Παρήγγειλα και εγώ!! Aλλα το xiaomi band 2!
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
-
Ο/H kallair έγραψε:
Ναι ναι το ξέρω! -
-
Ο/H kallair έγραψε:
Παιδια ποια εφαρμογή θα προτείνατε για ειδοποιησεις; θα ήθελα ειδοποιηση και για άλλες εφαρμογές πέρα από όταν έχω κλήση. πχ με messenger ή viber.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H kallair έγραψε:
Παιδια ποια εφαρμογή θα προτείνατε για ειδοποιησεις; θα ήθελα ειδοποιηση και για άλλες εφαρμογές πέρα από όταν έχω κλήση. πχ με messenger ή viber.
play.google.com/store/apps/det…z.zdenekhorak.mibandtools
εγώ έχω αγορασμένη την 2η
barcelonistas1899 wrote:
ποιο ακριβώς είναι το 2 (που δεν είναι το 1s) ; -
Παιδια να ρωτησω.. η συσκευή είναι αδιάβροχη από μόνη της ή με την χρήση της silicone strap? γιατί σκέφτομαι να πάρω μια άλλη θηκη μεταλλική με λουράκι και φοβάμαι που θα είναι εκτεθειμένες οι επαφές φορτισης μην πάθει καμια ζημιά.
αυτη σκέφτομαι να πάρω.
$7.95 - WWTWA-456113 - Miband Metal Case Leather Band Bracelet Wrist Strap In Stock - Android Smart Phone, LED Watch, China Online Shop, Free Shipping
εχετε να προτείνετε κάποια άλλη; θέλω το πάνω πλαίσιο να είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό. εχει πάρει κάποιος να μας πει γνώμες; -
Ο/H kallair έγραψε:
Σημερα το πρωί κατέβηκα με τα πόδια στο μαγαζι και έτσι ήταν ευκαιρία να δοκιμάσω το "τρεχωντας". Τελικά σε αυτό το mode, δουλεύει κανονικά η ένδειξη παλμών σε πραγματικό χρόνο. Δυστυχώς η υπηρεσία χαρτων που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, είναι μάλλον μόνο για Κίνα και έτσι αν και κατέγραψε την πορεια μου (όπως θα δείτε στις φωτό, δεν εμφάνιζε χάρτη.. η μετάφραση σε κάποια σημεια θελει λιγο βελτίωση αλλά γενικά είναι πολύ καλή.
Πολυ καλό το ότι έχει επιλογή για συνεχής ένδειξη παλμών. Από μπαταρία πως τα πηγαίνει?
Sent from my Onda V975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H kallair έγραψε:
play.google.com/store/apps/det…z.zdenekhorak.mibandtools
εγώ έχω αγορασμένη την 2η
barcelonistas1899 wrote:
ποιο ακριβώς είναι το 2 (που δεν είναι το 1s) ;
Το xiaomi band 2 είναι ουσιαστικά το αρχικό xiaomi band αλλά μόνο με λευκό Led και διαφορετικό υλικό στο λουράκι (ίδιο με το 1s) (με μικρή επιφύλαξη το τελευταίο). -
Το xiaomi band 2 είναι ουσιαστικά το αρχικό xiaomi band αλλά μόνο με λευκό Led και διαφορετικό υλικό στο λουράκι (ίδιο με το 1s) (με μικρή επιφύλαξη το τελευταίο).
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Το band 2 είναι ουσιαστικά ένα φρεσκάρισμα του band 1, με διαφορετικό υλικό στο λουράκι και λευκό Led!
Το band 1s είναι καινούργιο και εκτός τον άλλων έχει και καρδιακο παλμογραφο!
Προσωπικά επέλεξα το band 2 γιατί είναι φτηνότερο και δε με ενδιαφέρει ο παλμογραφος! -
Το xiaomi band 2 είναι ουσιαστικά το αρχικό xiaomi band αλλά μόνο με λευκό Led και διαφορετικό υλικό στο λουράκι (ίδιο με το 1s) (με μικρή επιφύλαξη το τελευταίο)
βασικά ούτε καν 1.1 , απλά η ανανεωμένη (led , μπαταριά , υλικό) εκδοχή του 1 , ας μη το λέμε 2 όπως το λένε λανθασμένα κάποια site :))))
να το πω πιο απλά , δεν υπάρχει σε παραγωγή 1 με rgb led και φυσικά δεν υπάρχει 2
απλά υπάρχει το 1 (με τα άσπρα led, αυτό που λες 2 εσύ) και το 1s (με το hr)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες