πάντως δεν το παρουσίασε ακόμα. την αυτόματη έναρξη την έχω ενεργοποιήσει
Απενεργοποίηση wifi όταν σβήνει η οθόνη
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H alfaromeomito2010 έγραψε:
Όχι για την αυτόματη έναρξη
Εννοώ π.χ:
Εκεί βρίσκονται οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί η RAM της συσκευής τη συγκεκριμένη στιγμή... Όταν "καθαρίσουμε" τη RAM (δηλαδή όταν κλείνουμε τις εφαρμογές που είναι ΤΩΡΑ ανοιχτές) εάν θέλουμε κάποιες από τις εφαρμογές που τρέχουμε να ΜΗΝ κλείσουν, απλά τις κλειδώνουμε. Έτσι κλείνουν όλες οι υπόλοιπες (οι ξεκλείδωτες).
Ωστόσο και όλες να κλείσουν απο εκεί που δείχνεις, αυτές που είναι στην αυτόματη έναρξη συνεχίζουν να τρέχουν... -
Παιδια το θεμα μας δεν ηταν τα Push notificxations αλλα οτι το wifi οταν εμπαινε σε sleep το κινητο απενεργοποιουνταν οποτε ηταν αδυνατον να λαβεις ειδοποιησεις , αυτο απ οτι φαινεται εχει λυθει με την τελευταια εκδοση , το κινητο παραμενει σε αδρανεια αλλα το wifi τρεχει μια χαρα
-
Μετά από εκτεταμένο έλεγχο, επιβεβαιώνω ότι το wifi παραμένει ενεργό σε sleep mode. Μάλιστα έλαβα και notifications από fb, αλλά όχι από tapatalk που τις πήρα μαζεμένες μόλις ενεργοποίησα τα mobile data. Θα το ψάξω και άλλο γιατί συμβαίνει αυτό. Πάντως το wifi μένει σίγουρα ανοικτό.
-
Ο/H linuxovios έγραψε:
Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε με την 5.11.26! Το wifi μέχρι στιγμής παραμένει συνδεδεμένο σε sleep mode, το βλέπω στο router, του κάνω ping κανονικά και μου ήρθε και notification από fb. Περιμένω να περάσει η ώρα να δω τι γίνεται και με λοιπές εφαρμογές (μόλις ξυπνήσει ο κόσμος και αρχίσουν notifications από tapatalk, messenger κτλ).
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Δεν το απεγκατέστησα από τότε που πέρασα 5.11.26.
Πάντως είναι μεν το wifi ανοικτό, αλλά παρατηρώ περίεργη συμπεριφορά με τα notifications (wifi) -
Όντως φαίνεται να υπάρχει κάποια βελτίωση με την τελευταία dev.Θα δω πως θα ανταποκριθεί στα notifications μέχρι αύριο και θα ενημερώσω.
Υ.Γ: Έχω απεγκαταστήσει όλες τις Mi εφαρμογές δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. -
Ο/H geo88 έγραψε:
Όντως φαίνεται να υπάρχει κάποια βελτίωση με την τελευταία dev.Θα δω πως θα ανταποκριθεί στα notifications μέχρι αύριο και θα ενημερώσω.
Υ.Γ: Έχω απεγκαταστήσει όλες τις Mi εφαρμογές δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
-
Ο/H linuxovios έγραψε:
Λοιπόν δέχομαι (wifi, sleep) fb και messenger notifications, αλλά όχι tapatalk που τα παίρνω μαζεμένα μόλις ανοίξω mobile data. Επιπρόσθετα, τα fb και messenger notifications που δέχομαι είναι χωρίς ήχο, μόνο το notification led ενεργοποιείται. Εξαιρετικα περίεργη συμπεριφορά... Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, διότι σε mobile data, όλα λειτουργούν ok
-
Ο/H geo88 έγραψε:
Ο/H linuxovios έγραψε:
Λοιπόν δέχομαι (wifi, sleep) fb και messenger notifications, αλλά όχι tapatalk που τα παίρνω μαζεμένα μόλις ανοίξω mobile data. Επιπρόσθετα, τα fb και messenger notifications που δέχομαι είναι χωρίς ήχο, μόνο το notification led ενεργοποιείται. Εξαιρετικα περίεργη συμπεριφορά... Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, διότι σε mobile data, όλα λειτουργούν ok
Θα συνεχίσω το τεστάρισμα και θα αναφέρω ό,τι άλλο βρω. Εν τω μεταξύ θα ήταν χρήσιμο όποιος είχε θέμα με wifi και πέρασε 5.11.26, να αναφέρει τη συμπεριφορά της συσκευής εδώ για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα...
Παρακαλώ αναφέρετε αν σε σας το wifi παραμένει ανοιχτό, αν δέχεστε notifications και σε ποιες εφαρμογές. -
Μια που το πρόβλημα με το wifi λύθηκε στην τελευταία 5.11.26, συνεχίζουμε την κουβέντα για το πρόβλημα με push notifications στο wifi εδώ --> Δεν λετιτουργούν τα google push notifications στο wifi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0