Διαφήμιση

προβληματα σε καινουργιο redmi note2...

• προβληματα σε καινουργιο redmi note2...

επιτελους εγινα και εγω κατοχος xiaomi συσκευης απο την παρασκευη!!!
      μεσα στο σαββατοκυριακο εψαχνα την συσκευη,δοκιμαζα να περασω προγραμματα που ειχα στο προηγουμενο, κλπ,κλπ,κλπ
      ηρθε η ωρα που επρεπε να περασω την ελληνικη ρομ αλλα ματαια... πουθενα δεν εβρισκα το usb debbuging ...
      βρέθηκε πριν λιγο απο τον οδηγο του MIUI_ART!!!
      παει αυτο...
      μετα ειπα να σβησω καποιες απο την κλησεις που εχω κανει για εχω πανω-πανω αυτες που χρησιμοποιω περισσοτερο...
      στο προηγουμενο κινητο μου παταγα σε μια επιλογη που ελεγε select items (zte blade2 android 4.0) στο note2 δεν βρισκω κατι αντιστοιχο δοκιμασα να σβησω καποιες κλησεις πατωντας παρατεταμενα πανω τους και μου βγαζει μηνυμα "unfortunately, the process android.process.acore has stopped" και με γυριζει στην αρχικη σελιδα :S ...
      κατεβασα το cpu-z για να δω την λειτουργια του και μου βγαζει τα εξης
      core0
      core1
      core2
      core3
      core4
      core5
      core6
      core7
      ωραια λεω 8πυρινο!!!
      περιμενω να δουλεψει λιγο αλλα τζιφος
      ολοι οι πυρινες εκτος απο τον πρωτο (0) και περιστασιακα τον δευτερο (1) δουλευουν...σε λιγοτερο δουλευουν και οι υπολοιποι (in a glimps of an eye που λεν και στο χουριο'μ :P )
      εκτος τον τελευταιο...
      θα εχει προβλημα αργοτερα? ή ειναι κατι που φτιαχνετε?
    • Καλορίζικο το κινητό σου με τα οκτώ ΠΟΛΥΒΟΛΑ! :D

Το κινητό σου ΣΚΑΕΙ από υγεία! Δεν έχει απολύτως τίποτα και να μην ανησυχείς! Αυτό που σου έδειξε το CPU-Z είναι εντελώς φυσιολογικό! Σου έδειξε οκτώ πυρήνες, που όμως αφού δεν έχουν τι να κάνουν ...απλά εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ δουλεύουν... άρα όλα okay!
      Όσο για το άλλο πρόβλημα, έχεις και εσύ την γνωστή "ασθένεια" των roms που βάζουν τα κινεζομάγαζα... Δηλαδή ...τίποτα το σοβαρό! Αν πραγματικά θέλεις να χαρείς τη κινητάρα σου, ακολούθησε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό και θα έχεις ένα υγιέστατο και δυνατό κινητό έτοιμο να κάνει πρόθυμα ότι του ζητήσεις!
      Καλή επιτυχία! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H iliasbass έγραψε:

......
      και μου βγαζει μηνυμα "unfortunately, the process android.process.acore has stopped"

Αυτά είναι συνήθως προβλήματα όταν περνάμε απο stable σε developer ROM (ή το ανάποδο) και δεν κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως απαιτείται.
    • παμε παλι με προβληματα...
      δεν μπορω να του περασω τους drivers...
      βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχουν drivers για το redmi....
      δοκιμασα και χωρις usb debugging παλι το ιδιο....
      τουλαχιστων χθες που το δοκιμαζα μου εβγαζε 2 drivers σημερα 1( λετε αυριο θα μην εχει προβλημα? :lol: )
    • Ο/H iliasbass έγραψε:

παμε παλι με προβληματα...
      δεν μπορω να του περασω τους drivers...
      βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχουν drivers για το redmi....
      δοκιμασα και χωρις usb debugging παλι το ιδιο....
      τουλαχιστων χθες που το δοκιμαζα μου εβγαζε 2 drivers σημερα 1( λετε αυριο θα μην εχει προβλημα? :lol: )
      Εννοείς δεν μπορείς να περάσεις τους drivers στο PC...?
      Εγκατέστησε στο PC το πρόγραμμα MiPCSuite και ξαναπροσπάθησε...
      Τι windows έχεις?
    • Διαφήμιση