Ο/H stefanos1985 έγραψε:
δοκιμαστε την 1.8.111 απο εδω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…t-1-8-111-Mi-Fit-tweaked/Ο/H VaggelisL έγραψε:
Αυτό το παθαινω και γω με το note 2 μου....Ο/H Graydath έγραψε:
Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει...Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart.Ο/H stefanos1985 έγραψε:
και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2
Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά απο 5 μέρες χρήσης μπορώ να πω οτι η βελτίωση είναι ελάχιστη. Την πρώτη μέρα που το έβαλα δούλευε άψογα, απο εκεί και πέρα απλά δεν το έχανε τόσο συχνά όπως με τις προηγούμενες. Βέβαια αυτο που έχει βελτιωθεί αισθητά είναι όταν μπαίνω στο app το βρίσκει σχεδόν πάντα, ενω παλιά πολλές φορές έπρεπε να κλείσω το bt και να το ανοίξω πάλι...Να δούμε τι θα γίνει και με τις επόμενες εκδόσεις...
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB