Διαφήμιση

Redmi Note 2 Prime Μπρικαρισμενο (Hard Brick)

• Ο/H Giorgos Glykas έγραψε:

καμια ανταποκριση ... εχει πανω απο 80% μπαταρια...
      Ψυχραιμία... Άκου: Με μπαταρία φορτισμένη 80% (φαντάζομαι αυτό το είδες στην συσκευή του αδελφού σου, ε?) και με μια φαινομενικά "νεκρή" συσκευή, πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε παραπάνω ο @dnomikos.
      Δηλαδή βάζεις τη μπαταρία (με το 80%) στη συσκευή και πατάς με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για τουλάχιστον 120 δευτερόλεπτα, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ και ΣΤΑΘΕΡΑ (χωρίς να τα αφήνεις ή να τα χαλαρώνεις και μετά να τα ξαναπατάς) τα κουμπιά POWER και VOMUME DOWN (=το πλήκτρο που χαμηλώνουμε τον ήχο στη συσκευή).
      Λογικά μετά από λίγη ώρα πάτημα, πρέπει να αιστανθείς μια ελαφριά δόνηση στο χέρι σου και λίγο πιο μετά να δεις στην οθόνη, εκείνο το καρτούν, τον Mitu...
      Αν τα καταφέρεις... τα λέμε για τη συνέχεια...
      Καλή επιτυχία!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Giorgos Glykas έγραψε:

καμια ανταποκριση ... εχει πανω απο 80% μπαταρια...
      Ψυχραιμία... Άκου: Με μπαταρία φορτισμένη 80% (φαντάζομαι αυτό το είδες στην συσκευή του αδελφού σου, ε?) και με μια φαινομενικά "νεκρή" συσκευή, πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε παραπάνω ο @dnomikos.Δηλαδή βάζεις τη μπαταρία (με το 80%) στη συσκευή και πατάς με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για τουλάχιστον 120 δευτερόλεπτα, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ και ΣΤΑΘΕΡΑ (χωρίς να τα αφήνεις ή να τα χαλαρώνεις και μετά να τα ξαναπατάς) τα κουμπιά POWER και VOMUME DOWN (=το πλήκτρο που χαμηλώνουμε τον ήχο στη συσκευή).
      Λογικά μετά από λίγη ώρα πάτημα, πρέπει να αιστανθείς μια ελαφριά δόνηση στο χέρι σου και λίγο πιο μετά να δεις στην οθόνη, εκείνο το καρτούν, τον Mitu...
      Αν τα καταφέρεις... τα λέμε για τη συνέχεια...
      Καλή επιτυχία!
      ναι τ ειδα τ % στη σθσκεθη τοθ αδερφου μου .... το προσπαθησα δεν μπαινει fast boot ... ουτε δονηση ουτε τιποτα

ναι τ ειδα τ % στη σθσκεθη τοθ αδερφου μου .... το προσπαθησα δεν μπαινει fast boot ... ουτε δονηση ουτε τιποτα
      Μάλιστα... οκαυ... ?(

Συνέχισε με αυτό που σου είπε ο @dnomikos για τα ΙΜΕΙ...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Μάλιστα... οκαυ... ?(
      Συνέχισε με αυτό που σου είπε ο @dnomikos για τα ΙΜΕΙ...
      ναι τα εβγαλα προς το παρων....
    • Βαλε το τηλεφωνο στο pc σου, εχοντας ανοιχτο το device manager (pc) , με ανοιχτες κατηγορίες usb controlers & ports. Συνδεσετο και με και χωρις μπαταρια. Πες και στις 2 περιπτωσεις αν το pc σου εμφανίζει οτι αναγνωρισε κατι οταν το συνδεσες.
    • Ο/H jordan01 έγραψε:

Βαλε το τηλεφωνο στο pc σου, εχοντας ανοιχτο το device manager (pc) , με ανοιχτες κατηγορίες usb controlers & ports. Συνδεσετο και με και χωρις μπαταρια. Πες και στις 2 περιπτωσεις αν το pc σου εμφανίζει οτι αναγνωρισε κατι οταν το συνδεσες.
      το βρισκει και το χανει και στις 2 περιπτωσεις (με ή χωρις μπαταρια ) και εμφανιζει " MTK USB PORT " και στις 2 περιπτωσεις
    • Αυτο είναι θετικο..δινει σημαδια ζωής..
      Εχεις εγκαταστησει σωστους driver για την συσκευή σου?Θα βρεις στο φορουμ εδω αναλυτικες οδηγιες.Περασε τους και δες αν εχει ιδια συμπεριφορα.
      Αληθεια με spflashtools μπορουμε να φλασαρουμε την fastboot rom? Αν όχι, μηπως εβρισκες απο καποιον ενα nandroid backup της συσκευής του και δοκιμαζες να το φλασαρεις (restore) στο τηλεφωνο σου me nandroid tools.. λεω τώρα μια ιδεα..
      Μου είχε τύχει το ίδιο σε ενα inew v3 και έτσι καταφερα να το ξυπνησω...δυστυχως όμως οχι για πολυ γιατι όπως αποδειχτηκε ειχε χτυπησει motherboard και το χαιρετισα..
      Keep trying (τσεκαρε και στο xda forum μηπως βρεις κανενα χρησιμο post απο πορομοιο case)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jordan01 έγραψε:

Αυτο είναι θετικο..δινει σημαδια ζωής..
      Εχεις εγκαταστησει σωστους driver για την συσκευή σου?Θα βρεις στο φορουμ εδω αναλυτικες οδηγιες.Περασε τους και δες αν εχει ιδια συμπεριφορα.
      Αληθεια με spflashtools μπορουμε να φλασαρουμε την fastboot rom? Αν όχι, μηπως εβρισκες απο καποιον ενα nandroid backup της συσκευής του και δοκιμαζες να το φλασαρεις (restore) στο τηλεφωνο σου me nandroid tools.. λεω τώρα μια ιδεα..
      Μου είχε τύχει το ίδιο σε ενα inew v3 και έτσι καταφερα να το ξυπνησω...δυστυχως όμως οχι για πολυ γιατι όπως αποδειχτηκε ειχε χτυπησει motherboard και το χαιρετισα..
      Keep trying (τσεκαρε και στο xda forum μηπως βρεις κανενα χρησιμο post απο πορομοιο case)
      Επειδη εψαξα και στο XDA και γενικοτερα σε αλλα φορουμς βρηκα για το SP flash tools διαφορα post για Unbrick και δοκιμασα οπως λενε στα διαφορα guide
      αλλα μου βγαζει error ....

δεν ξερω γιατι, κανω οπως λενε στα διαφορα guide... πιστευω δεν ειναι σωστο το image sto Scatter Loading απο την ROM που κατεβασα , επισης εχω κατεβασει και αλλες ROM (stable /fastboom rom v6 και v7 ) και παλι το ιδιο προβλημα μου βγαζει , απο τι διαβασα εδω σε ενα ποστ που υπαρχει στο site ελεγε οτι τα κινεζομαγαζα βαζουν δικες τους παντεταρισμενες ROM στα Redmi note 2 PRIME 32gb για να πιανουν 4g στην ευρωπη και επειδη εχω το TDD - LTE που λειτουργει το 4G μονο κινα, ισως θελει καποια σγκεκριμενη ROM ?

Τωρα για τα drivers πιστευω τα σωστα εχω.... αλλα αν γινεται να μου δωσετε καποιο λινκ να κατεβασω η καποιον οδηγο να δοκιμασω κατι... ευχαριστως...

Επεισης ολο το βραδυ το ειχα στη φορτιση το κινητο... και απο τι μου ειπε ο αδερφος μου που το εβγαλε απο την πριζα καποια στιγμη και το εβαλε ξανα μετα , μου ειπε οτι αναψε το LED Κοκκινο , Δοκιμασα το πρωι αυτο που μου ειπαν στην προηγουμενη σελιδα του ποστ , ( να κρατησω το Volume Down + POwer Button ) για 2 λεπτα αλλα τιποτα..
      EDIT: δοκιμασα την μπαταρια που ειχα αφησει ολο το βραδυ να φορτιζει , στου αδερφου μου που εχει την ιδια συσκευη και δν ειχε φορτισει καθολου ....
      EDIT2: ειναι καποιος απο πειραια / αθηνα να συντατηθουμε να ριξει μια ματια μηπως το φτιαξουμε ;;
    • Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία αλλά την 1η επιλογή το Preloader βγάλτην (τουλάχιστον τώρα που προσπαθείς να το συνεφέρεις). Αν δεν πιάσει αυτό
      τότε
      • Βγάζεις μπαταρία
      • Συνδέεις κινητό με η/υ χωρίς μπαταρία
      • Πατάς Power & Vol - για fastboot
      • Αν ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο από τον η/υ σου κάνεις Refresh για να δεις ότι βλέπεις τον σειριακό της συσκευής Ναι προχωράς στο φλασάρισμα. Οχι εχεις πρόβλημα με τους drivers (ψάξε για MTK vcom drivers)

Tip
      Μου έχει τύχει με Hongmi (με τον MTK) να παίξει όχι με το τελευταίο SPFlash αλλά με παλαιότερη έκδοση..
      Πάντα τρέχουμε το SPFlash σαν διαχειριστής
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Δοκίμασε να κάνεις την διαδικασία αλλά την 1η επιλογή το Preloader βγάλτην (τουλάχιστον τώρα που προσπαθείς να το συνεφέρεις). Αν δεν πιάσει αυτό
      τότε
      • Βγάζεις μπαταρία
      • Συνδέεις κινητό με η/υ χωρίς μπαταρία
      • Πατάς Power & Vol - για fastboot
      • Αν ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο από τον η/υ σου κάνεις Refresh για να δεις ότι βλέπεις τον σειριακό της συσκευής Ναι προχωράς στο φλασάρισμα. Οχι εχεις πρόβλημα με τους drivers (ψάξε για MTK vcom drivers)

Tip
      Μου έχει τύχει με Hongmi (με τον MTK) να παίξει όχι με το τελευταίο SPFlash αλλά με παλαιότερη έκδοση..
      Πάντα τρέχουμε το SPFlash σαν διαχειριστής
      δοκιμασα χωρις το Preloader παλι τιποτα.....
      αυτο δε το πολυ καταλαβα πως το εννοεις , αλλα αυτους εχω περασμενους MTK vcom drivers , και παντα ναι το τρεχω σαν διαχειριστης. και εχω δοκιμασει και παλαιοτερες εκδοσης του SPFlash παλι το ιδιο error , και σε μερικες αλλες εκδοσης δν κανει τπτ μου δειχνει ενα αλλο error δεν παει καν στo Download DA 100% (κοκκινη μπαρα).

αυτο δε το πολυ καταλαβα πως το εννοεις , αλλα αυτους εχω περασμενους MTK vcom drivers , και παντα ναι το τρεχω σαν διαχειριστης
      Ανεβασε ενα screenshot (απο το Device Manager του Control Panel σου) όταν ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο (το Refresh πήγαινε στο SPFlash για να δεις αν το αναγνωρίζει σωστά)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

αυτο δε το πολυ καταλαβα πως το εννοεις , αλλα αυτους εχω περασμενους MTK vcom drivers , και παντα ναι το τρεχω σαν διαχειριστης
      Ανεβασε ενα screenshot (απο το Device Manager του Control Panel σου) όταν ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο (το Refresh πήγαινε στο SPFlash για να δεις αν το αναγνωρίζει σωστά)
      δε βγάζω άκρη με τους drivers έχω κατεβάσει ποσους διαφορετικους τίποτα..... υπάρχει κάποιος απο Πειραιά / αθηνα να συναντηθούμε να με βοηθήσει ;