Διαφήμιση

[GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Καλημέρα, δυστυχώς έχω πρόβλημα στις 2 τελευταίες rom με push notifications. Viber, whatsapp κ.τ.λ. Για το mi4c μιλάω. Έχει κανείς άλλος το ίδιο?

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • προς το παρων το μονο αρνητικο ειναι το χαμηλο σκορ στο antutu
    και σε flight mode στο 0 η φωτεινοτητα σκορ με το ζορι 43χιλιαρικα
    ενω με την προηγουμενη εκδοση σκορ 49χιλιαρικα.
    θα δοκιμασω και κανα βαρυ παιχνιδιον και θα αναφερω
    αλλα οπως και να εχει μπραβο στα παιδια που αφιερωνουν χρονο και εγκεφαλικη ενεργεια.
  • Ο/H johnjor έγραψε:

Καλημερα στην ομαδα.Εγω μετα απο αυτα που διαβασα για το ραδιοφωνο το κοιταξα και στο δικο μου και παρατηρησαοτι μολις το ανοιγω χωρις ακουστικα (γιατι ανοιγει ενω δεν θα επρεπε)στον τελευταιο σταθμο που ειχα,κανει θορυβο σαν χιονια-παράσιτα,ο οποιος θορυβος δεν σταματα οταν βγεις απο την εφαρμογη παρα μονο αν κλεισεις και παλι το κουμπι του ραδιοφωνου.Οταν ομως βαλω ακουστικα λειτουργει κανονικα.Κατα τα αλλα με την νεα ρομ βλεπω την συσκευη λιγο πιο γρηγορη και με κανονικη καταναλωση μπαταριας.
    Όλα όσα περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Το ράδιο στα κινητά παίζει με ακουστικά, που με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο της κεραίας! Χωρίς κεραία, όλα τα ραδιόφωνα έτσι κάνουν ...παράσιτα! :)
  • Διαφήμιση
  • προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1)
  • Ο/H Makis Man έγραψε:

προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1)
    δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως & συνέλθει;
  • Ο/H caeser έγραψε:

Όλα όσα περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Το ράδιο στα κινητά παίζει με ακουστικά, που με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο της κεραίας! Χωρίς κεραία, όλα τα ραδιόφωνα έτσι κάνουν ...παράσιτα!
    Εγω δεν ξερω κανενα ραδιοφωνο να λειτουργει χωρις ακουστικα,δεν θα επρεπε να ανοιγει καν,ενω τωρα ανοιγει και τα παρασιτα ακουγωνται απο το ηχειο του.Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο.
  • Διαφήμιση
  • Είχα την 5.10.22 στο Redmi Note 2 και έβαλα λοιπόν την 5.11.12 . Ευχαριστίες στην ομάδα για τον κόπο και την προσφορά τους .
    Το ράδιο είναι εκεί και παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά , όπως και το χειριστήριο .
    Όμως ,
    1 . Βλέπω μια νέα εφαρμογή YI Home , που τρέχοντάς την μου βγάζει μια κινέζικη διαφήμιση . :D :D Οκ μπορώ να την πετάξω .
    2. Setting / Additional Setting / Battery and performance / Manage apps battery usage , βγάζει κινέζικα :D :D
    3. Ετρεξα το Antutu , έτσι για την ιστορία , και μου έβγαλε ένα γελοίο νούμερο . Θα το ξαναδώ .

Οψόμεθα
  • Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H Makis Man έγραψε:

προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1)

Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H Makis Man έγραψε:

δοκιμασα τιποτα.
  • Ο/H geobas έγραψε:

Είχα την 5.10.22 στο Redmi Note 2 και έβαλα λοιπόν την 5.11.12 . Ευχαριστίες στην ομάδα για τον κόπο και την προσφορά τους .
    Το ράδιο είναι εκεί και παίζει κανονικά χωρίς ακουστικά , όπως και το χειριστήριο .
    Όμως ,
    1 . Βλέπω μια νέα εφαρμογή YI Home , που τρέχοντάς την μου βγάζει μια κινέζικη διαφήμιση . :D :D Οκ μπορώ να την πετάξω .
    2. Setting / Additional Setting / Battery and performance / Manage apps battery usage , βγάζει κινέζικα :D :D
    3. Ετρεξα το Antutu , έτσι για την ιστορία , και μου έβγαλε ένα γελοίο νούμερο . Θα το ξαναδώ .

Οψόμεθα
    στο 2 οντος βγαζει κινεζικα
  • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Όλα όσα περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Το ράδιο στα κινητά παίζει με ακουστικά, που με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο της κεραίας! Χωρίς κεραία, όλα τα ραδιόφωνα έτσι κάνουν ...παράσιτα!
    Εγω δεν ξερω κανενα ραδιοφωνο να λειτουργει χωρις ακουστικα,δεν θα επρεπε να ανοιγει καν,ενω τωρα ανοιγει και τα παρασιτα ακουγωνται απο το ηχειο του.Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο.
    Έχεις δίκιο... συνήθως είναι όπως το λες. Προφανώς έχει καλό δέκτη... και να σου πω και το άλλο? Παίζει πολύ καλά και με το Mikey και μπορείς να ακούς ράδιο στο bluetooth εάν θέλεις... :D
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Έχεις δίκιο... συνήθως είναι όπως το λες. Προφανώς έχει καλό δέκτη... και να σου πω και το άλλο? Παίζει πολύ καλά και με το Mikey και μπορείς να ακούς ράδιο στο bluetooth εάν θέλεις...
    Δηλαδη με το Mikey αν ενεργοποιησεις το εξωτερικο ηχειο ακους ραδιοφωνο κανονικα και χωρις τα ακουστικα;Και κατι αλλο.Πηρα κατι ακουστικα piston που ηταν φθηνα και ενω ακουω κανονικα και δειχνουν οτι συνδεονται,κατα την διαρκεια κλησης δεν ακουγομαι οταν μιλαω ενω ακουω.