνηση.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Πάτησα σύνδεση και και το σταματησα αμεσως γιαυτό μου έκοψε το wifi?????τώρα όλα καλά μετά από επανεκκίνηση.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
-
-
Δοκίμασε να την περάσεις από το Recovery αφού πρώτα την μετονομάσεις σε update.zip
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια για να μην βάζω-βγάζω καλώδια χωρίς προβλήματα. Πρέπει να έτυχε αν και σε μένα ποτέ δεν κόλλησε...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασε να την περάσεις από το Recovery αφού πρώτα την μετονομάσεις σε update.zip
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0