κατεβασε την εφαρμογη endomondo αν και η apple θα το εχει κλειδωμενο standard για να πουλησει τα apple watchesΟ/H bolek7 έγραψε:
Υπαρχει περίπτωση σε iPhone 6 να το κάνουμε να δουλεύει συνέχεια σε μια προπόνηση η καταγραφή παλμών ?
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
Το κατέβασα έκανα την ζευγοποιηση έχω πατήσει έναρξη προπόνησης αλλα στο σηματάκι με την καρδιά δεν γράφει τίποτα bpm
-
Ο/H bolek7 έγραψε:
Το κατέβασα έκανα την ζευγοποιηση έχω πατήσει έναρξη προπόνησης αλλα στο σηματάκι με την καρδιά δεν γράφει τίποτα bpm
δες το βιντεακι μπας και βγαλεις ακρη,
η mi fit πρεπει να ειναι ανοιχτη και αυτη πανως και να εχεις πατησει την επιλογη <running><τρεχοντας> -
Γεια σας κ απο μενα, κατοχος του mi band 1s απο σημερα και απολυτα ευχαριστημενη.Απλως μια ερωτηση εχω να κανω.Ενω εχει συνδεθει κανονικα με το huawei honor 6 που εχω δεν μου δινει τις ειδοποιησεις για 3 εφαρμογες που εχει οπως και για τη δυνατοτητα δονησης για κλησεις που εχει.Επισης δεν βγαζει οτι εχω εκπληρωσει τους στοχους μου η ειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια.
-
Να συμπληρωσω οτι εχω το 4.4.2 στο honor 6 μου μιας και το lollipop δεν με ικανοποιησε και γυρισα πισω.Εχω την τελευταια μεταφρασμενη εκδοση κατεβασμενη απο εδω.Σας ευχαριστω πολυ!!
-
-
το εχω κανει ηδη μιας κ αφηνω ενεργες αρκετες εφαρμογες στο κινητο.Καποιες φορες πιανει η δονηση κ αλλες οχι, εσυ μιας κ εχουμε το ιδιο κινητο αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα?
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου -
Μια φορά δεν μου έκανε δόνηση στη εισερχόμενη κλήση σήμερα αλλά και αυτό μάλλον επειδή εχθές έκανα εγκατάσταση mi home και έκανα κάποιες δοκιμές. Στις άλλες ειδοποιήσεις έχω βάλει μόνο το messenger αλλά το δουλεύω σπάνια οπότε δεν ξέρω. Απο την άλλη το honor 6 έχει από μόνο τού θέματα με τις ειδοποιήσεις
Honor 6 -
Παιδιά επειδή έχω το miband1,1 και μόλις μου ήρθε το 1s. γνωρίζετε εαν πρέπει να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο mi fit για τα στατιστικά;Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
υποθέτω να κάνεις Unpair Πρώτα το 1 και μετά pair το άλλο
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H komatoza έγραψε:
Ανταλλακτικά και χρωματιστά βραχιόλια από που μπορούμε να παραγγείλουμε, γιατί στα γνωστά μαγαζιά βλέπω τιμές 4 ευρώ
Honor 6
Ο/H komatoza έγραψε:
Δηλαδή δεν κάνουν και για τα δύο το 1.1 και 1s?
Honor 6
Κανονικα ταιριαζουν τα ίδια λουρακια τοσο στο 1s οσο και στο παλιό. Τα εχω και τα 2 και ταιριαζουν μια χαρα. Αλλωστε το αναφερουν και στα μαγαζια.
Sent from my LG-G3 using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Σημερα μου ήρθε ειδοποιητήριο για να παραλάβω λουράκι δερματινο(και καλα) απο tinydeals. 2 μηνες αναμονη μιας κ ηταν με απλό ταχυδρομειο. Τιμή κάπου 6-7 δολάρια αν θυμάμαι καλα. Θα επανέλθω αύριο με σχετικές φωτογραφίες και εντυπώσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες