[GTV-5.11.12/13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Τι εννοείς ακριβώς? Ολες οι συσκευές πέφτουν σε "deep sleep" για εξοικονομηση μπαταρίας, αλλά μόλις πατήσεις το Power ανοίγουν άμεσα. Δεν συμβαίνει αυτό σε σένα?Ο/H stoilos έγραψε:
Γεια σας! Μολις εβαλα την νεα ROM στο Μi4i. Προηγουμενως ειχα την 5.11.5.. Μετα την εγκατασταση της 5.11.12 παρατηρω οτι οταν αφηνω το κινητο για 1-2 λεπτα χωρις να το χρησιμοποιω σβηνει τελειως. Να βαλω την προηγουμενη 5.11.5 ξανα?
-
Όχι. Δεν μπαίνει σε deep sleep. Κλείνει τελείως. Παταω το πλήκτρο ενεργοποίησης και μου εμφανίζει ξανά το λογότυπο και μου ζητάει κωδικούς pin των καρτών.
Στάλθηκε από το Mi 4i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
-
-
Τότε μάλλον πρέπει να πας για clean install, γιατι για να είμαι ειλικρινής 1η φορά ακούω προβλημα σαν το δικο σουΟ/H stoilos έγραψε:
Το έκανα αλλά συνεχίζει να υπάρχει το προβλημα
-
-
Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν ή η ρομ που κατέβασες δεν κατέβηκε σωστά ή δεν έγινε σωστή εγκατάσταση .Ο/H stoilos έγραψε:
Εφ' όσον την έβαλες πάνω από προηγούμενη developer όπως είπες δεν έπρεπε για κανένα πρόβλημα
-
Να βάλεις την προηγούμενη Version, καθώς η ROM ανακλήθηκε από την Xiaomi λόγο προβλημάτων.Ο/H stoilos έγραψε:
Γεια σας! Μολις εβαλα την νεα ROM στο Μi4i. Προηγουμενως ειχα την 5.11.5.. Μετα την εγκατασταση της 5.11.12 παρατηρω οτι οταν αφηνω το κινητο για 1-2 λεπτα χωρις να το χρησιμοποιω σβηνει τελειως. Να βαλω την προηγουμενη 5.11.5 ξανα?
Προφανώς έχει να κάνει με το πρόβλημα που αναφέρεις....
Θα την αφαιρέσουμε και εμείς από τις λίστες μας. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0