Υπομονή, θα το παραλάβεις και μετά θα ενημερωθεί η κατάσταση.
H Συνεργασία μας με το Merimobiles.com Αναβαθμίζεται !
-
-
Ο/H efkolo έγραψε:
Υπομονή, θα το παραλάβεις και μετά θα ενημερωθεί η κατάσταση.
Έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα γίνει... -
Πως μπορεί το συγκεκριμένο κατάστημα να χαρακτηριστεί αξιόπιστο;
Εδώ και 10 μέρες μου βεβαιώσαν ότι θα ακυρώσουν την παραγγελία ενός Mi3 που είχα κάνει (ζήτησα ακύρωση λόγω μεγάλης καθυστέρησης ταχυδρόμησης και το δεχτήκανε) και σήμερα μου στείλανε tracking number!
Έχει ήδη αποσταλεί άλλο Mi3 από άλλο κατάστημα!... Προχθές και παραπροχθές από το τσατ της ιστοσελίδας τους τους ρώτησα και με καθησύχασαν ότι η παραγγελία έχει χαρακτηριστεί ως ακυρωθείσα και θα έχω full refund! Ακόμα και από το φόρουμ του myphone.gr επιβεβαίωσαν την επιστροφή χρημάτων πριν μια εβδομάδα και σήμερα μου λένε ότι το στείλανε!!...
Τους ειδοποίησα από το πρωί με email, με το τσατ με με και περιμένω.. δε ξέρω πως να αντιδράσω!
Καμία συμβουλή κανείς;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην DimitrisTS ().
-
Μετά από επικοινωνία μου βεβαίωσαν ότι από λάθος έφυγε η παραγγελία και δεν ακυρώθηκε όντως!!
Αύριο το πρωί θα μπορέσουν κατά πάσα πιθανότητα μου είπαν να πάρουν πίσω το πακέτο και να μου επιστρέψουν τα χρήματα....
Θεωρώ χρήσιμο να καταθέσω αυτή την εμπειρία προς γνώση όσων σκέφτονται να παραγγείλουν από το συγκεκριμένο κατάστημα. -
Αν λάβουμε υπ'όψιν πως εδώ είχαν 8 μέρες διακοπές στην Κίνα, ίσως έχει κάποια λογική στις καθυστερίσεις.
Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη.. -
Μα το πρόβλημα δεν είναι η καθυστέρηση.. Δεχθήκανε να ακυρώσουν την παραγγελία και ως εκεί όλα μια χαρά!
Αλλά να σου λένε επανειλημμένα όλα είναι καλά και θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω και ξαφνικά μια μέρα να σου λένε στο στείλαμε το κινητό.....
Ακόμα και για αύριο ένας CJ που με βεβαίωσε πάλι ότι θα κάνουν κινήσεις να πάρουν το πακέτο πίσω, δε ξέρω αν μπορώ να τους εμπιστευτώ! -
Επειδή και εγώ είχα μια "εκπαιδευτική" εμπειρία να σου πω ότι απο ότι έχω αποκομίσει δεν είναι κατάστημα με 2-3 υπαλληλους. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχουν αυτοματοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούν με όλους, γίνονται λάθη. Απλά έχε υπομονή.. προσπάθησε να μιλάς με συγκεκριμένο άτομο (ή να αναφέρεις συνέχεια αυτό πχ CJ) και όλα θα πάνε καλά.
-
Μακάρι να πάνε όλα καλά και σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Αν τελικά το πακέτο φύγει εγώ τί κάνω; Ζητάω τα χρήματά μου ή περιμένω κανα μήνα να το στείλω πάλι πίσω για να τα ξαναδώ;
-
Αν το πακέτο φύγει ... υπάρχουν επιλογές. Αλλά πράξε καλύτερα σε συννενόηση μαζί τους. Μπορείς στην τελική να αρνηθείς να το παραλάβεις αλλά αν δεν έχει επάνω την ένδειξη Return To Sender .... μπορεί τα πράγματα να στραβώσουν.
Προσπάθησε να έχεις κανάλι επικοινωνίας ανοικτό .... και κοίτα μην σε ανησυχεί ότι κάνουν 2 μέρες να απαντήσουν στα email. Και μέ μένα το ίδιο καναν -
Για να δούμε....
-
Σήμερα μετά και από νέα επικοινωνία και πίεση εκ μέρους μου να γίνει άμεσα η επικοινωνία με την εταιρεία μεταφοράς για να ακυρωθεί η αποστολή, πήρα επιτέλους τα χρήματά μου πίσω.
Θεωρώ ότι μάλλον το merimobiles δεν είναι αναξιόπιστο κατάστημα με την έννοια ότι θα προσπαθήσει να σου φάει χρήματα, πλην όμως οι διαδικασίες του είναι ιδιαίτερα αργές και σε κάποιες εκτός των συνιθισμένων περιπτώσεων ή σε απρόοπτα, δύσκολα βγάζεις άκρη. Επίσης το ότι με διαβεβαίωσαν 4-5 φορές ότι η παραγγελία θα ακυρωθεί και στο τέλος την ταχυδρόμησαν δείχνει τουλάχιστον επιπολαιότητα κάποιου υπαλλήλου.
Στην περίπτωσή μου, αν δεν αντιδροόυσα γρήγορα και με πίεση, αυτή τη στιγμή θα μου είχαν ταχυδρομήσει την ακυρωμένη κατά τα άλλα παραγγελία και σίγουρα θα μου έλεγαν στην καλύτερη, να την ξαναστείλω πίσω όταν φτάσει για να μου δώσουν πίσω τα χρήματα.... -
Τέλος καλό..ολα καλά!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες