Εγω πάντως δεν βλέπω κάτι το μεμπτό ούτε στην μια σύνδεση, ούτε στην άλλη..Ο/H NasDriver έγραψε:
αν κρίνω από τη φώτο του φίλου geo88 μάλλον έχουμε bug στο θέμα του wifi
Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H geo88 έγραψε:
Παιδιά σαν IP μου δείχνει δύο διευθύνσεις. Εχει να κάνει με ρυθμίσεις του router μου ή είναι θέμα της rom?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Άλλαξε γλώσσα στα αγγλικά και δες αν παρατηρείς την ίδια ανωμαλία στις πληροφορίες των IP.
-
Μετά από ενδελεχή έλεγχο και δοκιμασία κάθε πιθανής ρύθμισης στo apps battery manager, στα wlan settings, στα app permisions, στα developer options, καταλήγω στο ότι πρόκειται περί bug. To wifi απλά απενεργοποιείται σε sleep mode, ακόμα και αν η επιλογή keep wlan on during sleep είναι ρυθμισμένη στο always.
Η "λύση" είναι
Ο/H maddoctor έγραψε:
έχε και την απ' κάτω επιλογή για το Google, ενεργοποιημένο.
Συμπεράσματα:
1) Είναι bug. Όταν έχω επιλογή "wlan always on" θα έπρεπε να είναι always on, τελεία και παύλα!
2) Η "λύση" scanning always available είναι ημίμετρο, διότι -σύμφωνα με την περιγραφή- επιτρέπει στις εφαρμογές να ενεργοποιούν και να ερευνούν για wifi, ακόμα και όταν είναι κλειστό. π.χ. όταν είμαι στον δρόμο με mobile data, οι εφαρμογές θα ενεργοποιούν το wifi και θα ψάχνουν για δίκτυα;;;;; wtf;;; άσκοπη χρήση μπαταρίας, άσε που όταν θέλω το wifi κλειστό, δεν θα μπορώ να το έχω!!! Επιπλέον, ξανατονίζω: ΈΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ wlan always on και η συσκευή με γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της!!!!
3) Όλα τα παραπάνω αποτελούν πρόβλημα μόνο εφόσον έχω απενεργοποιήσει mobile data ή είμαι σε flight mode και έχω ενεργοποιημένο ΜΟΝΟ το wifi. Οπότε μην αρχίσουν διάφοροι να προτείνουν "λύσεις" ενώ έχουν Mobile data ανοικτό...
4) Πώς δηλώνω το bug στους miui devs οεο???? -
Παρακαλώ όσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, κάντε confirm ----> wifi turns off during sleep even I have set "wlan always on during sleep - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μόλις έκανα απλά αν μπορείς σημείωσε κάπου ότι παρατηρείται σε διάφορες συσκευές,όχι μόνο σε μια.
-
Όταν κάνεις αναφορά bug σου επιτρέπει να δηλώσεις μόνο μία συσκευή. Μπορείς να κάνεις ένα reply αναφέροντας ότι συμβαίνει και στη συσκευή σου.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
καλημέρα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν το ζήτημα με το wifi επιλύθηκε μετά την νέα αναβάθμιση 5.11.19;
-
Δεν φαίνεται τίποτα στο changelog που να αφορά στο wifi, οπότε εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να την περάσω
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
καλημέρα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει αν το ζήτημα με το wifi επιλύθηκε μετά την νέα αναβάθμιση 5.11.19;
-
Μέχρι στιγμής έρχονται κανονικά push notifications.Μια δυο φορές καθυστέρησαν αλλά σε κανονικά πλαίσια.
-
Ο/H geo88 έγραψε:
Μέχρι στιγμής έρχονται κανονικά push notifications.Μια δυο φορές καθυστέρησαν αλλά σε κανονικά πλαίσια.
Όλα αυτά με απενεργοποιημένο mobile data και ενεργοποιημένο μόνο wifi; Να υποθέσω το είχες το πρόβλημα με την προηγούμενη dev; redmi note 2 έχεις;
Sent from my Cube U65GT using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0