Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται?
Ήχος ηχογράφησης κλήσης.
-
-
Να υποθέσω ότι έχεις την τελευταία developer 5.11.12Ο/H damierom έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες από το κινητό? Λες και ακούγεται από το υπερπέραν....απαίσια ακουστική απ το ηχείο! Είχα πριν το meizu mx4 και ήταν απλά τέλεια η ποιότητα. Κρίμα.... Μήπως ξέρει κανείς πως και αν διορθώνεται?
Εχω λοιπόν μια κακιά συνήθεια , όταν κάποιος αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει , να ελέγχω το κινητό μου , αν έχω και εγώ
το συγκεκριμένο θέμα . Σε διαβεβαιώ ότι μέχρι τώρα (ειδικά με την τελευταία Ρομ) , χωρίς να έχω κάνει ευχέλαιο
, το κινητό μου (Redmi Note 2)
δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί .
Για το θέμα σου , δοκίμασα ηχογράφηση , έβαλα τη συμβία και με πήρε με το κινητό της απ' το σαλόνι , και παίζοντάς το διαπιστώνω ότι ακούγεται μια
χαρά χωρίς echo και τα συναφή . Eνα Wipe Dalvik Cache και Cache μήπως είναι ενδεδειγμένο . Λεω ...
-
Τα έχω κάνει αυτά φίλε μου. Έχω αλλάξει κιόλας σχεδόν όλες τις ρομ και τις Ελληνικές και τις Ευρωπαικές....το έχω δοκιμάσει και σε δεύτερο κινητό που πήρα για φίλο μου και έχει το ίδιο θέμα...Ο/H geobas έγραψε:
Να υποθέσω ότι έχεις την τελευταία developer 5.11.12Εχω λοιπόν μια κακιά συνήθεια , όταν κάποιος αναφέρει κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει , να ελέγχω το κινητό μου , αν έχω και εγώΟ/H damierom έγραψε:
το συγκεκριμένο θέμα . Σε διαβεβαιώ ότι μέχρι τώρα (ειδικά με την τελευταία Ρομ) , χωρίς να έχω κάνει ευχέλαιο
, το κινητό μου (Redmi Note 2)
δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί .
Για το θέμα σου , δοκίμασα ηχογράφηση , έβαλα τη συμβία και με πήρε με το κινητό της απ' το σαλόνι , και παίζοντάς το διαπιστώνω ότι ακούγεται μια
χαρά χωρίς echo και τα συναφή . Eνα Wipe Dalvik Cache και Cache μήπως είναι ενδεδειγμένο . Λεω ...
-
Hardware ? Το απεύχομαι .

-
Μπορεί κάποιος άλλος φίλος - κάτοχος του Redmi Note 2 να επιβεβαιώσει το πρόβλημα?
Ο @caeser που χρησιμοποιεί κατα κόρον αυτη την εφαρμογη κατα κόρο δεν επιβεβαιώνει το πρόβλημα..Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai ().
-
-
Απο το μενου κλήσης..
-
Πιο αναλυτικά.........Ο/H NasDriver έγραψε:
πως κάνουμε ηχογράφηση ?
Πατάς το εικονίδιο Τηλέφωνο
Πάνω δεξιά πατάς τις τρεις τελίτσες .
Settings -> Call recording
Call recording notification and Record call automatically
Θα σου βγάλει ένα Notification όταν τελειώσεις , το πατάς και ακούς τη συνομιλία .
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
πως κάνουμε ηχογράφηση ?
Έκανα μία δοκιμή από το σταθερό μου:
ομιλία = μόνο η δική μου από το κινητό
Αναπαραγωγή
Από το κινητό
ήχος = 50%
στο 50% δεν ακουγόταν καλά, όντως ήταν λες και ερχόταν από το υπερπέραν
Αναπαραγωγή
Από το κινητό
ήχος = 100%
στο 100% ακουγόταν καλά, καμία σχέση με πριν
Αναπαραγωγή
Στον υπολογιστή
ήχος = 20%-60%
ηχεία = απλά-βασικά
ένταση = κάτω από τη μέση
vlc = ήχος από 50-100%
όλα καλά
Βάζω και το MP3 Redmi Note 2 record test.zip
Αυτά
-
Δηλαδή λύνεται με το επίπεδο της έντασης του ήχου?Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Όταν δοκιμάσεις να ακούσεις τι έχεις γράψει,και η ένταση του ήχου είναι χαμηλά δεν ακούγεται καλά, όσο ανεβάζεις την ένταση είναι καλύτερος ο ήχοςΟ/H Bodai έγραψε:
Δηλαδή λύνεται με το επίπεδο της έντασης του ήχου?Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Ειναι λυση δηλαδη να κουφαθω απ την υψηλη ενταση για να ακουσω μια συνομιλια; Καποιος μου ειπε πριν λιγο οτι η xiaomi χρησιμοποιει χαμηλη κωδικοποιηση σε σχεση με τη meizu γι αυτο και η κακη ποιοτητα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0