Διαφήμιση

[GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • εμενα μεχρι και σημερα με την 5.11.12 ολα μια χαρα,εκτος στο antutu που το σκορ ειναι maximum 42 xiliarika.
    οτι και να εκανα,airplane mode,τερμα κατω τη φωτεινωτητα,τερμα κρυο το κινητο,τερμα φωρτισμενο διαφορα δεν ειδα.
    οποτε σιγουρα κατι εχει η συγκεκριμενη ρομ.
    επισης εκανα οπως παντα αυτο κανω,clean install με το miflash
  • Ο/H proskopos έγραψε:

εμενα μεχρι και σημερα με την 5.11.12 ολα μια χαρα,εκτος στο antutu που το σκορ ειναι maximum 42 xiliarika.
    οτι και να εκανα,airplane mode,τερμα κατω τη φωτεινωτητα,τερμα κρυο το κινητο,τερμα φωρτισμενο διαφορα δεν ειδα.
    οποτε σιγουρα κατι εχει η συγκεκριμενη ρομ.
    επισης εκανα οπως παντα αυτο κανω,clean install με το miflash
    Η συσκευή που έχω με τη "συγκεκριμένη" ρομ βγάζει άνετα +50 χιλιάρικα...(με 53350 ρεκορ!!!) αλλά δεν φταίει η ρομ...
    Αν θέλεις καλό Antutu αποτέλεσμα ακολούθησε ΑΥΤΟ τον οδηγό... Αλλά αναρωτιέμαι ΠΟΥ θα σου χρησιμεύσει ένα καλό σκορ... :D
  • Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω.

Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα!

Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, τίποτα... ..

Έκανα reset το μόντεμ, έβαλα άλλο κλειδί, πάλι τίποτα, το δικό μου κινητό αρνείται να συνδεθεί!!

Καμία ιδέα για λύση στο πρόβλημα;
    Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H topmar έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

έχω ένα κουλό πρόβλημα, που εμφανίστηκε από την 5.10.28, συνεχίστηκε στην 5.11.5 και τώρα παραμένει και στην 5.11.12 που έχω.

Λοιπόν, δεν μπορώ να συνδεθώ σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi, στο οποίο συνδεομουν με τις προηγούμενες εκδόσεις ΡΟΜ, ενώ με τις 2 τελευταίες που προαναφερω δεν γίνεται τίποτα!

Το κλειδί του Wi-Fi δεν άλλαξε, άλλο κινητό συνδέεται δίπλα μου κανονικά, σε μένα βγάζει Connecting και μετά παύει την προσπάθεια σύνδεσης, τίποτα... ..

Έκανα reset το μόντεμ, έβαλα άλλο κλειδί, πάλι τίποτα, το δικό μου κινητό αρνείται να συνδεθεί!!

Καμία ιδέα για λύση στο πρόβλημα;
    Οπότε μαζί με σένα το ίδιο θέμα έχω και 'γώ και μάλλον και ο sideris20250
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • απο οτι βλεπω εχουμε το ιδιο κινητο φιλε
    caeser
    ακολουθησα τον οδηγο και εβγαλε σκορ 48χιλ,κανεις κατι που δεν μας λες?
  • [GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

Σε ψαχούλεμα έπεσα σε αυτό.. Πού αφορά την μπαταρία.. Έχει αναφερθεί ξανά ;
    Hongmi 1

• Διαφήμιση
  • το ίδιο και μένα
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Ο/H proskopos έγραψε:

απο οτι βλεπω εχουμε το ιδιο κινητο φιλε
    caeser
    ακολουθησα τον οδηγο και εβγαλε σκορ 48χιλ,κανεις κατι που δεν μας λες?
    Αλλάζουμε χέρι με χέρι +50€... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :D

Κάτσε ρε φίλε... μην είσαι αχάριστος! Έναν οδηγό σου έδωσα και μέσα σε μισή ώρα βελτιώθηκες 5000 μονάδες! Μέχρι αύριο...έχεις καιρό! :D :lol:

Υ.Γ. Άστο να κρυώσει εντελώς... και "βάρα του", αφου προηγουμένως έχεις κλείσει όλα τα άλλα... και μπορεί και να με περάσεις!
  • μου φαινεται θα το βαλω στην καταψυξη,χααχαχαχ!!!!!
    οσο για το 50αρικο εαν το ειχα ευκαιρο θα το εκανα δωρεα εδω στα παιδια που ριχνουν τρομερη δουλεια....
    Υ.Γ...χερι χερι με τον καρατζαφερη
  • Ο/H dimpet έγραψε:

Σε ψαχούλεμα έπεσα σε αυτό.. Πού αφορά την μπαταρία.. Έχει αναφερθεί ξανά ;
    Hongmi 1

Το έχουμε αναφέρει ο Admin το έχει δει και είναι στα υπ' όψιν . Φαντάζομαι .
  • Διαφήμιση
  • Ο/H proskopos έγραψε:

μου φαινεται θα το βαλω στην καταψυξη,χααχαχαχ!!!!!
    οσο για το 50αρικο εαν το ειχα ευκαιρο θα το εκανα δωρεα εδω στα παιδια που ριχνουν τρομερη δουλεια....
    Υ.Γ...χερι χερι με τον καρατζαφερη
    - Να μην το βάλεις καθόλου στο ψυγείο. Κινδυνεύει με βραχυκύκλωμα! Βάλτο στο A/C (και μετά θα μου λες ότι σε περάσανε για "παλαβό" στο σπίτι που θα σε δούνε να ανοιγεις το A/C...)

- Και η πρόθεση αρκεί φίλε! Ωστόσο μπορείς κάποια στιγμή να γίνεις VIP (με 0,80 σεντς το μήνα!)

Ο/H proskopos έγραψε:

εχουμε το ιδιο κινητο φιλε

Ε...ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙΝΗΤΟ αγόρι μου... Για κοίτα απο κάτω... το ίδιο σου φαίνεται? :
    :D :lol: :grin: