Διαφήμιση

[GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Παιδιά σας ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε... Φαίνεται εξάλλου (το ότι παράγετε έργο) από το ότι καθημερινά μεγαλώνει η κοινότητα μας.

Θα ήθελα απλά να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος ή αν είναι θέμα dev το ότι όταν κλειδώνω την οθόνη ή όταν έχει ώρα να κάνω κάτι που θέλει ίντερνετ να χάνεται το ίντερνετ και να πρέπει μάνιουαλ να το βγάλω και ξαναβγάλω ώστε να ξαναενωθεί.

Μέχρι τώρα μόνο μία dev είχα βρει που ήταν οκ σε αυτό τον τομέα. Σας γράφω τώρα επειδή η τωρασινή είναι λίγο πιο "πρίχτικη" από τις άλλες. Σχεδόν συνέχεια αποσυνδέεται. Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση που μπορεί να έχω λάθος ή είναι της dev?

Σες ευχαριστώ ξανά χιλιάκις για ότι κάνετε για εμάς !!
  • το ραδιόφωνο κι εμένα "φυσάει" από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό!
    Με βολεύει το φυσημα για να χρησιμοποιώ το κινητό σαν ραδιογωνιομετρο :thumbsup:
  • Ο/H Makis Man έγραψε:

Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H Makis Man έγραψε:

προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1)
    δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως & συνέλθει;

Ο/H sothatz έγραψε:

Ο/H Makis Man έγραψε:

προβλημα σρην καμερα, ζηταει να βαλω SD για να την χρησιμοποιησω. Εχω ηδη SD η οποια χρησιμοποιειται κανονικα απο αλλες εφαρμογες.(redmi 1)
    δοκίμασες να κάνεις καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως & συνέλθει;
    δοκιμασα τιποτα.
    πρεπει να κατεβασεις και να βαλεις το fix για την καμερα.καπου εδω στο φορουμ ειναι,ψαξε λιγο και θα το βρεις.
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερα .
    Μόλις έγινε ή εγκατάσταση αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση που αποσύρθηκε.
    Δεν μπορώ να μπω στο Wifi του σπιτιού μου.
    Το βλέπει κάνει να συνδεθεί και μετά το πετάει έξω.
    Έχουμε κάποιον άλλο με αυτό το πρόβλημα ;;
  • Ο/H chalaido έγραψε:

Καλησπερα .
    Μόλις έγινε ή εγκατάσταση αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα με την προηγούμενη έκδοση που αποσύρθηκε.
    στο δικο μ λειτουργει μια χαρα. clear dalvik & cache εκανες μετα το install ;
  • Καλησπέρα και παλι ευχαριστούμε για ολα....Εμενα μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ Update ενω εχω περασμένη την GTV 5.11.5 απο την προηγούμενη βδομαδα...Τι θα μου βαλει αν το κανω??? ειναι δυνατον να μπει η GTV 5.11.12 ή θα μπει η εργοστασιακή 5.11.12??? Γιατί δεν μου εχει ξαναρθει ποτε ΟΤΑ απο τοτε που εβαλα την GTV...Λίγο κουφό μου φάνηκε. Δεν εκανα τιποτα αφου πρωτα ήθελα να ρωτήσω εδω...
    red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....
  • Ο/H geotok έγραψε:

Καλησπέρα και παλι ευχαριστούμε για ολα....Εμενα μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ Update ενω εχω περασμένη την GTV 5.11.5 απο την προηγούμενη βδομαδα...Τι θα μου βαλει αν το κανω??? ειναι δυνατον να μπει η GTV 5.11.12 ή θα μπει η εργοστασιακή 5.11.12??? Γιατί δεν μου εχει ξαναρθει ποτε ΟΤΑ απο τοτε που εβαλα την GTV...Λίγο κουφό μου φάνηκε. Δεν εκανα τιποτα αφου πρωτα ήθελα να ρωτήσω εδω...

Μάλλον η china dev πρέπει να είναι γιατί από ΟΤΑ σταμάτησαν αναβαθμίσεις της GTV.
  • Διαφήμιση
  • δεν μπορω να αλλαξω γραμμΑτοσειρα (font) ειναι καποιος ευκολο να με βοηθησει;;;;;Σας παρακαλω!!!!!

δεν μπορω πουθενα να την βρω!!!
  • kaλημερα ολα καλα γι ατην ωρα στο redmi note
    στο ρολοι πλεον βγαζει ελληνικα
    αλλα στην μπαταρια στο μενου Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρ. εκει τα βγαζει στα κινεζικα
    για την μπαταρια δεν θα πω τιποτα διοτι θα το δουλεψω 2 μερες και μετα θα σας πω πως παει
  • Ο/H sideris20250 έγραψε:

kaλημερα ολα καλα γι ατην ωρα στο redmi note
    στο ρολοι πλεον βγαζει ελληνικα
    αλλα στην μπαταρια στο μενου Διαχ. χρησης μπαταριας εφαρ. εκει τα βγαζει στα κινεζικα
    για την μπαταρια δεν θα πω τιποτα διοτι θα το δουλεψω 2 μερες και μετα θα σας πω πως παει
    Καλημέρα,απο push notification σε messenger ,whatsapp κτλπ υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
  • Ο/H nikdan έγραψε:

Ο/H chalaido έγραψε:

Καλησπερα .
    στο δικο μ λειτουργει μια χαρα. clear dalvik & cache εκανες μετα το install ;
    Έχω την εντύπωση ότι clear cache και dalvik κάνεις πριν το update και όχι μετά.
  • Διαφήμιση
  • [GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

Αυτά για την ώρα από θέμα μπαταρίας, μια φόρτιση μόνο με την νέα rom. Βέβαια δεν έχω και τρομερή χρήση.

Διάβασα πιο πάνω κάτι για WiFi σπιτιού που δεν μπορεί να μπει, το παθαίνω και γω με WiFi σε καφετέρια (ενώ άλλοι μπαίνουν). Λέτε να φταίνε συγκεκριμένα routers, να μην υπάρχει συμβατότητα με τα κινητά μας, ας μας πουν οι σοφοί... Άλλο άκυρο που τρώω είναι όταν μπαίνω στο δικό μου router δεν μπορώ να μπω στο tapatalk...
    Images
    • uploadfromtaptalk1447564876781.png

144,73 kB, 1.080×1.920, viewed 119 times
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.