Ειχα πριν ενα sony απο το οποιο ειχα παρει με το mybackup pro εφαρμογες και δεδομενα εφαρμογων backup. Στο mi4c που εβαλα το ιδιο προγραμμα οτι και να κανω restore απο εφαρμογες (κλησεις/sms κτλ τα εκανε κανονικα) δεν γινεται τιποτα στο τελος. Ειναι σαν να μην το εκανε το restore. Ξερει κανεις γιατι? Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε κινητο. Το χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα απο το 2009 οταν ειχα το htc desire...
Restore εφαρμογων απο αλλο κινητο...
-
-
Μπορεις πάντα να το κάνεις χρησιμοποιώντας τον Google λογαριασμό σου και το Play Store. Ειναι απλό και γρήγορο, απλά θελει να δηλώσεις τον ίδιο λογαριασμό και στις 2 συσκευές, και βεβαια στο sony να εχεις sync τις εφαρμογές σου.
Περισσότερες πληροφορίες => Reinstall apps & games - Google Play Help -
Τα apk σιγα δεν ειναι το προβλημα. Τα εβαλα χειροκινητα οσα ηταν. Το θεμα ηταν τα δεδομενα...Πχ παραδειγμα, το fleksy το ειχα βαλει με το δικο μου λογαριασμο παλιοτερα στο κινητο της γυναικας και ας μην ειχε περασμενο το google account μου. Οπως και σε προγραμματα στυλ authenticator που εχουν μεσα ολοκληρα accounts. Ειναι το πρωτο κινητο που δεν μπορω να επαναφερω δεδομενα εφαρμογων. Το οτι δεν μπορω να επαναφερω τα apk δεν με τρελαινει (και αυτο βεβαια πρωτη φορα μου συμβαινει)
-
Γραφω double post ξερω αλλα το κανω με την ελπιδα να απαντησει καποιος. Εσεις ολοι που εχετε miui rom (προφανως αυτο ειναι το θεμα και δεν μου δουλευει το restore) πως κανετε backup και μετα ξανα restore? Γιατι με τοσες rom που βγαινουν συντομα θα το κανω stable για να περασω μετα απο πανω την dev που θα εχει βγει. Χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα η οχι τα κανετε ολα χειροκινητα?
-
Ο/H icy20 έγραψε:
Γραφω double post ξερω αλλα το κανω με την ελπιδα να απαντησει καποιος. Εσεις ολοι που εχετε miui rom (προφανως αυτο ειναι το θεμα και δεν μου δουλευει το restore) πως κανετε backup και μετα ξανα restore? Γιατι με τοσες rom που βγαινουν συντομα θα το κανω stable για να περασω μετα απο πανω την dev που θα εχει βγει. Χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα η οχι τα κανετε ολα χειροκινητα?
Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) και είσαι έτοιμος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Από stable σε Developer ή από developer σε stable κάνεις πάντα factory defaults. -
Ο/H icy20 έγραψε:
Άλλου είδους back ups, που μπορείς να κάνεις είναι το Nandroid back up, μέσα από την custom recovery TWRP, όπως επίσης να χρησιμοποιήσεις εξωτερικές εφαρμογές (που όμως εγώ ΔΕΝ τις χρησιμοποιώ) όπως το Titanium back up κ.λ.π. αλλά αυτού του είδους τα back ups, χρειάζονται λίγο προσοχή στο restore, επειδή συχνά οι χρήστες που έχουν προβλήματα στο κινητό τους, κρατάνε πρώτα ένα "καλό" back up με το π.χ. Titanium back up, επειδή έτσι τους συνέστησαν κάποιο φίλοι που "ξέρουν", προχωράνε σε ένα format για να λύσουν το πρόβλημα που έχουν στη συσκευή τους και μετά κάνουν ένα "γενναίο" restore και επαναφέρουν το πρόβλημα και πάλι... και μετά τους φταίνε άλλα πράγματα... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H icy20 έγραψε:
-
Ο/H icy20 έγραψε:
Δυστυχως η ευτυχως ειμαι σχετικος με αυτα που γραφεις. Οταν λεω restore δεν εννοω restore λειτουργικου. Μονο εφαρμογες και δεδομενα αυτων... Απλα μου εχει κανει εντυπωση οτι ειχα 4-5 διαφορετικες μαρκες κινητων και αυτο το προγραμμα παντα δουλευε. Δηλαδη ειχα με μια κινηση τις εφαρμογες που ειχα στο αλλο τηλεφωνο και μαζι και τα login στην εκαστοτε εφαρμογη χωρις να χρειαζεται να τα ξαναγραφω ενα ενα... Επειδη ειναι βολικο το λεω. Το micloud κανει κατι τετοιο?
Το MiCloud είναι "σύννεφο" και κάνει διάφορα! Δοκίμασέ το! -
Ο/H icy20 έγραψε:
Απλα μου εχει κανει εντυπωση οτι ειχα 4-5 διαφορετικες μαρκες κινητων και αυτο το προγραμμα παντα δουλευε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα