Ναι μονο wi-fi ενεργοποιημένο.Το πρόβλημα υπήρχε με αρκετές προηγούμενες dev αλλά και stable.ΟΙ ρυθμίσεις της μπαταριας που ήταν στα κινέζικα έχουν μεταφραστεί.
Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H geo88 έγραψε:
Ναι μονο wi-fi ενεργοποιημένο.Το πρόβλημα υπήρχε με αρκετές προηγούμενες dev αλλά και stable.ΟΙ ρυθμίσεις της μπαταριας που ήταν στα κινέζικα έχουν μεταφραστεί.
Θα τη δοκιμάσω αύριο και θα δώσω feedback
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Με την dev 5.11.19 φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα όπως επίσης έχουν μεταφραστεί και τα κινέζικα στην οθόνη με τις επιλογές για τις ρυθμίσεις διαχείρισης της μπαταρίες σχετικά με εφαρμογές κτλ.
-
Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Το wifi απενεργοποιείται όταν μπει το τηλέφωνο σε sleep mode. Μόνο για κάποιο μυστήριο λόγο (τουλάχιστον για εμένα) δεν απενεργοποιείται μετά από reboot αλλά για λίγο. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την συσκευή. Όταν είχε το τηλέφωνο την stable rom δεν το παρουσίαζε.
-
Δυστυχώς και εγώ επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα παραμένει...
-
Ο/H linuxovios έγραψε:
Δυστυχώς και εγώ επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα παραμένει...
-
Σε ποιο setting αναφέρεσαι;
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σας βοηθήσει αυτή η ρύθμιση...
Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Μπαταριά>Διαχ. χρίσης μπαταρίας εφαρμογών
Εκεί επιλέγεις σε κάθες εφαρμογη να μην απενεργοποιείται το wifi όταν κελιδώνει η οθόνη.Δοκίμασε το αλλά απ ότι διαβαζω και εδώ και σε αλλα forum της miui το πρόβλημα παραμένει. -
δυστηχως και εδω τα ιδια....με dev 19...το ειχα ομως και στις προηγουμενες...ελπιζα να ειχε διορθωθει....σκεφτομαι να περασω την stable.....γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο να μη παιρνω τα push notifications....
-
Ο/H djsaxsax έγραψε:
δυστηχως και εδω τα ιδια....με dev 19...το ειχα ομως και στις προηγουμενες...ελπιζα να ειχε διορθωθει....σκεφτομαι να περασω την stable.....γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο να μη παιρνω τα push notifications....
Και η τελευταία stable από en.miui έχει το ίδιο πρόβλημα.Εγώ χρησιμοποιώ την ελληνική stable GTV 40.Είναι παλιά αλλά πιστεύω είναι η μόνη χωρίς προβλήματα. -
Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι η τελευταία developer rom που δεν είχε αυτό το πρόβλημα με το wifi, ήταν η 5.11.1 ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0