Διαφήμιση

Ενεργοποίηση MiAccount

• Και εγω εδωσα αριθμο κινητου για να ενργοποιησω το Mi cloud! Τι γινεται φαγαμε χρεωση? Στα δικαωματα ηταν ανοιχτα το Mi fit kai Mi key τα οποια εκλεισα για σιγουρια.

Επισης το Mi account ο 10ψηφιος κωδικος που σου δινει ειναι το username σου σαν λεμε? Και για Password βαζω αριθμο τηλεφωνου?
      Στην σελιδα του mi account μπαινουμε αφοβα?
      account.xiaomi.com/pass/servic…253D&_bal=true&_locale=en
      Και σε αυτην για Password τι βαζουμε?
      :thumbup:
    • Ο/H mikesketos έγραψε:

Και εγω εδωσα αριθμο κινητου για να ενργοποιησω το Mi cloud! Τι γινεται φαγαμε χρεωση? Στα δικαωματα ηταν ανοιχτα το Mi fit kai Mi key τα οποια εκλεισα για σιγουρια.

Επισης το Mi account ο 10ψηφιος κωδικος που σου δινει ειναι το username σου σαν λεμε? Και για Password βαζω αριθμο τηλεφωνου?
      Στην σελιδα του mi account μπαινουμε αφοβα?
      account.xiaomi.com/pass/servic…253D&_bal=true&_locale=en
      Και σε αυτην για Password τι βαζουμε?

Στην δική μου περίπτωση, δεν έχω χρεωθεί ποτέ για τους λογαριασμούς μου στο Mi Cloud (τους οποίους χρησιμοποιώ πολύ!). Μάλιστα, λόγω του ότι προέκυψε σαν θέμα και ο @dnomikos ανέφερε ότι τον χρέωσαν μερικές φορές, ανέτρεξα πίσω στα statements των λογαριασμών μου, των τελευταίων αρκετών μηνών και δεν βρήκα πουθενά χρέωση, ούτε ένα σεντ!
      Ναι, ο αριθμός που σου δίνει το MiCloud είναι το ID σου. Εγώ log in στους λογαριασμούς μου κάνω με τηλεφωνικό αριθμό σαν usename και προσωπικό κωδικό.
    • Καλημέρα στο forum. Έχω συγχρονίσει στο mi account μου 524 επαφές και μόλις μπαίνω μέσω pc στο λογαριασμό mi δεν υπάρχει ούτε μία. Γιατί γίνεται αυτό;
      Δεν ξέρω αν έχει σχέση, στις ρυθμίσεις επαφών - προβολή προτιμήσεων - διαμόρφωση λίστας επαφών , μου βγάζει δύο εικονίδια με τίτλο ''Λογαριασμός mi'', όπου δίπλα στο ένα μου βγάζει 524 επαφές ενώ δίπλα στο άλλο μηδέν επαφές.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Μήπως έχεις 2 λογαριασμούς mi ?
      Κι εμένα εκεί πάει αναγκαστικά το μυαλό μου Νas, θυμάμαι ότι όταν είχα ανοίξει λογαριασμό mi κάπου είχα μπερδευτεί. Στα ''κιτάπια'' μου έχω τον κωδικό για το λογαριασμό mi με τον ον οποίο είμαι συνδεδεμένος μόνιμα στο κινητό μου και είναι αυτός στον οποίο δεν φαίνονται συγχρονισμένες επαφές όταν μπαίνω μέσω του pc μου. Ξέχασα να πώ πιο πάνω ότι και στα δύο εικονίδια mi account που μου βγάζει στην διαδρομή ρυθμίσεις επαφών - προβολή προτιμήσεων - διαμόρφωση λίστας επαφών, εμφανίζεται ο ίδιος αριθμός ταυτότητας. Πώς γίνεται αυτό;Ευχαριστώ για τη βοήθεια..
      Υ.Γ.: Κατά βάση επιδίωξή μου είναι να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο τηλέφωνό μου (και στο λογαριασμό μου στο google) στο λογαριασμό mi. 'Αν κάπου σε μπερδεύω sorry... :geek:
    • Τώρα που το ανέφερες, κοίταξα και το δικό μου και όντως έχει δύο Mi account με διαφορετικό εικονίδιο...αλλά με το ίδιο ID :/
    • Όταν συνδέομαι στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Όταν συνδέονται στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
      Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει, το ένα εικονίδιο είναι του mi cloud, μπλέ εικονίδιο με ανθρωπάκι όπως αυτό των επαφών.Σ΄αυτό ακριβώς μου δείχνει μηδέν επαφές. Ίσως αυτό να εξηγεί το γεγονός ότι μπαίνω στο mi account να δω τις επαφές μου - products - mi cloud - contacts και...μηδέν συγχρονισμένες επαφές! Όπως και νά΄χει, κι εγώ έχω συγχρονίσει τις επαφές μου στο google και έχω ησυχάσει...απλά παραμένει η απορία μου πως μπορώ να δω τις 524 επαφές μου στο λογαριασμό mi που φαίνονται στο ένα εικονίδιο.. :?
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Όταν συνδέομαι στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
    • Επανέρχομαι γιατί λύση δεν βρήκα. Έχω συγχρονισμένες επαφές στο mi account τις επαφές μου. Από αυτές, ένα 90 τοις εκατό τις έχω και στο google λογαριασμό μου και φαίνονται στο κινητό μου. Το υπόλοιπο 10 τοις εκατό πώς μπορώ να το κάνω να φαίνεται στο κινητό μου είτε περνώντας τις χειροκίνητα είτε συγχρονίζοντας το mi account με το google account (το τελευταίο δεν γνωρίζω καν αν γίνεται), με δεδομένο ότι όταν μπαίνω στο mi account δεν μου εμφανίζει τις επαφές σε λίστα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... :)
    • Μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον αποθηκευτικό χώρο. Μετά θα κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο θα τις ενσωματωσεις στο google και επειδή θα έχεις διπλές εγγραφές θα μπεις από υπολογιστή στο gmail επαφές και θα κάνεις συγχώνευση.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον αποθηκευτικό χώρο. Μετά θα κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο θα τις ενσωματωσεις στο google και επειδή θα έχεις διπλές εγγραφές θα μπεις από υπολογιστή στο gmail επαφές και θα κάνεις συγχώνευση.

Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
      Αν καταλαβαίνω σωστά, πριν κάνω ό,τι μου είπες, θα πρέπει να ''φαίνονται'' στο κινητό μου οι επαφές από το mi account (Επαφές - Προβολή προτιμήσεων - Διαμόρφωση λίστας επαφών - Λογαριασμός mi) σωστά;