Γεια σας κ από μένα. Έχω απογοητευτεί πραγματικά! το κινητό υπερθερμενεται συνέχεια επιπλέον μου φαίνεται όλο το μενού πολύ περίεργο κινέζικο θα έλεγα. Τι μου προτείνεται?
Xiaomi Redmi Note 2 με ROM Κινεζομάγαζου
-
-
Ο/H Gvoulvou έγραψε:
Γεια σας κ από μένα. Έχω απογοητευτεί πραγματικά! το κινητό υπερθερμενεται συνέχεια επιπλέον μου φαίνεται όλο το μενού πολύ περίεργο κινέζικο θα έλεγα. Τι μου προτείνεται?
Καλώς ήρθες το φόρουμ και καλορίζικη η κινητάρα σου!!
Τι σου προτείνουμε ρωτάς, ε? Λοιπόν είδες πως είναι να έχεις ένα κινητό με κινέζικη ρομ. Τώρα καιρός είναι βάλεις την αντίστοιχη ελληνική rom και να χαρείς το κινητό σου (θα γίνει αγνώριστο προς το καλύτερο!)
Διάβασε με προσοχή, υπομονή και επιμονή αυτόν ΕΔΩ τον οδηγό και όταν θα είσαι έτοιμος εκτέλεσέ τον! -
Ευχαριστω πολύ!!! Ελπίζω να τα καταφέρω κ γω...
-
Ο/H Gvoulvou έγραψε:
Ευχαριστω πολύ!!! Ελπίζω να τα καταφέρω κ γω...
-
@caeser ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ MI FLASH!MOY BΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ:
Το Google Drive δεν μπορεί να σαρώσει αυτό το αρχείο για ιούς.
Το MiPhone2015731.exe (28M) υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να σαρώσει η Google. Θέλετε σίγουρα να πραγματοποιήσετε λήψη αυτού του αρχείου;
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? -
Μην φοβασαι!! Αυτο ειναι απλά ενα προειδοποιητικό μύνημα. Πάτα Ok να συνεχίσει και θα το κατεβάσεις..
-
ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ!!!! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ! ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...
-
MOY ΒΓΑΖΕΙ ΠΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ SMART SCREEN. ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
-
Το δοκίμασα πάλι και δεν υπάρχει προβλημα .. πάτα πρώτα στο Λήψη και μετά στο Να γίνει λήψη ουτως ή άλλως.
Τα βλέπεις αυτά? -
Ο/H Gvoulvou έγραψε:
@caeser ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ MI FLASH!MOY BΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ:
Το Google Drive δεν μπορεί να σαρώσει αυτό το αρχείο για ιούς.
Το MiPhone2015731.exe (28M) υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που μπορεί να σαρώσει η Google. Θέλετε σίγουρα να πραγματοποιήσετε λήψη αυτού του αρχείου;
ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Αν σου ζητήσει Decryption Key, βάλε αυτό: !9JZEC-T6mg4cHo5m0CFGBfattrTzX7Mmoz3sPv-L_Zc -
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΣΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ.ΚΑΤΕΒΑ ΤΗΝ αγγλοκινέζικη Fastboot Rom ΑΛΛΑ ΔΕ ΜY ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ALL FILES!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες