μια ερωτηση..........
μεσω αυτης της εφαρμογης υπαρχει η επιλογη απαντησης κλησης;
εαν ναι πως ενεργοποιειται;
μεσω αυτης της εφαρμογης υπαρχει η επιλογη απαντησης κλησης;
εαν ναι πως ενεργοποιειται;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια δώσε λινκ να δω το αρχείο, γιατί κανονικά εφόσον εγκαθιστάς το πρόγραμμα από πάνω, πρέπει να σβηστούνε τα ελληνικά από την δικιά μου μετάφρασηΟ/H isaacgr έγραψε:
κατεβασα απο την σελιδα miui official την αγγλικη εκδοση 3.0.1 και οταν την περασα επιτυχως ,
χωρις σφαλματα,τα μενου μου τα εμφανιζει στα ελληνικα?!?!?
οποτε λυθηκε το προβλημα για εμενα!!
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Και γώ με την σειρά μου το επιβεβαιώνω ... Πηγαίνεις εδώ και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (com.xiaomi.miclick.3.0.1.EN.apk (4.68 MB, Downloads: 10748) )
Οι μεταφράσεις όλων των εφαρμογών που διαχειρίζομαι υπάρχουν δωρεάν πάντα στο github. Οπότε εάν κατεβάσανε από εκεί κάποια παλιότερη μετάφραση και την ενσωματώσανε, δεν είναι ούτε παράνομο, ούτε κακό. Μακάρι να μπορούσαμε εξαρχής να ενσωματώναμε την δουλειά μας στις αρχικές εκδόσεις των προγραμμάτων, ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση τους.Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Και γώ με την σειρά μου το επιβεβαιώνω ... Πηγαίνεις εδώ και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση (com.xiaomi.miclick.3.0.1.EN.apk (4.68 MB, Downloads: 10748) )
@maddoctor τι συμβαίνει εδώ;;;
μπήκαν οι Κινέζοι στο φορουμ μας και μας εφαγαν την μετάφραση;;
αν και με μία περιηγηση είδα ότι έχει και κινέζικα μέσα... δεν είναι πλήρης η μετάφραση
ενα confirmation κι απο εμενα ότι δουλευει κι εχει ελληνικά μέσα αλλα δεν είναι πλήρως λειτουργική αυτή η έκδοση.
Για παράδειγμα αν βάλεις στο ενα κλικ να δουλευει ως power θα δεις ότι δεν δουλευει και δεν κλείνει η οθόνη.