νέο μέλος και εγώ στην παρέα. λογικά αύριο παραλαμβάνω το miband 1s μου! κανένα review χρήσης από ξένους έχουμε;
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
Το ιδιο και εγω,παραλαβη αυριο....Οποιος προλαβει πρωτος παιδια οδηγιες και εντιπωσεις.........
-
Αντε βρε Βουρ τώρα για την ψήφο σας....
-
παρελαβα και εγω miband 1s και piston 3 ακουστικα και μια hard case για το note 3 το οποιο παω να το παρω τωρα !!!!
δεν παιζεται το μιβανδ παιδια το απολυτο fitness band στην τιμη του άλλα εχουν και 100 ευρω και τα πιστον εξαιρετικα, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ..
υ.γ κυριε διαχειριστα μου ψηφισα και εγω -
Μα καλα τα φυλαγαν στην ακρη για να τα φερουν ολα μαζι. και το δικο μου ξαφνικα εμφανιστηκε. ετοιμο προς παραλαβη
-
Ο/H panoskw έγραψε:
παρελαβα και εγω miband 1s και piston 3 ακουστικα και μια hard case για το note 3 το οποιο παω να το παρω τωρα !!!!
δεν παιζεται το μιβανδ παιδια το απολυτο fitness band στην τιμη του άλλα εχουν και 100 ευρω και τα πιστον εξαιρετικα, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ..
υ.γ κυριε διαχειριστα μου ψηφισα και εγω
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
το δικό μου ακόμα τίποτα ... 2 βδομαδες εχουν περασει στο ιδιο status
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H panoskw έγραψε:
υ.γ κυριε διαχειριστα μου ψηφισα και εγω
μολις εβαλα την μετεφρασμενη τελευταια 1.8.11, καμια σχεση με αυτη του playstorε παρολα αυτα οχι δεν μετραει συνεχεια συμπεριφερεται οπως η επισημη , εξαιρετικη δουλεια γιατρε μου !
ο αισθητηρας δουλευει μονον κατα την διαρκεια μετρησης, επιλεγοντας heart rate ! -
ήρθε και το δικό μου αλά ακόμα είμαι στην δουλειά....
-
Ο/H birel-motosport έγραψε:
ήρθε και το δικό μου αλά ακόμα είμαι στην δουλειά....
-
παρελαβα και εγω! να προσθεσω οτι εχει μονο λευκα ledακια και ο αισθητηρας δουλευει μονον κατα την διαρκεια μετρησης οπως ειπε και ο @panoskw θα δοκιμασω και αλλες εφαρμογες μπας και...
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Καλοριζικο στα παιδιά που παρέλαβαν. Άντε να έρθουν και τα δικα μας. Για τους υποψηφίους αγοραστες, η τιμη που παίζει πλέον σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά είναι 23.99$, το έβγαλε σήμερα προσφορά και το geekbuying, οπότε οι επιλογές είναι πολλές πλέον.
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες