Έλα ντε ?Ο/H Ierofantis έγραψε:
Αλλα που ειναι ο οδηγός
Που να είναι άραγε αυτός ο οδηγός ?

=> Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈλα ντε ?Ο/H Ierofantis έγραψε:
Αλλα που ειναι ο οδηγός
Καλύτερα να κάνεις επεξεργασία την εικόνα και να καλύψεις το IMEI σουΟ/H Ierofantis έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα θα ηθελα λίγο από τη σοφία σας εχω ενα φιλαράκια στη κινα και μου πηρε αυτο το κινητο
Μπορειτε να μου πείτε εαν θα εχω προβλημα οταν θα ερθει εκτιμω θα ερθει αρχές Δεκέμβρη και εαν ακολουθώντας τον οδηγό που αναφέρουν τα παιδια θα εχω αποτελεσμα
Ελπιζω η εικονα να φαινεται
Να αναφέρω το κινητο ειναι redmi note 2 τωρα έκδοση δεν ξερω
Dropbox - 2015-11-16 22.07.15.png
Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...Ο/H NasDriver έγραψε:
Απλά το 4G να ξέρετε ότι "τρώει" τα MB σαν τρελό...αν και έχω το 4G ενεργοποιημένο, μέσα από τις ρυθμίσεις της sim έχω επιλέξει να χρησιμοποιεί 3G δίκτυο για οικονομία στα MB.
Ο/H caeser έγραψε:
Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...Χθες σετάρισα ένα TD Note2 και έπιασε κατευθείαν 4G της Cosmote, αλλά δεν το κράτησα (δεν ήταν δικό μου) αρκετά για να δω την περαιτέρω συμπεριφορά του...
Λοιπόν... τι λες?
Καλή επιστροφή στη δουλειά και ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!Ο/H NasDriver έγραψε:
Επειδή έχω ακόμα κάποια θέματα μετακίνησης μετά από 2 μήνες ακινησίας λόγω σπασμένου αστραγάλου, η χρήση που έχει γίνει είναι με WiFi και όχι με data.Ο/H caeser έγραψε:
Μετά από κάμποσες μέρες καθημερινής χρήσης, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εντυπώσεις σου, όσο αφορά την απόδοση 4G του κινητού. Έχω ακούσει κάποια σχόλια, απο χρήστες TD, όπως ότι, "πιάνει 4G ανάλογα με τα κέφια του" ή "πότε πιάνει, πότε δεν πιάνει" κ.λ.π...Χθες σετάρισα ένα TD Note2 και έπιασε κατευθείαν 4G της Cosmote, αλλά δεν το κράτησα (δεν ήταν δικό μου) αρκετά για να δω την περαιτέρω συμπεριφορά του...
Λοιπόν... τι λες?
Από Δευτέρα επιστρέφω δουλειά, οπότε θα κάνω μία διαδρομή Βριλήσσια - Πειραιά με το μετρό, εκεί θα μπορέσω να κάνω πολλές δοκιμές σε πολλά![]()
![]()
Υπομονή λίγες μέρες ακόμα![]()
Το μόνο σίγουρο, με την ελληνική GTV rom 5 και 12 το κινητό δεν έχει καμία σχέση με πριν...απλά πετάει...
Μην μπερδεύεσαι. Το θέμα δεν είναι αν πιάνει σε μια ή δύο sim 3G και 4G, Αλλά αν πιάνει γενικά 3G και 4G στην Ελλάδα.Ο/H harut2005 έγραψε:
Ρε παιδιά, δηλαδή άσχετα τι λένε οι πωλητές (ότι πιάνει μόνο η μία sim 3g σε μας) εσείς πιάνετε και με τις 2 sim?
Επιβεβαιώστε σας παρακαλώ γιατί είναι σημαντικό πολύ. (βάλτε μόνο 1 sim μέσα κάθε φορά για να είμαστε 100%).
Εαν ισχύει είναι τρομερή ευκαιρία για όποιον θέλει να πάρει αυτό το μικρό ρίσκο.
Σωστά. Και μια συμβουλή: Μη βασίζεσαι τους Κινέζους πωλητές.Ο/H harut2005 έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες κι επισημαίνεις, και μιλώντας πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο, έχω ψηλιαστεί ότι τα 2 κινητά tdd fdd είναι ακριβώς ίδια στο hardware, αλλά η xiaomi κλασσικά παίζει το παιχνίδι της στις τιμές εξωτερικού. Κι εσείς το επιβεβαιώνετε όλοι αυτό.
Απλά μου έκανε εντύπωση που οι πωλητές έλεγαν για 1 sim, αυτό ήθελα να δω τι παίζει. Οπότε είναι θέμα dual 3g standby ας πούμε. Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου αυτό, μιας και redmi 1 που έχω ξεμείνει, πάλι επιλέγεις σε ποια sim θα έχεις το data, με μια διαφορά όμως.
Wcdma υποστηρίζει μόνο η slot 1.
Οπότε αν θέλεις δεδομένα από την άλλη sim, πρέπει να βγάλεις και να τουμπάρεις τις 2 sim, το οποίο είναι ενοχλητικό πολύ.
Οπότε σε αυτή τη περίπτωση (note 2) απλά επιλέγεις από το μενού ποιο θέλεις να είναι 3g, σωστά;
Οι πωλητές λένε ότι σε τουλάχιστον μία (1) SIM θα έχεις 4G αφού κάνουν root από TDD σε FDD στη συσκευή για να στην στείλουνΟ/H harut2005 έγραψε:
Απλά μου έκανε εντύπωση που οι πωλητές έλεγαν για 1 sim, αυτό ήθελα να δω τι παίζει. Οπότε είναι θέμα dual 3g standby ας πούμε. Προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου αυτό, μιας και redmi 1 που έχω ξεμείνει, πάλι επιλέγεις σε ποια sim θα έχεις το data, με μια διαφορά όμως.
Wcdma υποστηρίζει μόνο η slot 1.