Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν η εφαρμογή του playstore δεν έχει ελληνικά. Εγώ αυτή μεταφράζω.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Στο play store

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν η εφαρμογή του playstore δεν έχει ελληνικά. Εγώ αυτή μεταφράζω.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Στο play store
Κακώς που δεν εχεις την ελληνική....Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
καλό θα είναι να τα ξες όλα (και όχι μόνο όσον αφορά την γλώσσα) πριν δεις από που θα κατεβάσειςΟ/H barcelonistas1899 έγραψε:
Εφόσον έχεις το miband μια χαρά δουλεύει. Υπόψιν η εφαρμογή που έχω μεταφράσει είναι αυτή του playstore. Το ότι εχετε τις ενημερώσεις πριν το playstore, είναι γιατί τις κατεβάζω από το Xiaomi StoreΟ/H barcelonistas1899 έγραψε:
κατεβάσα του ντοκτορ από εδώ και την πέρασα στο κινητό! Κανονικά δε θα δουλέψει?
εγω παντως πηρα την εκδοση του πρωτου απο το gearbest με 11,3 ευρουλια και το περιμενω. Σιγα με τα χρωματα κλπ.και τιμη ενταξει απιστευτη! οσο για το νεο με τους καρδιακους παλμους δεν μου λεει κατι και ουτε πιστευω οτι θα ειναι και τοσο τελειο στο να τους μετραει οπως πρεπει.οποτε καλυτερα αυτο.λιγο πιο πριν να το ειχες γραψει θα με ειχες βοηθησει αφανταστα στο να μην σκεφτομαι πιο να παρω χαχα. θεικο ποστ ωστε να βοηθησεις τους επομενους που δεν θα ξερουν πιο να πρωτοπαρουν!Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα.Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί:Ο/H johnjor έγραψε:
Αυτο ειδα και εγω.Μια mi band και μια mi band 2 μονο με λευκα led.Πια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας;Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Προσοχή στην παλιά έκδοση γιατί από ότι κατάλαβα βγαίνει πλέον έκδοση 1.1 που έχει μόνο white led
(στην καινούρια δεν ξέρω τι παίζει ακόμα ,θα μάθουμε λογικά σε λίγες μέρες)
1. Είναι ΦΡΕΣΚΟ που σημαίνει θα πάρεις πρόσφατες παρτίδες (αυτό είναι καλό για τη μπαταρία)
2. Έχει 4 mah μεγαλύτερη μπαταρία (κερδίζεις 1-2 μέρες σε μπαταρία χαχα)
3. Λέγεται οτι έχει καλύτερο υλικό το λουράκι (και το παλιό η αλήθεια είναι οτι μετά απο καιρό εμφάνιζε σημάδια..."κόπωσης")
4. Το βρίσκεις με 10(!!!!!!!!!) ευρώ στο gearbest σήμερα.
ΒΕΒΑΙΑ πιο πολύ θα σου πρότεινα να πάρεις το MiBand 2 με photoesthetic sensor που μετράει και καρδιακούς παλμούς. Είναι σε presale ακόμα, απο Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν οι αποστολές. Διάβασε στην εφημερίδα που έχει κάποια στοιχεία για αυτό.
Αρα γενικα είναι 3 τα miband τώρα.
1. MiBand 1 - Το πρώτο που έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων
2. MiBand 1s - Το φρεσκαρισμένο 1 που έχει μόνο white led κτλ κτλ
3. MiBand 2 - ΦΡΕΣΚΟ πράγμα παρε παρε παρε... που φυσικά μετράει καρδιακούς παλμούς!
Αυτά! Καλημέρες!