"...Το Jailbreak είναι η διαδικασία να ξεκλειδώσουμε το iOS, έτσι ώστε να μπορέσουν να εγκατασταθούν και εφαρμογές φτιαγμένες για αυτό ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στο App Store, και γενικά να μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε...." Άρα εσύ μιλάς για άλλο πράγμα... διαφορετικό. Οχι το "jailbreak". Αλλά, τέλος πάντων... κατάλαβα.Ο/H brainstorm389 έγραψε:
Όταν αναφέρθηκα στο λεγόμενο jailbreak εννοούσα κυρίως στο ότι δεν είμαι χρήστης που θέλω να είμαι συνέχεια πάνω από το κινητό. Για παράδειγμα, το iphone 5 δύο χρόνια που το έχω, το αλλάζω αποκλειστικά και μόνο γιατί θέλω καλύτερη μπαταρία.
Όπως σου είπε και ο @Stinger, μην σε φοβίζει η Developer... Αφου ήρθες συνειδητά στην Xiaomi, πάρε για πρώτη φορά μόνος σου τον έλεγχο της συσκευής σου, χωρίς να επιτρέψεις στον κατασκευαστεί να σου ορίσει αυτός τι "πρέπει" και τι δεν "πρέπει" να χρησιμοποιήσεις, όπως γινόταν μέχρι τώρα με το iOS...
Για την μπαταρία όμως, δεν θα συμφωνήσω... Στο Mi4c δεν θα βρεις μπαταρία ικανή να απογειώσει ελικόπτερο! Αν το κινητό το χρησιμοποιείς αρκετά, θα πρέπει να το φορτίζεις και κατά την διάρκεια της ημέρας... και μάλιστα να είσαι και εφοδιασμένος και με Type C καλώδιο ή αντάπτορα... Το καλό είναι, ότι με το σωστό εξοπλισμό φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα!
Ένα πράγμα που θα ξεχάσεις μια για πάντα με το Mi4c είναι τα lags... Δεν εννοώ μόνο τα "major lags" που λες απο πάνω. Εννοώ ότι το τηλέφωνο παρουσιάζει ΜΗΔΕΝ lags, όσο και να το ζορίσεις! Αυτό είμαι σίγουρος θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για σένα!Ο/H brainstorm389 έγραψε:
Οπότε πάμε με την Ελληνική έκδοση από εδώ και τελειώνει η υπόθεση! Εφόσον δεν υπάρχουν major κολλήματα, δεν πιστεύω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.
Όσο για το stock Android... Αν θέλεις κάτι τέτοιο, έπρεπε να επιλέξεις ένα Nexus ή έστω ένα Samsung ή Sony κ.λ.π... Όσο βρίσκεσαι με Xiaomi συσκευή, κατά την άποψή μου, αποτελεί "ιεροσυλία" να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε άλλο, εκτός απο την (εκπληκτική) Miui...