ceaser ποιο ειναι το κενουργιο Note 2 TDD? εγω πηρα αυτο : XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 Lollipop 4G Phablet 5.5 inch - Free Shipping | Everbuying εκανε 1 μηνα να μου ερθει, και ρωταω εμενα δεν ποιανει 4g? δεν το εχω δοκιμασει γιαυτο ρωταωΟ/H caeser έγραψε:
Έξι...ναι, μόλις ΕΞΙ ημέρες έκανε να έρθει, με DHL, από τον Yeso521 το νέο Note 2 TDD του φίλου μου! (Ήθελε, μου είπε, να πάρει το ρίσκο του τελωνείου και τελικά ΔΕΝ πέρασε τελωνείο!!!)
Λοιπόν, για την ενημέρωσή σας... παίζει ΑΡΙΣΤΑ ...
Και 4G έπιασε σε χρόνο μηδέν και στις δύο slots (Cosmote) και πήρε άνετα την Ελληνική GTV-5.12.3...
Υ.Γ. ΑΕΡΑΣ λέμε...
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
-
-
Ο/H babis3001 έγραψε:
ceaser ποιο ειναι το κενουργιο Note 2 TDD? εγω πηρα αυτο : XIAOMI RedMi Note 2 Android 5.0 Lollipop 4G Phablet 5.5 inch - Free Shipping | Everbuying εκανε 1 μηνα να μου ερθει, και ρωταω εμενα δεν ποιανει 4g? δεν το εχω δοκιμασει γιαυτο ρωταω
Δεν υπάρχει κανένα, "καινούριο Note 2 TDD".
Στην πρόταση "...το νέο Note 2 TDD του φίλου μου!...", εννοώ το νέο κινητό του φίλου μου (που είναι Note 2 TD)... -
-
επιτυχή εγκατάσταση και από εμένα σε δύο td κατευθείαν από κίνα, να προσθέσω εδώ ότι το ένα είχε εγκατεστημένο miui 6 και το άλλο miui 7 με τον οδηγό του φόρουμ και τα δύο έχουν την ελληνική.
-
Ο/H wolfaki έγραψε:
με την μπαταρια πως τα παει?
το εχω παραγγειλει και εγω απο κυριακη
παντως το prime του γιου μου την καταπινει γρηγορα
ποια rom να περασουμε για καλυτερα?
Από εκεί και πέρα αν βάλεις Stable ή developed είναι κατά πόσο θέλεις να κάνεις update συνέχεια ή όχι...και οι δύο είναι καλές πάντως -
Το ξέρω δε λέω κάτι καινούριο, απλά ενημερωτικά χθες πέρασα κανονικά Ρομ σε δύο Redmi note 2 TD τα οποία μόλις ήρθαν από Κίνα. Και τα 2 λειτουργούν άψογα σε 4G κλπ...
Όλα καλά λοιπόν μέχρι στιγμής με τις TD εκδόσεις του Redmi note 2, αγοράστε άφοβα -
Ο/H karlesg έγραψε:
Όλα καλά λοιπόν μέχρι στιγμής με τις TD εκδόσεις του Redmi note 2, αγοράστε άφοβα
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Φίλε caeser ποια εφαρμογή είναι αυτή;
Μέσα στην εφαρμογή πας στο tab που λέγεται "about", πατάς το "online Validation", δίνεις ένα όνομα (ότι θέλεις) και προαιρετικά ένα e-mail πατάς "ok" και σου βγάζει πάρα πολλά αναλυτικά στοιχεία, όπως αυτά απο πάνω και περισσότερα ακόμα... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Φίλε caeser ποια εφαρμογή είναι αυτή;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H wolfaki έγραψε:
με την μπαταρια πως τα παει?
το εχω παραγγειλει και εγω απο κυριακη
παντως το prime του γιου μου την καταπινει γρηγορα
ποια rom να περασουμε για καλυτερα?
Ήρθε το κινητο και έχω πρόβλημα
Δεν μπορω να κάνω κλήση απο τις επαφες