Διαφήμιση

Πρόβλημα με ακουστικά

• Πρόβλημα με ακουστικά

Ρε παιδιά έχω ένα mi4 και όταν συνδέω ακουστικά (piston 2,Sony κ.α.)και κατά την διάρκεια αναπαραγωγής ομιλίας, ο ήχος που βγαίνει είναι απαράδεκτος! Μόνο σε εμένα το κάνει αυτό? Μπορεί να δοκιμάσει και κανένας άλλος? (για να δείτε εάν το κάνει, βάλτε ακουστικά και βάλτε στο YouTube να ακούσετε κανέναν βουλευτή στη βουλή..) ευχαριστώ

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H z104 έγραψε:

Ρε παιδιά έχω ένα mi4 και όταν συνδέω ακουστικά (piston 2,Sony κ.α.)και κατά την διάρκεια αναπαραγωγής ομιλίας, ο ήχος που βγαίνει είναι απαράδεκτος! Μόνο σε εμένα το κάνει αυτό? Μπορεί να δοκιμάσει και κανένας άλλος? (για να δείτε εάν το κάνει, βάλτε ακουστικά και βάλτε στο YouTube να ακούσετε κανέναν βουλευτή στη βουλή..) ευχαριστώ

Αααα... δεν το ήξερες? To Mi4 δεν είναι συμβατό με τους Έλληνες βουλευτές!!! :D :P :lol:

Και για να σοβαρευτούμε, τι rom φοράει το κινητό σου? Μήπως υπάρχει εκεί κανά πρόβλημα? Δεν δοκιμάζεις να κάνεις κανά clear cache & dalvik μήπως δεις βελτίωση? Επίσης υπάρχουν ρυθμίσεις για τα ακουστικά, αλλά φαντάζομαι αυτό ήδη θα το έχεις δει..ε?
    • Πρόβλημα με ακουστικά

Έχω 2 mi4 και τα 2 με developer Rom. 5.8.27 και 5.9.κάτι... και τα 2 το κάνουν.. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το τεστ με τη βουλή, να δούμε εάν είναι σε όλα έτσι? Φυσικά έχω πειράξει ρυθμίσεις ακουστικών και equalizer..

• Διαφήμιση
    • Ο/H z104 έγραψε:

Έχω 2 mi4 και τα 2 με developer Rom. 5.8.27 και 5.9.κάτι... και τα 2 το κάνουν.. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το τεστ με τη βουλή, να δούμε εάν είναι σε όλα έτσι? Φυσικά έχω πειράξει ρυθμίσεις ακουστικών και equalizer..

Το τεστ που έκανα δυστυχώς δεν βοηθάει. Δεν έχω τη συσκευή σου και δεν βρίσκω και τα πιστόνια 2 (θα τα έχει βουτήξει κανά παιδί...) και έτσι το τεστ το έκανα με το Note2 και το Redmi 1S και με τα Pistons 3 (δηλαδή...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!) και η ...Ζωή Κωνσταντοπούλου κυριολεκτικά με ..."ξεκούφανε"!!
      Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα! Ήχος "καμπάνα"!...