Διαφήμιση

Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM

• Ο/H Ierofantis έγραψε:

Αλλα που ειναι ο οδηγός
      Έλα ντε ?
      Που να είναι άραγε αυτός ο οδηγός ? :lol:

=> Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H Ierofantis έγραψε:

Καλησπέρα και από εμένα θα ηθελα λίγο από τη σοφία σας εχω ενα φιλαράκια στη κινα και μου πηρε αυτο το κινητο
      Μπορειτε να μου πείτε εαν θα εχω προβλημα οταν θα ερθει εκτιμω θα ερθει αρχές Δεκέμβρη και εαν ακολουθώντας τον οδηγό που αναφέρουν τα παιδια θα εχω αποτελεσμα
      Ελπιζω η εικονα να φαινεται
      Να αναφέρω το κινητο ειναι redmi note 2 τωρα έκδοση δεν ξερω

Dropbox - 2015-11-16 22.07.15.png
      Καλύτερα να κάνεις επεξεργασία την εικόνα και να καλύψεις το IMEI σου ;)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Απλά το 4G να ξέρετε ότι "τρώει" τα MB σαν τρελό...αν και έχω το 4G ενεργοποιημένο, μέσα από τις ρυθμίσεις της sim έχω επιλέξει να χρησιμοποιεί 3G δίκτυο για οικονομία στα MB.
      Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...
      Χθες σετάρισα ένα TD Note2 και έπιασε κατευθείαν 4G της Cosmote, αλλά δεν το κράτησα (δεν ήταν δικό μου) αρκετά για να δω την περαιτέρω συμπεριφορά του...
      Λοιπόν... τι λες?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...Χθες σετάρισα ένα TD Note2 και έπιασε κατευθείαν 4G της Cosmote, αλλά δεν το κράτησα (δεν ήταν δικό μου) αρκετά για να δω την περαιτέρω συμπεριφορά του...
      Λοιπόν... τι λες?

Επειδή έχω ακόμα κάποια θέματα μετακίνησης μετά από 2 μήνες ακινησίας λόγω σπασμένου αστραγάλου, η χρήση που έχει γίνει είναι με WiFi και όχι με data.
      Από Δευτέρα επιστρέφω δουλειά, οπότε θα κάνω μία διαδρομή Βριλήσσια - Πειραιά με το μετρό, εκεί θα μπορέσω να κάνω πολλές δοκιμές σε πολλά :twisted: :lol:
      Υπομονή λίγες μέρες ακόμα :)

Το μόνο σίγουρο, με την ελληνική GTV rom 5 και 12 το κινητό δεν έχει καμία σχέση με πριν...απλά πετάει... :thumbsup:
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...Χθες σετάρισα ένα TD Note2 και έπιασε κατευθείαν 4G της Cosmote, αλλά δεν το κράτησα (δεν ήταν δικό μου) αρκετά για να δω την περαιτέρω συμπεριφορά του...
      Λοιπόν... τι λες?
      Επειδή έχω ακόμα κάποια θέματα μετακίνησης μετά από 2 μήνες ακινησίας λόγω σπασμένου αστραγάλου, η χρήση που έχει γίνει είναι με WiFi και όχι με data.
      Από Δευτέρα επιστρέφω δουλειά, οπότε θα κάνω μία διαδρομή Βριλήσσια - Πειραιά με το μετρό, εκεί θα μπορέσω να κάνω πολλές δοκιμές σε πολλά :twisted: :lol:
      Υπομονή λίγες μέρες ακόμα :)

Το μόνο σίγουρο, με την ελληνική GTV rom 5 και 12 το κινητό δεν έχει καμία σχέση με πριν...απλά πετάει... :thumbsup:
      Καλή επιστροφή στη δουλειά και ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ! :thumbsup:

Κάνε τις δοκιμές σου, με την ησυχία σου, και μας ενημερώνεις απο βδομάδα... :D
    • παρελαβα σήμερα από vickmall (τέλεια εξυπηρέτηση,σε 7 εργάσιμες ηρθε). Πέρασα την τελευταία ελληνική dev με την βοήθεια του οδηγού και παίζει 3g και στις δύο sim, cosmote kai wind. 4g δεν έπιασε,λίγο δύσκολο επαρχία που μενω
    • Ρε παιδιά, δηλαδή άσχετα τι λένε οι πωλητές (ότι πιάνει μόνο η μία sim 3g σε μας) εσείς πιάνετε και με τις 2 sim?
      Επιβεβαιώστε σας παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό πολύ. (βάλτε μόνο 1 sim μέσα κάθε φορά για να είμαστε 100%).

Εαν ισχύει είναι τρομερή ευκαιρία για όποιον θέλει να πάρει αυτό το μικρό ρίσκο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H harut2005 έγραψε:

Ρε παιδιά, δηλαδή άσχετα τι λένε οι πωλητές (ότι πιάνει μόνο η μία sim 3g σε μας) εσείς πιάνετε και με τις 2 sim?
      Επιβεβαιώστε σας παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό πολύ. (βάλτε μόνο 1 sim μέσα κάθε φορά για να είμαστε 100%).

Εαν ισχύει είναι τρομερή ευκαιρία για όποιον θέλει να πάρει αυτό το μικρό ρίσκο.
      Μην μπερδεύεσαι. Το θέμα δεν είναι αν πιάνει σε μια ή δύο sim 3G και 4G, Αλλά αν πιάνει γενικά 3G και 4G στην Ελλάδα.
      Μέχρι τώρα όσοι αγόρασαν το TDD και έβαλαν την ελληνική ρομ το τηλέφωνο λειτουργεί ακριβώς όπως και το FDD οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
      Πάμε τώρα στο άλλο θέμα του αν το τηλέφωνο πιάνει 3G και 4G και στις δύο θέσεις sim.
      Η απάντηση είναι ΝΑΙ αλλά όχι ταυτόχρονα. Και τι σημαίνει αυτό. Ο χρήστης θα ορίσει σε πια θέση sim θα ενεργοποιήσει το 3G και 4G. Την θέση που θα ορίσει θα έχει 3G και 4G και στην άλλη θα έχει μόνο 2G.
      Αυτό ισχύει για όλα τα Note 2 (και απλό και Prime). Αλλά προσοχή άλλο το 3G και 4G στην Κίνα και άλλο το 3G και 4G στην Ελλάδα( εκπέμπεται σε διαφορετικές μπάντες) γι' αυτό και ο διαχωρισμός σε TDD και FDD. Στη περίπτωση του Note 2 και το TDD και το FDD δουλεύουν στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όποιο άλλο τηλέφωνο πάρεις και είναι δηλωμένο σαν TDD θα δουλέψει.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες κι επισημαίνεις, και μιλώντας πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, έχω ψηλιαστεί ότι τα 2 κινητά tdd fdd είναι ακριβώς ίδια στο hardware, αλλά η xiaomi κλασσικά παίζει το παιχνίδι της στις τιμές εξωτερικού. Κι εσείς το επιβεβαιώνετε όλοι αυτό.

Απλά μου έκανε εντύπωση που οι πωλητές έλεγαν για 1 sim, αυτό ήθελα να δω τι παίζει. Οπότε είναι θέμα dual 3g standby ας πούμε. Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου αυτό, μιας και redmi 1 που έχω ξεμείνει, πάλι επιλέγεις σε ποια sim θα έχεις το data, με μια διαφορά όμως.
      Wcdma υποστηρίζει μόνο η slot 1.
      Οπότε αν θέλεις δεδομένα από την άλλη sim, πρέπει να βγάλεις και να τουμπάρεις τις 2 sim, το οποίο είναι ενοχλητικό πολύ.
      Οπότε σε αυτή τη περίπτωση (note 2) απλά επιλέγεις από το μενού ποιο θέλεις να είναι 3g, σωστά;
    • Ο/H harut2005 έγραψε:

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες κι επισημαίνεις, και μιλώντας πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, έχω ψηλιαστεί ότι τα 2 κινητά tdd fdd είναι ακριβώς ίδια στο hardware, αλλά η xiaomi κλασσικά παίζει το παιχνίδι της στις τιμές εξωτερικού. Κι εσείς το επιβεβαιώνετε όλοι αυτό.

Απλά μου έκανε εντύπωση που οι πωλητές έλεγαν για 1 sim, αυτό ήθελα να δω τι παίζει. Οπότε είναι θέμα dual 3g standby ας πούμε. Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου αυτό, μιας και redmi 1 που έχω ξεμείνει, πάλι επιλέγεις σε ποια sim θα έχεις το data, με μια διαφορά όμως.
      Οπότε αν θέλεις δεδομένα από την άλλη sim, πρέπει να βγάλεις και να τουμπάρεις τις 2 sim, το οποίο είναι ενοχλητικό πολύ.
      Οπότε σε αυτή τη περίπτωση (note 2) απλά επιλέγεις από το μενού ποιο θέλεις να είναι 3g, σωστά;
      Σωστά. Και μια συμβουλή: Μη βασίζεσαι τους Κινέζους πωλητές.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H harut2005 έγραψε:

Οι πωλητές λένε ότι σε τουλάχιστον μία (1) SIM θα έχεις 4G αφού κάνουν root από TDD σε FDD στη συσκευή για να στην στείλουν

Με μία κάρτα μέχρι τώρα είχα 4G και στις 2 SIM, με 2 κάρτες δεν το έχω δουλέψει προς το παρών :/
    • Διαφήμιση
    • και κάτι τελευταίο, λίγο άσχετο κιόλας. Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να παίζει data ταυτόχρονα και στις 2 sim όπως γίνεται στο GSM? Μου ακούγεται λίγο κουφό. Είναι κουφό ή έχω μείνει πίσω;