......εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή σου.Ο/H NasDriver έγραψε:

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού......εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή σου.Ο/H NasDriver έγραψε:
μια ιδέα είναι, η διαφορά είναι στην πλαστικατζούρα μόνο που στην Mercedes είναι καλύτερη !!!!!!(αλλά και αυτή φασον από κινα)Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Αλλά μόλις μπήκα στην mercedes το 2009
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Hyundai ξεκίνησε να κάνει αυτοκίνητα επειδή στην Κορέα είναι οι μεγαλύτερες μάντρες διάλυσης πλοίων. Δεν ήξεραν τι να κάνουν τόσο μέταλλο που τους έμενε από τα πλοία κι έτσι άρχισαν να το φτιάχνουν αυτοκίνητα. Άρα οδηγείς ένα αυτοκίνητο από ανακυκλωμένο μέταλλο με ότι αυτό συνεπάγεται.Ο/H themakos66 έγραψε:
μια ιδέα είναι, η διαφορά είναι στην πλαστικατζούρα μόνο που στην Mercedes είναι καλύτερη !!!!!!(αλλά και αυτή φασον από κινα)
δεν διαφωνώ καθόλου Θανάση ,αλλά πάλι το θέμα είναι να παίρνεις ένα εργαλείο γιατί το γουστάρεις και όχι για να το βλέπουν οι γείτονες όπως κάνουν οι περισσότεροι νεοέλληνες. Εδώ μπαίνει και όρος value for maney , που βέβαια ισχύει και για τα κινητά μας. Σίγουρα κανένας μας δεν ξέρει τι μέταλλο βάζουν οι γερμανοί στα αυτοκινητά τους.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Επίσης στα Hyundai με ταχύτητα ταξιδιού > από 120 χιλιόμετρα όταν συζητούσες , έπρεπε να φωνάζεις, ενώ στην MB είναι σχεδόν σαν να κάθεσαι στην πολυθρόνα του σαλονιού σου και να συζητάς. Και αυτό ακόμα και μετά από 7 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο
Υπήρχε και στις ελληνικές rom και στις developer. Το επελεγες απο τις ρυθμίσεις των ληψεων, κάτι που στις τελευταίες 8-9 rom δεν υπάρχειΟ/H NasDriver έγραψε:
Αυτό δεν το έχω δει πουθενά
Και έχω αναρωτηθεί και εγώ κάμποσες μέρες τώρα... αλλά ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση...Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Υπήρχε και στις ελληνικές rom και στις developer. Το επελεγες απο τις ρυθμίσεις των ληψεων, κάτι που στις τελευταίες 8-9 rom δεν υπάρχειΟ/H NasDriver έγραψε:
Αυτό δεν το έχω δει πουθενά![]()
Άστα αυτά...Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν σε πήρα χαμπάρι Βαγγέλη...