Διαφήμιση

Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)

• Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:

είναι αξιόπιστο το geekbuying για pre-order?? Γνωρίζει κάποιος??
      Και γιατί να κάνεις preorder και να δεσμεύσεις το χρήματά σου? Όταν βγει κανονικά παραγγέλνεις... Ποια η διαφορά?
    • Γενικά δεν υπάρχει λόγος για preorder σε κινέζικα. Οι πρώτες παρτίδες συνήθως βγαίνουν χειρότερες από τις άλλες, λόγω διαφόρων παραγόντων που ξεκινούν από την έλλειψη εμπειρίας των εργατών στην κατασκευή, και φτάνουν ως κάποιες κακές μικρο-σχεδιαστικές επιλογές.

Για τους επόμενους 2-3 μήνες δλδ, θα συνιστούσα να αγοράζεται από τον κόσμο η παλαιά έκδοση, ώστε να γίνει το απαραίτητο bug tracking και να επανέλθουν οι φυσιολογικοί (και λιγότερο λαθογόνοι) ρυθμοί παραγωγής.

Έτσι κι αλλιώς, η τιμή θα παραμένει σε παρόμοια επίπεδα. 20 δολάρια για τον επόμενο χρόνο θα είναι η χαμηλότερη τιμή, ειδικά όσο κυκλοφορεί το παλιό στα 10-12.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mikhailbakurin έγραψε:

Γενικά δεν υπάρχει λόγος για preorder σε κινέζικα. Οι πρώτες παρτίδες συνήθως βγαίνουν χειρότερες από τις άλλες, λόγω διαφόρων παραγόντων που ξεκινούν από την έλλειψη εμπειρίας των εργατών στην κατασκευή, και φτάνουν ως κάποιες κακές μικρο-σχεδιαστικές επιλογές.

Για τους επόμενους 2-3 μήνες δλδ, θα συνιστούσα να αγοράζεται από τον κόσμο η παλαιά έκδοση, ώστε να γίνει το απαραίτητο bug tracking και να επανέλθουν οι φυσιολογικοί (και λιγότερο λαθογόνοι) ρυθμοί παραγωγής.

Έτσι κι αλλιώς, η τιμή θα παραμένει σε παρόμοια επίπεδα. 20 δολάρια για τον επόμενο χρόνο θα είναι η χαμηλότερη τιμή, ειδικά όσο κυκλοφορεί το παλιό στα 10-12.

Προσοχή στην παλιά έκδοση γιατί από ότι κατάλαβα βγαίνει πλέον έκδοση 1.1 που έχει μόνο white led
      (στην καινούρια δεν ξέρω τι παίζει ακόμα ,θα μάθουμε λογικά σε λίγες μέρες)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Προσοχή στην παλιά έκδοση γιατί από ότι κατάλαβα βγαίνει πλέον έκδοση 1.1 που έχει μόνο white led
      Αυτο ειδα και εγω.Μια mi band και μια mi band 2 μονο με λευκα led.Πια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας;
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Αυτο ειδα και εγω.Μια mi band και μια mi band 2 μονο με λευκα led.Πια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας;
      θέλει και ρώτημα ; :)

αν απλά θες να βλέπεις φωτάκι ε συμβιβάζεσαι με το άσπρο

αν (όπως πολλοί πιστεύω) έχεις συνηθίσει σε χρήση π.χ. μπλε να ειναι το μηνυμα , πρασινο η κληση , ασπρο viber ή ό.τι άλλο να ναι
      ε τότε πιστεύω το white led μόνο σε "πάει" πίσω
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα.
      Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί:
      1. Είναι ΦΡΕΣΚΟ που σημαίνει θα πάρεις πρόσφατες παρτίδες (αυτό είναι καλό για τη μπαταρία)
      2. Έχει 4 mah μεγαλύτερη μπαταρία (κερδίζεις 1-2 μέρες σε μπαταρία χαχα)
      3. Λέγεται οτι έχει καλύτερο υλικό το λουράκι (και το παλιό η αλήθεια είναι οτι μετά απο καιρό εμφάνιζε σημάδια..."κόπωσης")
      4. Το βρίσκεις με 10(!!!!!!!!!) ευρώ στο gearbest σήμερα.

ΒΕΒΑΙΑ πιο πολύ θα σου πρότεινα να πάρεις το MiBand 2 με photoesthetic sensor που μετράει και καρδιακούς παλμούς. Είναι σε presale ακόμα, απο Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Διάβασε στην εφημερίδα που έχει κάποια στοιχεία για αυτό.

Αρα γενικα είναι 3 τα miband τώρα.
      1. MiBand 1 - Το πρώτο που έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων
      2. MiBand 1s - Το φρεσκαρισμένο 1 που έχει μόνο white led κτλ κτλ
      3. MiBand 2 - ΦΡΕΣΚΟ πράγμα παρε παρε παρε... που φυσικά μετράει καρδιακούς παλμούς!

Αυτά! Καλημέρες!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα.
      Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί:
      1. Είναι ΦΡΕΣΚΟ που σημαίνει θα πάρεις πρόσφατες παρτίδες (αυτό είναι καλό για τη μπαταρία)
      3. Λέγεται οτι έχει καλύτερο υλικό το λουράκι (και το παλιό η αλήθεια είναι οτι μετά απο καιρό εμφάνιζε σημάδια..."κόπωσης")

ΒΕΒΑΙΑ πιο πολύ θα σου πρότεινα να πάρεις το MiBand 2 με photoesthetic sensor που μετράει και καρδιακούς παλμούς. Είναι σε presale ακόμα, απο Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Διάβασε στην εφημερίδα που έχει κάποια στοιχεία για αυτό.

3. MiBand 2 - ΦΡΕΣΚΟ πράγμα παρε παρε παρε... που φυσικά μετράει καρδιακούς παλμούς!

Αυτά! Καλημέρες!
      Δεν μας ειπες ομως,το καινουργιο που μετρα και καρδιακους παλμους,εχει χρωματιστα led ή μονο λευκα;
    • Μόνο λευκά απ'οτι βλέπω!! Προσωπικά δεν το βλέπω σαν μείον αυτό.. Εγώ το βάζω στα συν γιατί δε μου αρέσουν τόσο τα πολύχρωμα (φαντάσου τα χρώματα του παλιού είναι ροζ,μπλε,πρασινο-φωσφοριζέ,πορτοκαλί). Ε εντάξει, για μένα χίλιες φορές σκέτο λευκό! Αλλά είναι καθαρά προσωπική άποψη! :thumbup:
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα.Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί:

Αυτά! Καλημέρες!
      το 1s είναι το 2 που λες :) , δεν υπάρχει 2

το φρεσκαρισμένο 1 είναι απλά 1 (ή 1.1 αν το γράφει πουθενά , μπορεί να έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία δε ξέρω)

επίσης το rgb led είπαμε έχει άλλα καλά
      δεν χρειάζεται να κοιτάς το κινητό για το τι σου έχει έρθει , βλέπεις π.χ. πράσινο , α κλήση είναι άστο, μπλε, α μου ήρθε μήνυμα στο viber για να δω

επίσης τα χρώματα είναι αυτά που σε αφήνει το αππ , αν βάλεις Mi band tools ή παρόμοιο θα δεις ότι έχει παραπάνω (και άσπρο)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

το 1s είναι το 2 που λες , δεν υπάρχει 2

το φρεσκαρισμένο 1 είναι απλά 1 (ή 1.1 αν το γράφει πουθενά , μπορεί να έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία δε ξέρω)

επίσης το rgb led είπαμε έχει άλλα καλά
      δεν χρειάζεται να κοιτάς το κινητό για το τι σου έχει έρθει , βλέπεις π.χ. πράσινο , α κλήση είναι άστο, μπλε, α μου ήρθε μήνυμα στο viber για να δω

επίσης τα χρώματα είναι αυτά που σε αφήνει το αππ , αν βάλεις Mi band tools ή παρόμοιο θα δεις ότι έχει παραπάνω (και άσπρο)
      Τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε στις ονομασιες,το καινουργιο εγω το ειδα σαν 1s.Για πες για το Mi band tools λεπτομερειες γιατι δεν το γνωριζω και θελω να το ξερω.Μηπως αυτο εχει εφαρμογη και σε αυτο με τα ασπρα μονο leds;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε στις ονομασιες,το καινουργιο εγω το ειδα σαν 1s.Για πες για το Mi band tools λεπτομερειες γιατι δεν το γνωριζω και θελω να το ξερω.Μηπως αυτο εχει εφαρμογη και σε αυτο με τα ασπρα μονο leds;
      έχουν βγει εφαρμογές στο play που προσθέτουν δυνατότητες στο miband (κάποιες με πληρωμή)
      π.χ. βάζεις ποιες εφαρμογές θες (οκ υπήρχε και στο κανονικά app του mi band αλλά με περιορισμούς) και διαλέγεις χρώμα, διάρκεια δόνησης (αν θες να ξαναχτυπήσει για υπενθύμιση κλπ)
      και άλλα πολλά

τώρα το αν έχουν μπει μόνο ασπρα led ή είναι θέμα μόνο software δεν ξέρω, θα πρέπει να περιμένουμε να πάρει ο κόσμος το 1s για να δούμε
      (αλλά διάβασα ότι πλέον το 1 βγαίνει με άσπρο led μόνο)