Διαφήμιση

Redmi Note 2 Screen on time

• Redmi Note 2 Screen on time

Γεια σας παιδια αγορασα προσφατα redmi note 2 του περασα την πιο προσφατη ελληνικη miui και το μεγιστο που εχω φτασει σε screen on time ειναι γυρω στις 4μιση ωρες με την μπαταρια στο 10% με ανοιχτο wifi λιγο gaming,αρκετο web browsing και βιντεο.
      Ειναι καλος χρονος η οχι?

(screenshots θα βαλω αργοτερα γιατι φορτιζει)
    • Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Διαφήμιση
    • Βρες μου εσύ ένα κινητό που να βγάζει 6ωρο και να είναι smartphone!
      Mην τρελαθούμε κιόλας! Είμαι με 31 ώρες χωρίς φόρτιση και έχω 23% ακόμη μπαταρία.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger.
      5.11.15 ?( μας μπερδεύεις .................. Φυσικά εννοείς 5.11.5 που έχεις γράψει σε άλλο post σου . :lol:
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Εννοείται ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος.... δεν το συζητώ καν! Εγώ το φθάνω με την 5.11.15 στις 4 ώρες και κάτι λεπτά. Με αρκετό browsing, facebook, 4g, wifi, κλήσεις, μηνύματα, messenger.
      5.11.15 ?( μας μπερδεύεις .................. Φυσικά εννοείς 5.11.5 που έχεις γράψει σε άλλο post σου . :lol:

Ναι μωρε καταλαθος εγινε...5.11.5 αλλα εδω και λιγη ωρα με 5.11.12...

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      zaf_4 --> Zafeira
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Βρες μου εσύ ένα κινητό που να βγάζει 6ωρο και να είναι smartphone!
      Mην τρελαθούμε κιόλας! Είμαι με 31 ώρες χωρίς φόρτιση και έχω 23% ακόμη μπαταρία.
      zte v967s :D 2μιση χρονων, ξεζουμισμα στο φουλ!
      υπαρχουν και screenshots :)

ελπιζω το Note να βγαζει 4ωρο με την χρηση που κανω!
    • Ο/H vladimav1996 έγραψε:

Ξερω γω ρε σεις με το παλιο μου LG L90 εβγαζα 5 ωρες
      Πρώτα από όλα με γεια το τηλέφωνο. :)
      Δεύτερο βάλτο στο προφίλ σου για να ξέρουμε ποιο έχεις όταν γράφεις σε θέματα.

Τώρα στο προκείμενο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το LG που είχε ναι μεν μικρότερη μπαταρία, αλλά και μικρότερη οθόνη με μικρότερη ανάλυση, με 4 cores λιγότερα και χρονισμένα σχεδόν στα μισά GHZ και λιγότερη μνήμη άρα και chipaκια μνήμης.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H mol έγραψε:

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Βρες μου εσύ ένα κινητό που να βγάζει 6ωρο και να είναι smartphone!
      zte v967s :D 2μιση χρονων, ξεζουμισμα στο φουλ!υπαρχουν και screenshots :)

ελπιζω το Note να βγαζει 4ωρο με την χρηση που κανω!
      Και τι σχέση έχει το Note 2 φίλε μου με το "pretended smartphone" που αναφέρεις?
      540 x 960 pixels οθόνη με μόλις 220 ppi (!!!) σε 5'' οθόνη (ΕΛΕΟΣ!!!) και με 2500 mAh μπαταρία, χωρίς LTH, με Jelly Bean ακόμα, με processor clock στα 1,20 GHz και ένα 1GB ram και με τιμή αγοράς (όταν υπήρχε στην αγορά) αναλογικά ακριβότερη του Note 2? Πλάκα κάνεις, ε?
      Να σου αναφέρω και εγώ κανά Nokia του 1995 που το φόρτιζες μια φορά τη βδομάδα που το είχαμε μόνο για sms και ομιλία?
    • smartphone το ενα, smartphone και το αλλο. αδικο εχω; το οτι εχει διπλα και τριπλα χαρακτηριστικα, δεν αναιρει την ιδιοτητα του! οτι κανει το ενα κανει και το αλλο, σαφως καλυτερα και πιο γρηγορα και πιο.... και πιο.... και πιο....

ομως, δεν αντιλεγω οτι το νοτε 2 ειναι κορυφαιο! ισα ισα! αν δε το θεωρουσα θα ημουν αφελης ή φανμπου και δε θα το αγοραζα ;)

επισης και το νοκια 101 κρατουσε βδομαδα και βαλε η μπαταρια, αλλα ηταν απλα κινητο και οχι του 1995 :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mol έγραψε:

smartphone το ενα, smartphone και το αλλο. αδικο εχω; το οτι εχει διπλα και τριπλα χαρακτηριστικα, δεν αναιρει την ιδιοτητα του! οτι κανει το ενα κανει και το αλλο, σαφως καλυτερα και πιο γρηγορα και πιο.... και πιο.... και πιο....

ομως, δεν αντιλεγω οτι το νοτε 2 ειναι κορυφαιο! ισα ισα! αν δε το θεωρουσα θα ημουν αφελης ή φανμπου και δε θα το αγοραζα ;)

επισης και το νοκια 101 κρατουσε βδομαδα και βαλε η μπαταρια, αλλα ηταν απλα κινητο και οχι του 1995 :)
      Όκαυ τότε, με την δική σου λογική να συγκρίνουμε και ένα ένα Φιατάκι με μια Φεράρι και να λέμε, "Αυτοκίνητο το ένα αυτοκίνητο και το άλλο"...
      Αν κολλάς στον όρο "smartphone" να σου αναφέρω το Nokia 660 τότε, του 2001 (ή κάπου εκεί... που ήταν smartphone με 2.5'' οθόνη και Symbian λειτουργικό!). Θα ήταν δίκαιο??
      Αυτό που εννοώ και αυτό που προφανώς είπε και η @zaf_4 είναι ότι η σύγκριση αφορά ίδιας κατηγορίας κινητό... όχι απλως "smartphone"...