Χαιρετώ την κοινότητα και ευχαριστώ τους administrators για την αποδοχή !!!Σήμερα 11/11/2015 παρελαβα το νέο μου Redmi 2 (pro???) απο Vickmall (παραγελλεια 28/10) (CPU quad core 1,2 ghz 2 GB ram, HM2LTE-CMCC MIUI:5.5.8 Developer/ να τονιστεί οτι μεχρι πρότινος ημουν κάτοχος απο το 2008 ενός NOKIA N95 8GB το οποιο με άφησε απο οθόνη και βαρέθηκα να το επισκευάσω ..Το Redmi2 ειναι το πρώτο μου adroind phone) και ειναι υπεροχο...επειδή είμαι εντελώς ασχετος....θα χρειαστώ βήμα βήμα την βοηθειά σας...να τονιστει πως ζήτησα να μου κανουν ρουτ το τηλεφωνο...τωρα πως θα το διαπιστωσω δεν γνωρίζω...το μόνο π έκανα ειναι να το ανοιξω και να το ρυθμίσω χωρις όμως SIM καρτα μιας που πρέπει να την αντικαταστήσω με microsim...το τηλεφωνο οπως ζήτησα δεν εχει κινεζικες εφαρμογες, το ζήτησα με google play και γενικά σαν πρώτη εντύπωση αφου ρυθμισα γλώσσα ημερομηνια εγκατεστησα εφαρμογες οπως chrome facebook, messager κλπ το βλέπω να παει σφαίρα σε σχέση με κατι samsung και htc, zte και Landvo, που κατα καιρους έχουν πέσει στα χέρια μου...οποιαδήποτε καθοδήγηση απο εσάς θα μου ήταν ευχάριστη και χρήσιμη...
Ευχαριστώ στην κοινότητα για την αποδοχή!Νέος κατοχος Redmi2
-
-
Καλωσήρθες στο forum @paliouras39. Βάλε την τελευταία ελληνική rom και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!!!
-
Μετα τα καλωσορίσματα @paliouras39 ας προχωρήσουμε στα πιο ουσιαστικα, κάτω απο την μπαταρία υπάρχει ενα νουμεράκι. Ποιό είναι αυτό το 20140811 ή το 20140813?
Για να δούμε ποιά έκδοση της ελληνικής rom είναι η κατάλληλη για την συσκευή σου και να απογειώσεις την συσκευή.. -
-
Θα πας ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI
Αν στην περιγραφή δεις |Stable τότε θα περάσεις την παρακάτω ROM
Aν δεις |Developer ή ΒΕΤΑ τότε την παρακάτω...
Ο οδηγός που θα ακολουθήσεις είναι ο παρακάτω...
=> Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) -
MIUI:5.5.8 Developer αυτή λέει εκει στις ρυθμίσεις
-
-
MIUI ART ευχαριστώ πολύ!Aυτη θα ειναι η MIUI 5.11.5?? πρεπει να φορτισω το κινητο πρώτα? (ολοκληρωμένη φόρτιση) διοτι έχει ακομη μπαταρια απο το απόγευμα και οπου ναι ναι τελειωνει...θα το βάλω στη φόρτιση και απο αυριο....θα ξεκινήσω να διαβάζω ενα ενα τα βηματα ωστε να προχωρήσω στην αναβάθμιση κανοντας πρώτα το απαραιτητο αντιγραφο ασφαλείας...ολα μου φαινονται βουνο...πρεπει να τα κάνω...βήμα-βήμα...διοτι φοβάμαι μην κανω τιποτα λάθος...και κρίμα τα λεφτά που έδωσα ...επισης κατι που πρόσεξα στο σκοταδι...λογικά τα 3 πλήκτρα κατω κατω..απο την οθόνη...δεν εχουν φωτισμο...ή εχω....θέμα??
-
Ο/H paliouras39 έγραψε:
..επισης κατι που πρόσεξα στο σκοταδι...λογικά τα 3 πλήκτρα κατω κατω..απο την οθόνη...δεν εχουν φωτισμο...ή εχω....θέμα??
Υ.Γ. Φόρτισε ΤΕΡΜΑ τη μπαταρία σου, όταν κάνεις τέτοια πράγματα! Είναι "νόμος". -
MIUI ART κατάφερα να περάσω την developer έκδοση που μου πρότεινες και απ ότι είδα...είναι ι ΜiUI7 σωστά?το κινητό είναι εξίσου γρήγορο όπως το πρωτοάνοιξα + οτι έχει εξτρά εφαρμογές (που δεν ξέρω καν τι κάνουν :p . Τώρα απο εδώ και πέρα...τι πρέπει να κάνω? τι πρέπει να προσέχω?
-
Ο/H paliouras39 έγραψε:
MIUI ART κατάφερα να περάσω την developer έκδοση που μου πρότεινες και απ ότι είδα...είναι ι ΜiUI7 σωστά?το κινητό είναι εξίσου γρήγορο όπως το πρωτοάνοιξα + οτι έχει εξτρά εφαρμογές (που δεν ξέρω καν τι κάνουν. Τώρα απο εδώ και πέρα...τι πρέπει να κάνω? τι πρέπει να προσέχω?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0