Επρεπε να παρεις το 1s να μετρας και παλμους,εστω και σπανια....Ο/H kallair έγραψε:
To mi band 2 απ οτι ξέρω δεν έχει καμία σχέση με το xiaomi mi band 1s του παρόντος τοπικ που έχει ενσωματωμένο το heart rate αισθητηρα. στο λεω μην εχεις καταλαβει λάθος και εχεις αγορασει λάθος προϊον.
Xiaomi Mi Band Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H kallair έγραψε:
To mi band 2 απ οτι ξέρω δεν έχει καμία σχέση με το xiaomi mi band 1s του παρόντος τοπικ που έχει ενσωματωμένο το heart rate αισθητηρα. στο λεω μην εχεις καταλαβει λάθος και εχεις αγορασει λάθος προϊον.
Βy the way ποσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε υποστηριξη χαρτών και εκτός Κινας στο mode "τρεξικο"; ωραιο θα ήταν να αναπτυχθει η εφαρμογή και να σου δινει περαιτέρω στοιχεια για τις επιδόσεις σου (πχ όπως το sportypal αν το έχει χρησιμοποιήσει κανεις. ελπιζω να το ανοιγει Workout Details
- SportyPal ). θα ήταν ο απολυτος σύντροφος για το τρέξιμο σε συνδιασμό με την μέτρηση παλμών. -
Ο/H kallair έγραψε:
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H kallair έγραψε:
Βy the way ποσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε υποστηριξη χαρτών και εκτός Κινας στο mode "τρεξικο"; ωραιο θα ήταν να αναπτυχθει η εφαρμογή και να σου δινει περαιτέρω στοιχεια για τις επιδόσεις σου (πχ όπως το sportypal αν το έχει χρησιμοποιήσει κανεις. ελπιζω να το ανοιγει Workout Details
- SportyPal ). θα ήταν ο απολυτος σύντροφος για το τρέξιμο σε συνδιασμό με την μέτρηση παλμών.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Οι πρώτες εκδόσεις είχαν υποστηριξη μεσω του google map. Νομίζω η tweaked που εχω μεταφράσει στο φόρουμ είναι έτσι.
Γιατί κάποιες εκδόσεις του mi fit δεν μπορουν να συγχρονίσουν το mi band; συγκεκριμένα είπα να δοκιμάσω την έκδοση από το miui.com και δεν μου "εβλεπε" το mi band 1s μου. μου έλεγε πολλές συσκευές κοντά ενώ δεν υπηρχε άλλη bluetooth συσκευή στον χώρο. το ίδιο και με το mi band φιλου. έχει το mi4 κινητό με ενσωματωμένη την εφαρμογή. Δεν μπορουσε με ΤΙΠΟΤΑ να συνδέσει το miband του με την εφαρμογή. κατέβασε την εφαρμογή του playstore για να καταφέρει να το συνδέσει. -
Η μόνη εφαρμογή που υποστηρίζει πλήρως το 1s είναι οι τελευταίες 2 εκδόσεις του mi fit που εχω μεταφρασει. Όλες οι άλλες αγνοούν την ύπαρξη του 1s, οπότε σίγουρα δεν υποστηρίζουν την μέτρηση παλμών. Δοκίμασε την έκδοση του playstore μήπως έχει google map. Η έκδοση που σας δίνω είναι άλλη, του Xiaomi store που είναι πιο ενημερωμένη.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μαζί με το Note 2 που αγορασα πήρα και το mi band 1s μαζί ,χτες όταν έβαλα την ελληνική rom και κατέβασα το mi fit ,είδα οτι έγραφε σε ενα μέρος (Ενα καλώς ήρθατε απο τον maddoctor ),μια χαρά μετάφραση ,ωραίο μενού ,Πιστεύω οτι το mifit& το 1s miband ,θα βοηθισει πολύ κοσμο με τις δυνατότητες που παρέχει ,εμένα μαρεσει που έχει την δυνατότητα να δονιται όταν σε πέρνει κάποιος τηλέφωνο και έτσι δεν χάνεις κάποια κλήση ,όπως και το ξεκλιδωμα!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkChina lover -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Η μόνη εφαρμογή που υποστηρίζει πλήρως το 1s είναι οι τελευταίες 2 εκδόσεις του mi fit που εχω μεταφρασει. Όλες οι άλλες αγνοούν την ύπαρξη του 1s, οπότε σίγουρα δεν υποστηρίζουν την μέτρηση παλμών. Δοκίμασε την έκδοση του playstore μήπως έχει google map. Η έκδοση που σας δίνω είναι άλλη, του Xiaomi store που είναι πιο ενημερωμένη.
-
το παράλαβα και εγώ δουλεύει άψογα,
έχει και μια επιλογή για την ποιότητα του αέρα -
Καλησπερα παιδια σημερα διαπίστωσα οτι αν φορας το mi band οπως η κινεζα εδω
τοτε ο Mi band χανει σφυγμους και οχι 5-6 αλλα αρκετους οταν το γυρισα με τον αισθητηρα απο την αλλη μερια του χεριου δουλευε ρολοιΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
μα έτσι είναι πολύ χαλαρό όπως το φοράει , δε το φοράει σωστά είτε έχει τον αισθητήρα είτε όχι (πας να τρέξεις και πηγαίνει πάνω κάτω)
-
δεν το φοραγα τοσο χαλαρο το φοραγα κανονικα αλλα εχανε
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-