Όχι, απλά είχε στεγνώσει τελείως η μπαταρία
Άναψε κανονικότατα. Τώρα μένει να θυμηθεί ο μικρός τι PIN Lock είχε στο κινητό :p (ο Γολγοθάς μου σήμερα είναι ατελείωτος χαχαχαχα)

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλησπερα φιλε μου! Ενημερωσε μας για τα χρωματα της οθονης αν ειναι ιδια επισης φωτεινοτητα και ευκρινεια! Μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι με yeso για οθονη mi4 (του ειπα οτι ειμαι απο εδω) μου μιλησε ξεκαθαρα και μου ειπε οτι: η οθονη ειναι 100% γνησια και το touchpad-digitizer OEM και προσθεσαι πως σε ολα τα μαγαζια που πωλουνται ΓΝΗΣΙΕΣ οθονες τα touchpad-digitizer ειναι ΟΕΜ (απο third factory για την Xiaomi). Ο τυπακος μιλαει ντομπρα εως τωρα σε ολες τις επικοινωνιες που ειχα μαζι του! Για εμενα στειλε ενα mail και πες του το αντικειμενο που παρελαβες ειναι πιθανον μεταχειρισμενο! Εχεις βγαλει καποιο φωτογραφια πριν το δεσεις?Ο/H endlessterror έγραψε:
Συνεχίζω το θέμα γιατί το θρίλερ συνεχίζεται![]()
Σήμερα μου ήρθε από το yeso η οθόνη/digitizer/frame. Ξεκάθαρα φαίνεται μεταχειρισμένη κατ'αρχήν και ας ισχυρίζονται ότι είναι καινούργια. Φαινόταν σχισμένες ετικέτες εσωτερικά.
Τέσπα, το πρόβλημα είναι ότι αφού το ξεμόνταρα το ρημάδι, και το ξαναμόνταρα, λίγο πριν το ξανακλείσω τελείως είπα να δω αν παίζει η οθόνη. Βάζω τον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι power πάνω! Ρε να πάρει λέω... Αλλάζω φορτιστές, τίποτα για την ώρα. Πατώντας προσεκτικά (δεν το έχω μονταρισμένο) το power, δεν κάνει τίποτα... Το έχω με έναν 2Amp αυτήν τη στιγμή.
Μου έρχεται να σκάσω: μία με την κάμερα της κόρης στο redmi 1s (εκεί αντε έφταιγα), μία με αυτό, δεν μπορώ να βρω προκοπή![]()
Καμμιά ιδέα για το τί να κάνω;
Τα χρώματα είναι όπως στο αρχικό, όπως και η ευκρίνεια. Εσωτερικά, το σώμα είχε κολλημένα ένα σχισμένο μερικώς κομμάτι χαρτί με κινέζικα. Αλλά και ελάχιστη ξεραμένη κόλλα, στα σημεία που έπαιζαν καλωδιωταινίες. Η κόλλα αυτή μπαίνει στην ταινία, όχι στο σώμα του κινητού. Από αυτά και η θεωρία ότι είναι μάλλον ξηλωμένο μεταχειρισμένο από κάποιο xiaomi και όχι νέο. Αλλά και η τιμή να πάρει η ευχή είναι εξευτελιστικά χαμηλή. Τι να πω, δεν ξέρω. Δεν έχω βγάλει και φωτό, ήταν τρομερά κουραστική η χθεσινή μέρα.Ο/H ntel0s έγραψε:
Καλησπερα φιλε μου! Ενημερωσε μας για τα χρωματα της οθονης αν ειναι ιδια επισης φωτεινοτητα και ευκρινεια! Μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι με yeso για οθονη mi4 (του ειπα οτι ειμαι απο εδω) μου μιλησε ξεκαθαρα και μου ειπε οτι: η οθονη ειναι 100% γνησια και το touchpad-digitizer OEM και προσθεσαι πως σε ολα τα μαγαζια που πωλουνται ΓΝΗΣΙΕΣ οθονες τα touchpad-digitizer ειναι ΟΕΜ (απο third factory για την Xiaomi). Ο τυπακος μιλαει ντομπρα εως τωρα σε ολες τις επικοινωνιες που ειχα μαζι του! Για εμενα στειλε ενα mail και πες του το αντικειμενο που παρελαβες ειναι πιθανον μεταχειρισμενο! Εχεις βγαλει καποιο φωτογραφια πριν το δεσεις?Ο/H endlessterror έγραψε:
Συνεχίζω το θέμα γιατί το θρίλερ συνεχίζεται![]()
Σήμερα μου ήρθε από το yeso η οθόνη/digitizer/frame. Ξεκάθαρα φαίνεται μεταχειρισμένη κατ'αρχήν και ας ισχυρίζονται ότι είναι καινούργια. Φαινόταν σχισμένες ετικέτες εσωτερικά.
Τέσπα, το πρόβλημα είναι ότι αφού το ξεμόνταρα το ρημάδι, και το ξαναμόνταρα, λίγο πριν το ξανακλείσω τελείως είπα να δω αν παίζει η οθόνη. Βάζω τον φορτιστή και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι power πάνω! Ρε να πάρει λέω... Αλλάζω φορτιστές, τίποτα για την ώρα. Πατώντας προσεκτικά (δεν το έχω μονταρισμένο) το power, δεν κάνει τίποτα... Το έχω με έναν 2Amp αυτήν τη στιγμή.
Μου έρχεται να σκάσω: μία με την κάμερα της κόρης στο redmi 1s (εκεί αντε έφταιγα), μία με αυτό, δεν μπορώ να βρω προκοπή![]()
Καμμιά ιδέα για το τί να κάνω;
Γνωμη μου ειναι όχι Xiaomi.. Κάτι σαν και αυτό => Doogee Titans2 (8GB) | Skroutz.grΟ/H endlessterror έγραψε:
Ενώ με το Mi3 έχουμε φάει απίστευτο πόνο... Να πάρω πάλι από yeso; Μήπως μπορώ να βρω με καλύτερης ποιότητας digitizer αλλού;
Κρίμα!Ο/H endlessterror έγραψε:
Μετά από ένα "πεσιματάκι" (έτσι μου το περιέγραψε ο πιτσιρικάς), κλαίω και αυτόν τον digitizer... Έλεος δλδ.
Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα ειλικρινά δλδ. Το κινητό είναι άψογο κατά τα άλλα. Να ξαναπάρω κάτι ίδιο; Μήπως ήταν κακή η ποιότητα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά το Redmi 1S στα χέρια της κόρης μου (πως λέμε στα χέρια του Γκοτζίλα) είναι α-κα-τά-στρε-πτο! Τι Caterpillar κινητά και αηδίες!
Ενώ με το Mi3 έχουμε φάει απίστευτο πόνο... Να πάρω πάλι από yeso; Μήπως μπορώ να βρω με καλύτερης ποιότητας digitizer αλλού;
Ο/H endlessterror έγραψε:
Κανά τέτοιο πρέπει να του πάρω![]()
Ζόρικη η θήκη, αλλά το ασχημεύει να πάρει.
Τι να τον κάνω τον γιο. Το είχε με fold δερμάτινη θήκη. Μία μέρα (ναι γμτ, ΜΙΑ) μόνο δεν το είχε μέσα και του έπεσε! Ε μα....
Και την προηγούμενη φορά και αυτήν με Nillkin το είχαΟ/H maddoctor έγραψε:
Εγώ στο δικό μου mi3, επειδή το παίρνει ο 4χρονος γιος μου (το έχω χωρίς sim), του έχω βάλει Η+ nilkin film και αυτή την θήκη -> amazon.co.uk/Bumblebee-Resista…Color-White/dp/B00T0TWLTU
Έχει φάει πτώσεις πάμπολες...δεν έχει καταλάβει τίποτα!